Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

GM\mod pentru o zi

Recommended Posts

Posted

As da afara pe toti adminii care nu au mai intrat de 30 de zile...nu ati primit acest drept ca sa stati pe burta, apoi sa reinviati cand v-a parasit prietena sau nevasta :)) si sa dati cu ss-uri in draci pe aici

N-am inteles nimic din reply-ul asta. Odata ce un admin n-a intrat mai mult de 30 de zile sa fii sigur ca-si petrece timpul cu prietena sau nevasta sau alte activitati. Sa inteleg ca cei care activeaza pe-aici ne-au parasit prietena sau nevasta. Tu activezi, ai ramas singur?

Tare placere mi-ar face sa schimbam rolurile, tu admin, eu player, ai sa vezi cum e apoi.

Posted

N-am inteles nimic din reply-ul asta. Odata ce un admin n-a intrat mai mult de 30 de zile sa fii sigur ca-si petrece timpul cu prietena sau nevasta sau alte activitati. Sa inteleg ca cei care activeaza pe-aici ne-au parasit prietena sau nevasta. Tu activezi, ai ramas singur?

Tare placere mi-ar face sa schimbam rolurile, tu admin, eu player, ai sa vezi cum e apoi.

In primul rand nu stie sa faca diferenta dintre mod/gm si Administrator!.

In al doilea rand fiecare activeaza in limita timpului disponibil,nu poti cere nimanui care efectueaza o actiune non-profit sa activeze mai des.

Eu unul ma jucam deoarece era un joc care nu imi implica prezenta pe scaunul din fata calculatorului,puteam face si bani,imi puteam scoate in oras si gagica si cresteam si in lvl,nu acelasi lucru il pot spune despre un moderator,pentru care prezenta pe scaunul calculatorului este obligatorie. :)

Stiam ca ai o varsta destul de mare,undeva la 30 de ani,totusi pe mine ma lasi cu gura cascada cu mentalitatea asta la o varsta asa de inaintate.

Posted

Hmm, daca-mi amintesc bine, sugerasem anul trecut pe serv. 0.97d, un event care sa aiba ca premiu pentru castigator, o zi in echipa Admins, o functie temporara de 24 de ore de GM ar fi fost de preferat.

OT: Daca as avea ocazia sa fiu GM o zi, as dedica aproape tot timpul respectiv ajutand in joc, playerii noi ( noobii ) cu informatii despre joc, deoarece consider ca sectiunea F.A.Q. de pe forum este si incompleta si destul de aiurea structurata deci nu este placuta unei lecturi atente. Ca urmare a acestui lucru, multi nu inteleg bine ceea ce detaliat acolo si ai toate sansele sa intalnesti playeri cu rr chiar, care insa nu au habar ce e Kalima, cum se fac aripile, unde pica Ancient Items, cum se ridica itemele la goblin s.a.m.d.

As mai orgniza si un model nou de event numit "seven boots", in care concurentii, 7 la numar, vor alerga dezbracati, doar cu cizmele in picioare, pe un parcurs stabilit in prealabil.

Posted

Hmm, daca-mi amintesc bine, sugerasem anul trecut pe serv. 0.97d, un event care sa aiba ca premiu pentru castigator, o zi in echipa Admins, o functie temporara de 24 de ore de GM ar fi fost de preferat.

OT: Daca as avea ocazia sa fiu GM o zi, as dedica aproape tot timpul respectiv ajutand in joc, playerii noi ( noobii ) cu informatii despre joc, deoarece consider ca sectiunea F.A.Q. de pe forum este si incompleta si destul de aiurea structurata deci nu este placuta unei lecturi atente. Ca urmare a acestui lucru, multi nu inteleg bine ceea ce detaliat acolo si ai toate sansele sa intalnesti playeri cu rr chiar, care insa nu au habar ce e Kalima, cum se fac aripile, unde pica Ancient Items, cum se ridica itemele la goblin s.a.m.d.

As mai orgniza si un model nou de event numit "seven boots", in care concurentii, 7 la numar, vor alerga dezbracati, doar cu cizmele in picioare, pe un parcurs stabilit in prealabil.

Sa ajuti incepatorii e cea mai mare prostie pe care o poate face cineva,pana la urma frumusetea jocului e cand descoperi singur,mie asta mi-a placut cel mai mult cand m-am apucat de Mu.

Dupa parerea mea si Faq-ul ar fi trebuit scos.

Si cu eventul de seven boots,nu prea ai cum sa-l faci deoarece traim in romania,iar pe linkmania e mai rau ca in strazile din pantelimon,cati crezi ca o sa fie corecti si nu ar folosi town teleport pentru o ruta mai scurta?

Posted

Mai bine nu...

Dar ca fapt divers nu as putea fi admin/gm ce vreti voi, nici macar pentru 12 ore.

Motive:

- prea multe cazuri in care iti vine incredibil de greu sa fi impartial (cunostinte/prieteni).

- prea multe cunostinte te ataca cu vorbe gen "acuma vezi lumea cu alti ochii", "numai stai la munca de jos" cand refuzi/nu poti sa le faci un serviciu.

- iti bati capul cu toti :crazy:

- cine sunt cei mai insultati/injurati pe un server? admini. Cand nu isi face datoria, acel admin nu e bun de nimica si cand si-o face i se spune cu o mare nesimtire ca mai bine era cand nu intra pe acc :crazy: .

- raspundere mult prea mare.

- prea mult timp iti ocupa aceasta activitate

Si lista poate continua.

Dar as propune ca afk-ul sa revina ca pe 97d. La ce fel este concurenta pe linkmania, mi se pare normal sa mai poti lasa si afk. Este un joc, jocul se joaca online etc. dar sincer cei din top 10-15 (care joaca o singura persoana pe acc) nu cred ca mai fac alceva inafara de mu.

Posted

Mai bine nu...

Dar ca fapt divers nu as putea fi admin/gm ce vreti voi, nici macar pentru 12 ore.

Motive:

- prea multe cazuri in care iti vine incredibil de greu sa fi impartial (cunostinte/prieteni).

- prea multe cunostinte te ataca cu vorbe gen "acuma vezi lumea cu alti ochii", "numai stai la munca de jos" cand refuzi/nu poti sa le faci un serviciu.

- iti bati capul cu toti :crazy:

- cine sunt cei mai insultati/injurati pe un server? admini. Cand nu isi face datoria, acel admin nu e bun de nimica si cand si-o face i se spune cu o mare nesimtire ca mai bine era cand nu intra pe acc :crazy: .

- raspundere mult prea mare.

- prea mult timp iti ocupa aceasta activitate

Si lista poate continua.

Foarte bine punctat, ma bucur ca mai sunt persoane care inteleg cum e sa fii de partea cealalata si ca nu e chiar asa de usor sa fii pus in oala cu toti, cand cineva greseste. Pentru reply-ul asta ai respect de la mine. :D

Posted

Bunny, pana nu simti pe pielea ta nu sti ce greu e. Acum mult timp si eu spuneam la fel ca multi, a fi gm = :-j (asta era prin 05-06). Dar o data ce am ajuns si eu sa vad lumea "din spatele firului" ma gandeam sa renunt dar nu am putut da inapoi (orgoliul), si m-am adaptat situatiei, jurand ca de atuncea voi respecta munca unui admin/gm (mentionez ca erau in jur de 200 on, aici pe link fiind de 3 ori mai multi). Dar totusi mai exista si unele persoane (in staff) care "gresesc" de prea multe ori, si merita aspru sanctionati (nu m-am referit la linkmania)

PS: Ar merge un fel de event, mai mult "pentru binele vostru", probabil nu ati mai fi asa insultati daca majoritatea o sa simta pe pielea lor cum e sa iei acele decizi, si sa vada lumea cum o vedeti voi.

PS2: Ar merge si o pedeapsa pe character-ul normal, in caz ca i se urca la cap "gradele de admin" acelei persoane ;;)

PS3: Mica povestioara de mai sus, are ca rol sublinierea faptului ca daca lumea ar vedea ce greu e sa iei o decizie la un nivel asa mare, sar gandii de 2 ori inainte sa acuze un gm pentru ceva.

Posted

ai fost deja amarule

Cine eu ? :whistle:

Nu recunosc nimic :dontknow: :nanana:

Intradevar asa este ....nu este deloc ushor sa fi GM/MOD

Este o bataie de cap ....incerci sa ajutzi ...sa te faci intzeles....

Incerci sa intzelegi lumea...si cu toate astea unii chiar nu vor

sa intzeleaga ca este doar un joc si trebuie luat ca atare .....

sa te distrezi ....sa te relaxezi.....

Posted

Am incercat eu, nu-i posibil. Odata ce ai banner-ul cu asistent sub avatar si incerci sa gasesti o cale de mijloc, te vad cu alti ochi, "ce ma ti-ai luat si tu admin si ai fitze?" comeeee onnnnnnn. 8-|

daca as fi gm/mod pentru o zi eu mi-as da demisia in sec 1=))))....... mai frumos simplu player......mult mai frumos :D..... pentru ca , clar daca ai si char de joc or sa vina multi si o sa te perieze asa frumos incat iti vine sa nu mai intri 2 ani pe server =))) + de asta toti prieteni vor beneficii de pe urma ta ca deh esti admin si poti pune o pila la colegu care analizeaza plangerea (am patit-o eu demult pe alt sv ...si al drecu de nu ma fortau parca sa le dau suspend =)))) si vorba aia "luati de aici ca nu dau de la mine " :D ......recunosc de multe ori i-am si ajutat si asa se intampla si aici si pe orce server ). De dusmani nu mai zic nimic.... da orcum cine gandeste pentru o clipa ca adminu e dusmanu playeru-lui e prost de miroase sa nu zic altcumva ;))) .... joci 4fun >> respecti regulamentul >>respecti comunitatea= nimeni nu se poate atinge de tine ( de se atinge vreun admin isi pune tot serveru in cap... si credetima numai 20-30 de persoane sa le ai pe cap ti-ajung ori cat de calm ai fi tot cedezi....so nu se merita :D ) ..... hai noroace :beer: ca-m fugit la o bericioaica :D

Posted

l-as vana pe bunny =))

glumeam ^^

probabil as incerca sa aflu ce motive au avut tirexel si xtest cand mi-au fost blocate acc

poate ca mod as avea sanse mai mare decat ca simplu player

Guest Canabis_DL
Posted

intro zi nu putem face nik si dumnezu o facut lumea in 7 zile

cred k vas da la totzi filtru :))

Posted

l-as vana pe bunny =))

glumeam ^^

probabil as incerca sa aflu ce motive au avut tirexel si xtest cand mi-au fost blocate acc

poate ca mod as avea sanse mai mare decat ca simplu player

pai sigur ai avut legatura cu dupele..... cel putin cred ca ai dat contu cuiva care a facut dupe si in logouri apar si conturile tale logate de pe ip cu dupele :D care e echivalent cu 99 zile ss :D :dance:

si orcum in 1 singura zi nai avea sanse nici macar sai intrebi cat e ora ca ai fi prea preocupat sa vezi ce comenzi poti face cu gm-ul din game :D

intrebare pt tehnicieni.....poti edita cu adminu iteme direct in jock ? :> :> :D..... nu de alta dar sa nu avem surprize ca apar seturi full pe aici :P

Posted

intrebare pt tehnicieni.....poti edita cu adminu iteme direct in jock ? :> :> :D..... nu de alta dar sa nu avem surprize ca apar seturi full pe aici :P

NU.

Posted

nu am avut timp sa citesc tot ce sa scris in topic,dar ca tot veni vb nu se face un event cu premiul gm/mod pt 1 zi? in care desigur ca puteti urmari persoana castgatoare sa nu faca ceva prostii.

Posted

NU.

ok ms :D ...intrebam deorece exista optiunea asta pentru servere.... (nu de alta dar mai toate serverele private au lasat comanda aceasta activa :| ).... gg :P

Guest smiley_real92
Posted

Mai nimic ,dupa mn e bun asa cum e ,joci d placere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...