Jump to content
Dragos20

IMAGINI ABSOLUT SOCANTE! S-a ales cu fata despicata dupa o saritura in apa!

Recommended Posts

Posted

eu m-am uitat pana l-a scos ala din apa ca imi vine sa vomit :)) deoarece manak .

PS:ce se intampla mai departe il omoara pe Chuck Norris? sau apare Liu kang si i da KO?

Posted

Linkul e destul de vechi - o sa incerc sa il gasesc pe un site, unde l-am vazut cu cateva zile in urma

pe liveleak a fost postat original, iar pampalaii astia de la protv iau toate mizeriile de pe liveleak mai nou

Guest siNistro
Posted

is socante dar nici chiar sub 18

Posted

Saracu baiat.... Acum e si vina lui ... dc a sarit de acolo ?:| Adica dc a sarit ... nu trebuia sa sara ..:|

nu ai auzit cate 'pasarici' ciripeau in preajma lui?a fost ca un dans de imperechere..!numai ca nu i-a iesit!nu-ti inchipui cat de nebuna e imaginatia unui om atunci cand vrea sa impresioneze..!sper sa mai fie in viata!si chiar daca va mai fii va avea un viitor sumbru..!

Posted

daca nu este in viata acolo este locul "bantui" deoarece stiti cum se zice cine moare in chin...Like strigoii.

Romgleza, romgleza, dar nici chiar asa :))

Daca a murit, sa-i fie de bine.. nu te pune nimeni sa sari in apa daca in fata ta mai ai si o placa de beton de 2 metri lungime :tiphat:

Posted

o noua limba :)) Unii nu sar doar pentru a se da mari si mai sar de distractie/adrenalina.Skaterii nu sar de pe scari... sau cei care fac parkour numai pentru a se da mari si pentru distractie/antrenament/sa faca un record.Daca nu ar fi fost asta nu s-ar fi auzit pana acu de tony hawk si alte celebritati care au un record.

Posted

o noua limba :)) Unii nu sar doar pentru a se da mari si mai sar de distractie/adrenalina.Skaterii nu sar de pe scari... sau cei care fac parkour numai pentru a se da mari si pentru distractie/antrenament/sa faca un record.Daca nu ar fi fost asta nu s-ar fi auzit pana acu de tony hawk si alte celebritati care au un record.

categoric cu tine..despre cei ce o fac din pasiune...!insa unde era pasiunea la el??era vreun saritor profesionist?toata stima pt cei ce fac sky-diving,skate etc. etc. ,sporturi periculoase de adrenalina.dar asta???asta a fost un ciumpalac ce s-a dus sa faca baie si vazand 'cohoarta' de 'gagice' i-a nascut ideea sa faca ceva special..!imi aduc aminte cand mergeam la strand si cred ca si voua vi s-a intamplat!..cum din toata multimea strand-ului apar cate 2,3 smecheri care incep sa sara,sa impresioneze...sa arate la femei..ce macho' sunt ei si ce prosti suntem noi restul!aici in cazul asta daca iesea saritura precis era urmat de aplauze si ovationari..! nu ma intelegeti gresit..!accidentul e tragic..!f tragic imi pare rau pt el...avea toata viata inainte si sper ca este viu!probabil daca este in viata si-a dat seama ca a facut o prostie..!pacat la varsta lui sa fii desfigurat!

Posted

Doctoru ii strange fata.Sigur a ramas fara dinti :|

OMG necenzurat efectic e rupta fata in doua, o gaura imensa ca si cum ai taia cu securea.

"He is going to have a head splitting migraine for the rest of his life."

Posted

Deasta i`au amenda de la CNA in fiecare luna :))

Da`l in zboru masii,cum naiba si`a rupt moaca din atat?

P.S Cand strigau alea zici ca le gadalea satana cu carligu la #####

=)) ai un umor macabru in tine >:)

ON:am ramas :| cand am vazut

Posted

Am eu unul de pe nothingtoxic .

FAKE CLAR :coffee:

Daca chiar era craniul despicat in 2 ar fi murit PE LOC, ce spital, ce sa-i mai faca doctorii?Sa-i puna balamale?

:blink:

ps:ce doctori is aia de le suna telefonul in timpul "operatiei"?Daca un cadru medical care are treaba cu meseria asta vede video-ul ala rade :))

Cam ca aici:

iESopvgjsnU

Posted

Deasta i`au amenda de la CNA in fiecare luna :))

Da`l in zboru masii,cum naiba si`a rupt moaca din atat?

P.S Cand strigau alea zici ca le gadalea satana cu carligu la #####

ba tu gandesti inainte sa vorbesti ? tu n-ai vazut de unde a sarit amaratule ? uitate si la video nu da cu parerea .

fail ca fail da`mai traieste .. ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...