Jump to content
mortallx

Ghost

Recommended Posts

Posted

Padurea Baciu e interesanta, eu cred ca totul se trage de la niste anomalii magnetice...oricum nici paranormalul nu poate opri defrisarile :lol:

PS: pe ele nu le-ar afecta padurea, ah?

foREZQrvORw

Posted

Ma bucur ca s-a reamintit de topic :),apropo imi poate explica si mie cnv termenul de flacara violet?

Oana apropo tare ultimul video :| ptr un moment ma speriase-m si eu cand acea papusa a deschis un ochi.

Astia ar tre sa faca filme horror nu altcv :|....filmele horror is desene animate pe langa astea(pot fi adevarate sau chiar ca filmele).

EDIT:Ma pun sa ma uit la emisiunea lu astia...este interesanta :)

Posted

Ca sa nu iti faci sperante.

Emisiunea este "fake" , chestia acea cu papusa e la mintea cocosului.

Oricum merita vazuta, am vazut primul sezon.

La fel si Ghost Hunters.

Despre padurea Baciu, nici nu are rost sa comentez.

Posted

Aham ms ca mi-ai spus ;) vroiam sa ma uit la tot poate e vreun strop de adevar...oricum este m-ai interesanta decat facatura de hunted dupa discovery sau cum se numea.

Posted

Idea e ca emisiunea de pe discovery(A Haunting) se bazeaza pe marturiile unor oameni(eyewhitness).

Destination Truth ar trebuii sa fie mai aproape de adevar, tinand cont ca e filmata "live".

Oricum unele scene , precum cea cu papusa poate fi realizata prin x mijloace.

Posted

Dupa ce am dat un mic search nu am gasit nimic si am decis sa fac eu un topic.

Nu incepeti cu inca unu care face mijto si nu incepeti cu spamu.

Ok deci crede cineva in fantome? I s-a intamplat cuiva vreo peripetie mai paranormala?Va rog puneti si niste video imagini cv dac aveti/gasiti.

Eu unu inca sunt in dubiu ma tot uit la emisiunea aceia dupa Discovery sanel :)) la Hunting sau cum se numeste.

Exista una...ce domneste pe forumu asta din Anul 2008,ziua 5,luna a 6-a(Iunie).

ON: Nu cred in asa ceva.

Posted

Nu cred in asa ceva.

Toate clipurile de pe Youtube sunt fake,am vazut unu,un tip si-a legat cu o ata subtire maneca de la camasa si o tragea spre el si o zis ca-s fantome si ca casa ii bantuita :)) .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...