Jump to content
Dragos20

IMAGINI ABSOLUT SOCANTE! S-a ales cu fata despicata dupa o saritura in apa!

Recommended Posts

Posted

ATENTIE: IMAGINILE SUNT SOCANTE, NERECOMANDATE MINORILOR! Un tanar a ajuns la spital cu fata sfasiata in doua, dupa o saritura ratata in apa.

Imaginile, SOCANTE SI NERECOMANDATE MINORILOR, au fost postate pe internet. Nu exista prea multe informatii despre locul filmarii sau despre ce s-a intamplat cu nefericitul pusti. Cel care le-a incarcat sustine ca ar fi supravietuit, insa pare greu de crezut.

Baiatul a vrut sa plonjeze in apa cu capul inainte, insa s-a lovit puternic de o platforma de beton aflata chiar langa

mal. Impactul i-a despicat pur si simplu fata.

Cumplitul moment a fost surprins, de pe margine, cu un telefon mobil. Urlete de groaza s-au auzit de pe mal, imediat ce martorii si-au dat seama ce s-a intamplat.

Un barbat care a asistat la tragedie a sarit, la randul lui, in apa si a inotat furibund spre trupul tanarului. Si-a dat seama ca inca respira si l-a adus in graba pe mal. De acolo, tanarul a fost transportat de urgenta la un spital, unde medicii s-au chinuit sa-l tina in viata.

Click ! Video

Sursa:ProTv

Posted

presupun k pe undeva prin zona scria scaldatul interzis (sau macar saritul) nasol, dar cand omul si-o face cu mana lui...nici D-zeu nu mai intelege.

:(

Posted

Saracu baiat.... Acum e si vina lui ... dc a sarit de acolo ?:| Adica dc a sarit ... nu trebuia sa sara ..:|

Daca sarea nu se mai intampla asta, incercand sa sara, a alunecat pe betonul care era ud in incercarea de a sarii. Nu cred ca este cineva de aici care a fost la mare si nu a sarit macar o data de la diguri, sau la piscina, asta se poate intampla oricui si oriunde, chiar si pe strada.

Posted

fraaaaaaaate, are botul rupt in doua. ii atarna maxilarul. a gasit careva link-ul in alta parte? asta de pe pro e 100% cenzurat.

Deasta i`au amenda de la CNA in fiecare luna :))

Da`l in zboru masii,cum naiba si`a rupt moaca din atat?

P.S Cand strigau alea zici ca le gadalea satana cu carligu la #####

Posted

omg ... is in firma deja mi sa facut rau ... de` dreptu socant .... nu cred ca traieste :(

bine ca nu am asistat la inca o tragedie cand a sarit urmatorul dupa el :(

Posted

au devenit de 2 lei stirile protv , mai ales site-ul lor stirileprotv.ro

trebuie sa bage ei , o sinucidere in direct, un baiat cu fata despicata, unu se arunca de pe un pod, accident in direct, numai chestii din astea

Posted

fraaaaaaaate, are botul rupt in doua. ii atarna maxilarul. a gasit careva link-ul in alta parte? asta de pe pro e 100% cenzurat.

Linkul e destul de vechi - o sa incerc sa il gasesc pe un site, unde l-am vazut cu cateva zile in urma

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...