Jump to content
mortallx

Ghost

Recommended Posts

Posted

mortallex unde stai?

cand ii emisiunea aia de care tot vorbiti?

parca am vazut un episod cu un copil posedat,dar mi se pare ca am vazut si un film tot cu acelasi subiect

hmm fantome nush sincer pana nu vad nu cred

@ Vineri de la ora 22:00 :)

Posted

sincer nu cred ....

da am patit si eu odata la tara acum vreo 4 ani ... mergand si eu in sat sambata seara cu un pretin ...pe la vreo 11 cam asa ....pe drumul "tari" [drumul comunal] o dacie 1310 neagra cu niste faruri ff puternice venind spre noi ...toate bune si frumoase .... si cand ne`am intors capu nu s`a mai vazut nimic ... a trecut pe langa noi si atata a fost tot :| ...tin sa precizez ca drumul are pe linie drepata acolo 2 km ...sa nu se interpreteze ca era curba ...plus ca era si luminat ... ce sa zic sa ridicat putin paru pe noi pana am ajuns in discoteca ....si nu cred in fantome ... am dat vina pe subinconstientu nostru ... :tiphat:

Posted

Hai care stie de topicul ala vechi ?:D

Era un pusti care zicea ca aude chesti prin casa(cel care a deschis topicul).

Un topic destul de lung si din ce am citit nu v-ati batut joc de el.

Avea un avatar cu o fata stang pe un leagan totul in alb-negru parca.

Posted

Dupa ce am dat un mic search nu am gasit nimic si am decis sa fac eu un topic.

Ok deci crede cineva in fantome? I s-a intamplat cuiva vreo peripetie mai paranormala?Va rog puneti si niste video imagini cv dac aveti/gasiti.

englezule pun pariu ca la search ai scris "ghost" si nu "fantome" ca altfel nu imi explic aparitia lor:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...&hl=fantome

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...c=14537&hl=

in fine.. ca sa fiu ontopic, pentru cei care nu credeti in supranatural cititi psalmul unui anumit Sfant (am impresia ca Matei, nu mai tin minte sigur care dar o sa revin mai tarziu cu numele lui) in care se aduc cuvinte impotriva satanei si sa vdm daca o sa patiti ceva.

acel psalm se citeste numai de anumiti preoti la anumite sarbatori, altfel e interzis.

Posted

ms pentru ca mi-ai zis si scz pentru topic dar din ce mi-ai dat u acolo

Prima este singura buna.Al doilea a fost inchis si in celelalte este spiritism(tot aia dar alte discutii acolo).

Posted

in fine.. ca sa fiu ontopic, pentru cei care nu credeti in supranatural cititi psalmul unui anumit Sfant (am impresia ca Matei, nu mai tin minte sigur care dar o sa revin mai tarziu cu numele lui) in care se aduc cuvinte impotriva satanei si sa vdm daca o sa patiti ceva.

acel psalm se citeste numai de anumiti preoti la anumite sarbatori, altfel e interzis.

pai cred ca jumatate din babele din romania l-au citit, odata cu toata biblia. crezi ca au patit ceva?

Posted

pai cred ca jumatate din babele din romania l-au citit, odata cu toata biblia. crezi ca au patit ceva?

dar nu este in biblie.

stiu de un fost coleg al meu care este la teologie si l-a citit si a inceput sa aibe vedenii si sa auda sunete, insa l-au vindecat preotii in zilele urmatoare.

Posted

eu nu cred ca daca citesti psalmul ala patesti ceva:| doar este un psalm.. nu cred ca preotii sunt imuni la fantome..

Posted

subcontientul :P efectul placebo or smth

nush ce credeti voi...dar daca mai dau de colegul ala o sa il intreb mai exact unde gasesc psalmul (sau ce era el) si o sa il pun aici sa il cititi.

Posted

nimeni nu crede in fenomene paranormale decat daca le vad cu ochii lor si se conving singuri ca au vazut ceva.

Si daca vezi ceva, nu o sa incerci sa cauti o explicatie logica? O sa dai vina pe spirite prinse pe pamant & stuff?

sincer nu cred ....

da am patit si eu odata la tara acum vreo 4 ani ... mergand si eu in sat sambata seara cu un pretin ...pe la vreo 11 cam asa ....pe drumul "tari" [drumul comunal] o dacie 1310 neagra cu niste faruri ff puternice venind spre noi ...toate bune si frumoase .... si cand ne`am intors capu nu s`a mai vazut nimic ... a trecut pe langa noi si atata a fost tot :| ...tin sa precizez ca drumul are pe linie drepata acolo 2 km ...sa nu se interpreteze ca era curba ...plus ca era si luminat ... ce sa zic sa ridicat putin paru pe noi pana am ajuns in discoteca ....si nu cred in fantome ... am dat vina pe subinconstientu nostru ... :tiphat:

Subconstient :tiphat:

Posted

BAAAAAAAAAAA LASATI OFF TOPICUL AICI VB DE PARANORMAL SI GHOST NU DE PREOTI.

Daca e faceti un topic cu BIBLIA si postati acolo de prieteni care au citit biblia si au inteles totu din ea.

Posted

Daca e faceti un topic cu BIBLIA si postati acolo de prieteni care au citit biblia si au inteles totu din ea.

Alo, calmeaza-te, a vorbi de preoti este foarte on topic: daca intra ala negru in tine, cine te salveaza? Psalmii, popii :-j

Posted

despre fantome am auzit numeroase lucruri insa nu prea cred ca exista si chiar daca exista nu vreau sa intalnesc vreo stafie.

cat despre vrajitorii, blesteme (care tin de paranormal) cred ca sunt adevarate.

Posted

la mine in cartier era mai demult o batrana

care zicea ca-i vrajitoare,si ca foloseste magia alba

si venea sa ne fugaresca ca dadeam cu pietre dupa pisici,si avea o papusa urata in mana

EDIT:odata a zis ca ne face poze si ne da la politie :-s

Posted

cristocule... esti cam ciudat... dadeai dupa mate cu pietre =)) .. fugea baba dupa voi =)).. magie alba =))) papusa urata =)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...