Random Hero Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Spam topic ?^ Uite cine face spam... Daca ai citi cu atentie vorbim despre Paranormal vs. Normal
spauny Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Si cel care le-a scris acolo credeti ca nu le-a citit? Si nu cred ca a scris Preotu(beware masinaria diavolului). Le citesc dupa ce iau micu de jun. revin cu un edit aici ai dreptate, doar daca nu sunt scrise de cineva mai credincios din fire.
LGV Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ete nu cred ca ai tupeu sa le citesti ;) abea astept sa vad :)
Random Hero Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ete nu cred ca ai tupeu sa le citesti ;) abea astept sa vad :)Am uitat sa intreb ceva: care e motivul pentru care nu e bine sa le citesti? Ca nu l-am vazut pe aici pana acum
Random Hero Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 sa nu ai draci ;)Poate ca asa este, dar nu are cea mai mare logica: Sa nu citesc ceva scris de Biserica.. pentru ca altfel intra dracii in mine... Whatever
spauny Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Poate ca asa este, dar nu are cea mai mare logica: Sa nu citesc ceva scris de Biserica.. pentru ca altfel intra dracii in mine... Whateverpai este folosit pentru a izgoni satana, iar un om care nu este credincios si le rosteste se spune ca va fi afectat.
Random Hero Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pai este folosit pentru a izgoni satana, iar un om care nu este credincios si le rosteste se spune ca va fi afectat.Da, "se spune"...
fanaticaldoll Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 există .. pentru cine îşi doreşte să creadă :)
ChIsToCuL Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 am citi o parte din elenu leam citi pe toate cas obosit si mi lenenu-i nush ce....ii ceva de genu unei exorcizari,sa scoti draci de undeva...
IOANA D'ARC Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nu zi niciodata niciodata!oameni posedati de demoni da!daca nu credeam nu vedeam!deci inclin sa cred ca exista spirite in lumea celor vii!cum sa te conving eu ca exista paranormal daca nici in exorcizari nu crezi.Chiar diriginta mia povestit ca a participat impreuna cu fosti elevi la o exorcizare in Constanta, unde un om posedat a fost "vindecat" de preoti. La iesirea duhului rau din trup cica ar fi simtit cu totii un aer foart rece.asa e.parintii mei au asistat la asa ceva!si eu is patita cu o baba posedata care m-a prins de mama in timp ce statea linistita langa mine si vorbea cu o voce groasa si in alta limba!3 barbati printre care si tata s-au chinuit sa o potoleasca!era in fata usei parintelui Cleopa,daca ati auzit de el!
mortallx Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 In sfarsit acest topic devine mai "potolit" si pe conturat pe subiect.Ioana ai scapat pana la urma de acea baba posedata?PS:poate acum credeti si voiPS:este filmul ala pe pro tv acu de vede aia fantome
IOANA D'ARC Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 bai mi-a dat drumu la mana,mai mult nu era nevoie ca sa scap de ea!oricum m-a bagat in toate boalele!mi-a dat drumul bineinteles prin insistenta fortata a celor 3 barbati!vocea cu care vorbesc astfel de oameni e pur si simplu horror!te ingheata pe loc!si au o putere iesita din comun.unii zic ca is bolnavi mintal,dar in cazul asta de unde pana mea sa stie baba aia ebraica veche (preotul mi-a spus in ce limba a vorbit,caeu nu aveam de unde sa stiu),si de unde atata forta,si de unde vocea aia,pt ca eu nestiind ca e posedata am vorbit cu ea mai inante!fiica ei a spus ca e asa de 10 ani!
mortallx Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 am auzit si eu vocea acea in multe video-uri cu exorcizari
ChIsToCuL Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 a mai citit cineva chestile alea care lea pus spauny,care zicea ca te poseda?EDIT:fantoma lui mj exista!!!!http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/sedinta-de-spiritism-am-vorbit-cu-michael-jackson-afla-ce.htmljalnic :-q
Life Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 BrokenLord - a trecut micul de jun :Pon : probabil ca exista ...
Cristian Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I don't really belive in this kind of things, but there are a lot of things that us, the normal people, don't understand.Pana nu o sa vad eu o fantoma sau ceva de genul, nu cred in asa ceva. #-o
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ca sa cred in existenta fantomelor ar trebui sa imi urle in ureche , altfel as crede ca si`au cumparat vecinii proiector de holograme există .. pentru cine îşi doreşte să creadă smile.gif+1 , daca iti doresti sa crezi il vezi si pe Stefan Cel Mare capacindu`i pe turci . Totul depinde de puterea sugestiei :D.
Random Hero Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 faza cu michael jackson.. poate are dreptate ;)Daca tu crezi ca un medium a vorbit cu Michael Jackson, cel putin eu m-am lamurit de treaba asta cu crezutul in fantome... #-o
MariuS™ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Daca ar fi adevarat ca a vorbit acel medium cu Michael Jackson, misto :> .
Random Hero Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Daca ar fi adevarat ca a vorbit acel medium cu Michael Jackson, misto :> .Daca era o persoana oarecare cea cu care ar fi vorbit, hai treaca... Dar fiind Michael Jackson, orice medium putea sa spuna ca a vorbit cu el. Dand declaratii probabil ca a primit ceva bani... poate ceva mai multi.
Random Hero Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 nu poti sa stii nici odata ;)Adevar graiesti. Fie trebuie ca un om sa asiste la asa ceva, fie trebuie sa fie destul de "high" ca sa intre el in direct cu cine stie cine
thd Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 eu prin cate locuri "ciudate" la ore tarzii am fost, n-am vazut nimic si sincer, daca existau fantome, cel putin 30-40 veneau dupa mine si ma bantuiau :)