Jump to content
mortallx

Ghost

Recommended Posts

Posted

despre fantome am auzit numeroase lucruri insa nu prea cred ca exista si chiar daca exista nu vreau sa intalnesc vreo stafie.

cat despre vrajitorii, blesteme (care tin de paranormal) cred ca sunt adevarate.

Imagine IPB

Yes, it's true... Sa nu spargeti oglinzi, dragii mei :tiphat:

vrajitorii sunt adevarati.. imi povestea bunica mea ca era un vrajitor .. si etc..

Si ce facea? Elixire magice... Oh, povesti spuse la gura sobei

la mine in cartier era mai demult o batrana

care zicea ca-i vrajitoare,si ca foloseste magia alba

si venea sa ne fugaresca ca dadeam cu pietre dupa pisici,si avea o papusa urata in mana

Mie imi suna a voodoo :-?

Posted

bai voi vreti sa se inchida topicul cat mai rpd?

Nu am facut topicul la mijto asa ca mai incet.

Ce e, omule? Eu doar aduc argumente rationale.. nu argumente ce tin de lumea de dincolo sau de lumea care e inainte de "dincolo"

Mai incet? Pai hai sa nu mai postam :-?? (de parca as tipa pe aici si imi sperii vecinii, o sa creada ca sunt posedat sau ca m-am tampit inca de dimineata si o sa fie din ce in ce mai rau pana seara?)

Posted

Ce e, omule? Eu doar aduc argumente rationale.. nu argumente ce tin de lumea de dincolo sau de lumea care e inainte de "dincolo"

pai faza e ca vrajitoriile nu tin de rational :D, normal ca argumentele tale nu pot fi decat rationale.

Posted

uite case bantuite

mortallex eu nu fac misto...asta sunt adevarate

ps:reyko ii cHistocul cu H

S-a speriat satul cand au auzit dintr-o casa: "VA OMOAR PI TOSI MA, VA OMOAR"

1:42 - Si chiar trebuie sa cred ca pantoful ala zboara singur?

Apoi, de ce fantoma arunca toate lucrurile in acelasi loc? Unde a aruncat pantoful arunca si un bat sau ceva de genul, ca numai scandura nu e..

Fantomele fac HAHAHAAA HEHEHEEEIII ? Relatari ale oamenilor de la Andriesesti, parca (daca gresesc, scuze)

Si.. am mai observat ceva, in tagurile videoului se strecoara si "otv" - M-a dat gata

EDIT: @mortallx's video: s-a deschis o usa de la un dulap, ar trebui sa ma sperie?

Posted

nu crezi in fantome dar in exorcizari ar trebui sa crezi

Astea se fac de preoti si au fost ff multe cazuri care au fost date si la stiri .....Si in romania au fost exorcizari.

Posted

nu crezi in fantome dar in exorcizari ar trebui sa crezi

Astea se fac de preoti si au fost ff multe cazuri care au fost date si la stiri .....Si in romania au fost exorcizari.

Exorcizari care au ajuns apoi subiect de dezbatere la 0TV

Si un extras dintr-un comment al unui video legat de o exorcizare: "Onto the video, it's pretty clear "posessions" are mental disorders and emotional maladies."

Posted

Copii care mor de plictiseala cand parintii se roaga in biserica...

@spauny - pai de ce as crede, din moment ce nu cred ca iti intra draci pe nas :-??

cum sa te conving eu ca exista paranormal daca nici in exorcizari nu crezi.

Chiar diriginta mia povestit ca a participat impreuna cu fosti elevi la o exorcizare in Constanta, unde un om posedat a fost "vindecat" de preoti. La iesirea duhului rau din trup cica ar fi simtit cu totii un aer foart rece.

Posted

cum sa te conving eu ca exista paranormal daca nici in exorcizari nu crezi.

Chiar diriginta mia povestit ca a participat impreuna cu fosti elevi la o exorcizare in Constanta, unde un om posedat a fost "vindecat" de preoti. La iesirea duhului rau din trup cica ar fi simtit cu totii un aer foart rece.

"Înainte de a celebra exorcismul, este important să se stabilească dacă este vorba de o prezenţă a diavolului şi nu de o boală psihică, a cărei îngrijire este de domeniul ştiinţelor medicale"

Posted

"Înainte de a celebra exorcismul, este important să se stabilească dacă este vorba de o prezenţă a diavolului şi nu de o boală psihică, a cărei îngrijire este de domeniul ştiinţelor medicale"

da dar omul era "bolnav", iar dupa slujba s-a "vindecat" fara nici un medicament 8-|

Posted

da dar omul era "bolnav", iar dupa slujba s-a "vindecat" fara nici un medicament 8-|

Poate ca l-au intins pe jos si in timp ce se zbuciuma, a dat cu capul de pamant si astfel i-a trecut ce avea la cap :)

Posted

Yea funny cand o intrat si in tn super star ( doamne fereste ) atunci o sa crezi si u.

Ma asteptam ca o sa zica cineva asta dintr-un moment in altul... I don't believe in Satan

Interesante moliftele, spauny, dar nu-i frumos sa blestemi :-??

Posted

Ma asteptam ca o sa zica cineva asta dintr-un moment in altul... I don't believe in Satan

Interesante moliftele, spauny, dar nu-i frumos sa blestemi :-??

ai citit ceva din ele ?

si oricum daca nu crezi in paranormal de ce nu e frumos sa blestemi ? e vreo regula din codul bunelor maniere ?

Posted

ai citit ceva din ele ?

si oricum daca nu crezi in paranormal de ce nu e frumos sa blestemi ? e vreo regula din codul bunelor maniere ?

Da, am citit - ce am spus in partea a 2-a era doar o mica gluma :) Nu cred ca e in codul bunelor maniere, ma indoiesc ca se afla printre lucrurile pe care "sa nu le faci cand esti invitat la cineva acasa"

Posted

in fine pe mine ma trec fiori, n-am curaj sa citesc.. si daca e adevarat ce a spus colegu ala nu prea e bine sa le citesti daca nu esti destul de credincios cum sunt preotii.

Posted

in fine pe mine ma trec fiori, n-am curaj sa citesc.. si daca e adevarat ce a spus colegu ala nu prea e bine sa le citesti daca nu esti destul de credincios cum sunt preotii.

Bine ca nu m-am apucat sa le citesc foarte intens :D

Posted

Si cel care le-a scris acolo credeti ca nu le-a citit?:|

Si nu cred ca a scris Preotu(beware masinaria diavolului).

Le citesc dupa ce iau micu de jun.

revin cu un edit

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...