Jump to content
Lucian

IN THE BUTT

Recommended Posts

Posted

Arata-mi unde e scris ce am ingrosat cu bold. Ca sa nu zici ca am omis ceva ;)

Ca nici aiurea nu-l pot sanctiona, intelegi?

Presimt ca aceiasi soarta o sa aiba si Luckyshot :)) Nu-i asa Marius ? :))

inteleg. nu esti de destul timp "la putere" ca sa-ti dai seama cand lumea injura in mod curat. trebuie sa zica efectiv "i-o arde in cur" ca sa intervii. hai np, o lasam asa.

Posted

inteleg. nu esti de destul timp "la putere" ca sa-ti dai seama cand lumea injura in mod curat. trebuie sa zica efectiv "i-o arde in cur" ca sa intervii. hai np, o lasam asa.

Ti se pare ca eu sunt 2dor ?

Posted

ai impresia ca vorbesc cu / de tine la momentul actual?

Nu , dar inainte nu stiu de ce te-ai luat de mine . Frumos ti-am spus , lasa-i in pace , ca e posibil sa iasa cu scandal . Tu nu ca Batman , ok :)) .

Posted

Loyd a primit permanent, cum trebea sa fie!

Ma bucur pentru tine,dar cum de ai inteles jignirea,parca mai sus nu o intelegeai?

Apropo,trebuia,nu trebea.

Posted

@ bunny si 2dor, incetati amandoi ca poate iau "2 iepuri dintr-o lovitura"

incetati cu cearta va rog

Eu am incetat cand ai spus tu, nu inteleg pentru ce ai mai dat warn-ul, acum. Ma rog, sper ca si-a primit si respectivul, fara favoritisme.

Nu e bine ca moderator sa te razgandesti, daca ierti, lasa iertat, daca dai suspend, lasa suspendat. :D

Btw, no hard feelings, esti ok. :)

Guest Kamikaze
Posted

Eu am incetat cand ai spus tu, nu inteleg pentru ce ai mai dat warn-ul, acum. Ma rog, sper ca si-a primit si respectivul, fara favoritisme.

Nu e bine ca moderator sa te razgandesti, daca ierti, lasa iertat, daca dai suspend, lasa suspendat. :D

pacat ca trebuie sa ia alti 7 pana vede 1. that's that.

Posted

pacat ca trebuie sa ia alti 7 pana vede 1. that's that.

Ma eu sunt pe principiul ca daca ii spun frumos la om intelege, chiar eu ii spun lu x aia nu inseamna ca y e scutit de ceea ce i-am spus lu x, intelegeti? De aia nu am dat la inceput, ca m-am gandit ca va opriti, dar romanul e roman, hop si el unde e scandal.

Si mai sunt si pe principiul corectitudinii, daca i-am dat la unu dau la toti sa nu existe discutii!

Posted

Dar eu nu sunt Lucian, iar Lucian nu e bunny. Adica mie unu mi-ai spus sa incetez, am incetat, daca altcineva a continuat cu ce sunt eu de vina? Crezi ca l-am pus eu? Am zeci de usere cu care nu ma mandresc de puteam sa dau sw sa-mi bat taraba pana mi le suspendai pe toate, dar am zis sa te ascult, ca stiu cum e sa tii in frau atatia useri. :) Principiul tau e unul gandit prost, scuza-ma ca-ti zic. Ai zis ceva, pai las-o asa.

Eu inteleg ca 2dor ti-e amic, deoarece ati fost in staff-ul GTA impreuna, sau poate ca inca esti asistent acolo. Din prima data cand ai vazut ca s-a luat de un user, de ce nu l-ai sanctionat? Tu esti de vina ca ai lasat discutia sa continue, chiar trebuie sa mergem la plangeri vs mods sa lamurim acolo?

Guest Kamikaze
Posted

Ma eu sunt pe principiul ca daca ii spun frumos la om intelege, chiar eu ii spun lu x aia nu inseamna ca y e scutit de ceea ce i-am spus lu x, intelegeti? De aia nu am dat la inceput, ca m-am gandit ca va opriti, dar romanul e roman, hop si el unde e scandal.

Si mai sunt si pe principiul corectitudinii, daca i-am dat la unu dau la toti sa nu existe discutii!

corectitudine pe care eu ti-am cam bagat-o in cap de data asta. apoi te-ai gandit sa-i revizuiesti pe toti, ca na, e nasol cand pare ca nu-ti faci treaba. ai functia ca s-o folosesti din prima unde e rost de scandal, fiindca vezi ce se intampla. dar asta-i doar parerea mea.

Posted

Dar eu nu sunt Lucian, iar Lucian nu e bunny. Adica mie unu mi-ai spus sa incetez, am incetat, daca altcineva a continuat cu ce sunt eu de vina? :) Principiul tau e unul gandit prost, scuza-ma ca-ti zic. Ai zis ceva, pai las-o asa.

Na bine, sa zicem ca eu lasam asa, cum vrei tu, de unde sa stiu ca nu ma trezesc ca Lucian sau 2dor face scandal ca tie de ce nu ti-am dat warn? Nu va cunosc, si ca sa nu existe alte scandaluri, intotdeauna sunt neutru, nu tin partea nimanui, niciunde.

Eu inteleg ca 2dor ti-e amic, deoarece ati fost in staff-ul GTA impreuna, sau poate ca inca esti asistent acolo. Din prima data cand ai vazut ca s-a luat de un user, de ce nu l-ai sanctionat? Tu esti de vina ca ai lasat discutia sa continue, chiar trebuie sa mergem la plangeri vs mods sa lamurim acolo?

Stai linistit, ca nu ma uit ca Tudor e admin la MTA, acolo unde am fost si eu, da de unde... si el a primit warn, dar vad ca voi vreti sa va faceti dreptate in locul persoanei care a fost jignita, de ce nu stiu. Daca LuckyShot se simtea jignita de posturl acela, putea fain frumos sa-mi trimita un pm si sa zica: "ba tarane, vezi ca ma simt ofensata de ce a scris tudor acolo!"

Nu sa incepeti voi!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...