mortallx Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dupa ce am dat un mic search nu am gasit nimic si am decis sa fac eu un topic. Nu incepeti cu inca unu care face mijto si nu incepeti cu spamu. Ok deci crede cineva in fantome? I s-a intamplat cuiva vreo peripetie mai paranormala?Va rog puneti si niste video imagini cv dac aveti/gasiti. Eu unu inca sunt in dubiu ma tot uit la emisiunea aceia dupa Discovery sanel la Hunting sau cum se numeste.
Dr.Oetker Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A haunting! Ce "Sanel la Hunting" ba?! Emisiunea e draguta!Sa mai discutat intr-un topic mare despre emisiune si asa ceva. Era un baiat care zicea ca aude sunete si parea credibil.Cred ca mai e pe LM :) Mie mi se par porcarii,pana nu vad nu cred. Emisiunile sunt bune de urmarit.
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mie imi tot suna telefonu(fix)cand ma duc sa raspund nui nimeniazi mi sa intamplat de 4 oriii vreo fantoma care isi bate joc de mine? :violent:
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mie imi tot suna telefonu(fix)cand ma duc sa raspund nui nimeniazi mi sa intamplat de 4 oriii vreo fantoma care isi bate joc de mine? :violent:Gata, a inceput spamul... :tiphat:
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gata, a inceput spamul... :tiphat:nu neaparat...am vazut si eu emisiunea aia de cateva ori :> si acolo se intamplau lucruri destea,poate chiar ii o fantoma mai timida si ii frica sa vorbeascaPS:si tu ai facut spam
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 wtf nu am deschis topicul asta sa randem Puneti si voi video imagini cv.Povestiti dac vi s-a intamplat. Am zis discovery sanel ca nu i zic chanel Aia cu telefonu se poate sa te sune un fraier de face mijto EDIT:marius daca nu iti place tie topicu asta nu inseamna ca trebuie inchis
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 wtf nu am deschis topicul asta sa randem Puneti si voi video imagini cv.Povestiti dac vi s-a intamplat. Am zis discovery sanel ca nu i zic chanel Aia cu telefonu se poate sa te sune un fraier de face mijto EDIT:marius daca nu iti place tie topicu asta nu inseamna ca trebuie inchis In ambele feluri i-ai zice la fel de prost... Discovery Channel :tiphat: - mai da pe la scoala
MariuS™ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ba trebuie inchis , pentru ca faceti spam . Si ca sa fiu On Topic , o fantoma aici .Oricum cred ca poza e modificata , dar oricum , pare destul de credibila :P .
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ok ms de corectare nu toti suntem Asi la limba si literatura romana. Uitati aici niste video http://www.youtube.com/watch?v=r3jSVSpJW88...feature=related Inca ceva cv real ca exista demoni/fantome este cand a intrat si intr-o fetita din romania un demon in ea. Sunt multe cazuri de exorcizari. Edit:Deci se poate spune ca exista fantome adik demoni cam tot aia sunt.A doua parte sunt strigoii care apar din mai multe motive 2 stiu si eu : 1.Daca este cineva mort si trece o pisica prin fata lui devine strigoi.2 2.Daca omul acela moare intr-un chin groaznik devine strigoi. Mai multe motive au fost date cu 5 ani in urma pe pro tv Vezi marius ca topicul nu este degeaba? poate dezgropam si noi cv :)
Tweety Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nu știu ce să cred. Din punct de vedere ștințific,nu există. Dar sunt destule dovezi(chiar video)pe internet care ar putea dovedi aceste fenomene neexplicabile ștințific. Să nu mai vorbesc de milioanele de oameni care cunosc "povești" despre fantome. Dar în ciuda acestor dovezi,oamenii se bazeaza în continuare pe ideea "nu cred până nu văd".
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 de cand o aparut filmele o aparut si fantomele/zombi/extraterestri
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 incercati sa va uitati la toate episoadele acelea care cu ghost demons...
andix3 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 poate dezgropam si noi cv cred ca as avea sanse mai mari sa cumpar un laptop pentium 5 de la laptarie decat sa vad o fantoma intr`un cimitir. Bafta la dezgropat on : de fantome nu stiu ce sa zic , dar am cunoscut`o personal pe zana maseluta :D . @mortall si eu ma uit la A Haunting , e chiar misto sa vad asemenea fenomene ...adrenaline ftw....dar atunci cand ma culc nici nu ma gandesc la vreo fantoma/ spirit . Mai era si videoclipul cu existenta fantomei lui MJ , hai damn it , money and audience > truth.
Mister Sinister Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 io am avut niste patanii de genu. de regula se intampla cand is rupt de beat, si se invart toate in jurul meu.
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ok ms de corectare nu toti suntem Asi la limba si literatura romana. Uitati aici niste video http://www.youtube.com/watch?v=r3jSVSpJW88...feature=related Inca ceva cv real ca exista demoni/fantome este cand a intrat si intr-o fetita din romania un demon in ea. Sunt multe cazuri de exorcizari. Edit:Deci se poate spune ca exista fantome adik demoni cam tot aia sunt.A doua parte sunt strigoii care apar din mai multe motive 2 stiu si eu : 1.Daca este cineva mort si trece o pisica prin fata lui devine strigoi.2 2.Daca omul acela moare intr-un chin groaznik devine strigoi. Mai multe motive au fost date cu 5 ani in urma pe pro tv Vezi marius ca topicul nu este degeaba? poate dezgropam si noi cv :) 1. Ce incercai tu sa vorbesti era engleza. FAIL :) 2. Cum trece o pisica prin fata unui om mort? Poate daca moare intr-un sant... FAIL? 3. Topicul este chiar degeaba. Ce dezgropam?
LGV Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 si mie mi sa intamplat.. eram pe afara.. si nah fugeam de colo colo .. era o masina langa mine si cand trec pe langa ea numa vad o femeie imbracata in alb.. par gri.. cand dau un pas inapoi nimeni cam ciudat
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 topicul nu ar fi degeaba daca nu ar face unii mijto si offtopicON topic:Aia cu pisica e reala s-a intamplat si pe la noi prin sat
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 topicul nu ar fi degeaba daca nu ar face unii mijto si offtopicON topic:Aia cu pisica e reala s-a intamplat si pe la noi prin satBun, s-a intamplat, cine a vazut, erau martori la intamplare?
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mortallex unde stai?cand ii emisiunea aia de care tot vorbiti?parca am vazut un episod cu un copil posedat,dar mi se pare ca am vazut si un film tot cu acelasi subiect