mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 a mai fost data si pe youtube cu strigoi de i-au mancat aia inima sa nu-l mai vadaCopii posedati sau oameni nici aia nu sunt reali?
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 am vazut odata un documentar despre nush ce carta care o scriso un satanistzicea ca daca scri la 12 noapte pe un geam 666 si zici o chestie o "fantoma" te loveste de toti pereti pana morips:am incercat nu functioneaza
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 nu e aceasta NU INCERCATI PROSTIILE ASTEA UNELE CHIAR SUNT REAL ( POATE MA CREDETI CIUDAT ) Era una pe un site ( nu mai stiu care dar era numai de ciudatenii ) si o fata a explicat ca a facut o chestie ca asta. Unu de 30 de ani a povestit la mai multi copii de 14-16 cum ca daca te duci intr-o camera libera pe la 22 noapte park si strigi "Dracu vino si luptate cu mine" la 12 noapte ti se poate intampla cv groaznik. A facut fata acceia asta si la 12 noapte cineva dar nu vedea nik o tragea jos din pat...nu poate sa vorbeasca sa se miste si si-a adus aminte ca la ora de religie a invatat cum sa se inchine cu gandul/limba.A facut asta si dupa aceia nu s-a mai intamplat nik. Mi-am adus aminte si eu cand am fost la ziua unui prieten si pe la 12 noaptea spuneam povesti de groaza care s-au intamplat si pe la noi prin sat si deoadata buff s-a dus drq becu cand povesteam.Nimic straniu se aresese becu...spuneam povesti la o lumanare straniu
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Unu de 30 de ani a povestit la mai multi copii de 14-16 cum ca daca te duci intr-o camera libera pe la 22 noapte park si strigi "Dracu vino si luptate cu mine" la 12 noapte ti se poate intampla cv groaznik.A facut fata acceia asta si la 12 noapte cineva dar nu vedea nik o tragea jos din pat...nu poate sa vorbeasca sa se miste si si-a adus aminte ca la ora de religie a invatat cum sa se inchine cu gandul/limba.A facut asta si dupa aceia nu s-a mai intamplat nik.Asta e ca massurile alea: Daca citesti asta si nu dai mai departe, la 3 dimineata vine unu si iti macelareste toata familia...
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 am incercat multe chesti dinasteadar nu mi sa intamplat nimikaia cu scrisu pe geam am incercato de nenumarate ori cu luna plina singur in camera cu pix rosu cu sange la tara la bloc la prieteni pe geam pe oglinda si nu mi sa intamplat nimik chiar vroiam sa vad daca ii adevaratdaca stiti vruen medium spuneti sa trimita o fantoma la mineps:sa nu ma sperie prea tare sa nu imi cedeva inima sa va pot povesti
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 de acord mass-urile nu sunt adevarate dar mai tre si sa credem...Daca basescu ne-ar zice ca maine ne-a da la fiecare cate un ciubuc n le-am crede dar poate ne-ar daSi v-am zis eu dupa ce am vazut demoni in oameni(astea chiar sunt reale) exista fantome deci
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 de acord mass-urile nu sunt adevarate dar mai tre si sa credem...Daca basescu ne-ar zice ca maine ne-a da la fiecare cate un ciubuc n le-am crede dar poate ne-ar daSi v-am zis eu dupa ce am vazut demoni in oameni(astea chiar sunt reale) exista fantome decicand ai vazut demoni in oameni?filmeaza cand vezi poate ma faci sa cred
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Au fost date si la televiziuni uitate pe youtube scrie demon exorcize sau cam asa.Exorcizarile sunt facute de preoti nu un singur preot mai multi cand intra demoni/draci/fantome in oameni.
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 messurile astea nu sunt adevLa fel cum nici povestile cu fantome *boooo* nu sunt adevaratecand ai vazut demoni in oameni?filmeaza cand vezi poate ma faci sa cred"Daca ar exista pe bune demoni ar fi unul in fiecare din noi" :tiphat:
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Superstar stii cum se zice noi avem 1 inger la o mana si un drac la cealalta. U cand vrei sa o **** pe una nu iti zice cel bun si cel rau .Ai dorii sa faci asa ceva ,adik pacat.
LGV Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Super star ascultama ;)) eu dau X la toate mesajele..+ la offline ;) cn are ceva cu mine imi da buzz ;) fa lafel :) nu o sa mai citesti toate msgurile stupide ;) so.. ati vazuto pe asta? http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k...feature=related
LuckyShot Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 io am avut niste patanii de genu. de regula se intampla cand is rupt de beat, si se invart toate in jurul meu.ah deci asta se intampla de fapt? :-? fantome...
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 stop spammingON:Uitativa pe discovery vinerea la 22:00 e frumos documentarul.
ChIsToCuL Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 eu aveam la tara un vecin care tot vedea tot felu de prostiodata o vazut gaini goale sub pat,o mai vazut un bou cu un corn in frunte la el in geam si odata la vazut pe bunicul(care era mort de 2 ani) sus pe casa ca repara acoperisulps:sa terminam rpd ca imediat vine lance si inchide(ca nui non-stop :-j )
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 eu aveam la tara un vecin care tot vedea tot felu de prostiodata o vazut gaini goale sub pat,o mai vazut un bou cu un corn in frunte la el in geam si odata la vazut pe bunicul(care era mort de 2 ani) sus pe casa ca repara acoperisulps:sa terminam rpd ca imediat vine lance si inchide(ca nui non-stop :-j )Gaini goale? :rofl2: asta chiar e epica Un bou cu un corn in frunte la el in geam - poate ca se vedea pe el... cand te uiti intr-un geam te vezi putin :)Aia cu bunicul... poate vecinul tau era putin "torpilat"
mortallx Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Acu serios vb am vazut o data in fel de umbra in spatele lu soramea.Dupa asta soramea cand a iesit pe la 22:15 sau cat era pe afara a vazut si ea tot la fel o umbra si a lesinat.O trezit-o catelul cand a inceput sa sara pe ea. PS:Chistocul te bucuri si u ca ai facut posturi in loc sa intrii in subiect ?
TeddyBear Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Sunteti mai ceva ca in filmele cu prosti!:rofl1:Ma rog, eu am vazut o vaca cu aripi, se pune ? :>
Random Hero Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Sunteti mai ceva ca in filmele cu prosti!:rofl1:Ma rog, eu am vazut o vaca cu aripi, se pune ? :>Pe mine nu ma clasifica drept actor, eu doar repar greselile din scenariul lor :)Se pune, se pune... Dar sa fie transparenta, ca sa fie mai credibil, asa sunt fantomele.Apropo, acum am dat click pe poza pusa de Marius pe pagina trecuta: la cat de pixelata e imaginea aia, de unde s-a dedus ca e o fantoma? #-o
MariuS™ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Pe mine nu ma clasifica drept actor, eu doar repar greselile din scenariul lor :)Se pune, se pune... Dar sa fie transparenta, ca sa fie mai credibil, asa sunt fantomele.Apropo, acum am dat click pe poza pusa de Marius pe pagina trecuta: la cat de pixelata e imaginea aia, de unde s-a dedus ca e o fantoma? #-oI don't know man , it's googled :P .