Lucian Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZFQrs495WWQin the buuuuuuuuuuuttIN THE BUTTTTTTTTTTps: nu ma intereseaza daca ati mai vazut-o, eu n-am gasit nimic la search. k thx
2dor Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Presimt ca aceiasi soarta o sa aiba si Luckyshot Nu-i asa Marius ?
skullmadness Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Presimt ca aceiasi soarta o sa aiba si Luckyshot Nu-i asa Marius ? De ce? Is ceva rude? P.S. Vede`ti ca mai are unu cu fratesu` ``MySpace Obsession``
bunny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Presimt ca aceiasi soarta o sa aiba si Luckyshot Nu-i asa Marius ? Simti cumva ca nu ti s-au mai violat gingiile de mult? Inceteaza sa te mai iei de ea.
bunny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Da nu e prima oara cand zice de ea, mai se prosteste si pe la gta. Eh, np. <_<
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Da nu e prima oara cand zice de ea, mai se prosteste si pe la gta. Eh, np. <_<chill out you wittle bunny wabit, its ok
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Not if i can help it. o'rly? :> Someone give me my rifle, pls. I'm hunting wabbits HEHEHEHEH!
2dor Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Simti cumva ca nu ti s-au mai violat gingiile de mult? Inceteaza sa te mai iei de ea. Asta explica prezenta ta la MTA
bunny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Asta explica prezenta ta la MTA Asta explica si de ce te pupa in dos Mr Licky ala. :) Inceteaza cu glumele proaste, serios.
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 @ bunny si 2dor, incetati amandoi ca poate iau "2 iepuri dintr-o lovitura"incetati cu cearta va rog
Lucian Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Presimt ca aceiasi soarta o sa aiba si Luckyshot Nu-i asa Marius ? ma intreb care o fi defectiunea ta :-?
MariuS™ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ma intreb care o fi defectiunea ta :-?Nu mai agita si tu spiritele .
Lucian Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Nu mai agita si tu spiritele .iti incing eu acuma altceva, parca ti-am mai zis sa nu mai faci pe moderatorul cu mine pustane. naspa topic ti-ai gasit in care sa-ti bati joc tocmai de ea. pazea pe viitor si vezi in vizorul cui mai intri, ca te are si bunny acum.warned
MariuS™ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 iti incing eu acuma altceva, parca ti-am mai zis sa nu mai faci pe moderatorul cu mine pustane. naspa topic ti-ai gasit in care sa-ti bati joc tocmai de ea. pazea pe viitor si vezi in vizorul cui mai intri, ca te are si bunny acum. warned Tin sa te anunt ca nu mi-am batut eu joc de LuckyShot (citeste si mai sus ce-am spus , ca sa iti dai seama ca zici o mare porcarie) . Cica pazea pe viitor . Ma fratilor , cine va credeti voi ca stiti sa dati warn/suspend ? Nu este asta un motiv de cearta (si suntem si la FunMania) . Nu-mi pot face alt cont ? De ex ReneGade , cate conturi are ? Pana si Dumnezeu cred ca s-a oprit cu numaratul lor , nu mai avea chef . Si nu mai fi atat de smecher ca imi zici pustan , in fond si la urma urmei si tu ai fost asa , si nu cred ca ti-ar fi placut ca cineva sa isi bata joc de tine .
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lucian, vrei sa-ti fac si tie avertizare verbala personala, cum le-am facut lor? Ca nu degeaba le-am facut lor, ma gandeam ca poate mai e vreunu care are de gand sa intervina si asa poate nu va mai interveni.
Lucian Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Lucian, vrei sa-ti fac si tie avertizare verbala personala, cum le-am facut lor? Ca nu degeaba le-am facut lor, ma gandeam ca poate mai e vreunu care are de gand sa intervina si asa poate nu va mai interveni.intervin cand vad ca altcineva n-o face cum trebuie. nu vreau sa-ti pun calitatile de moderator la indoiala, dar nu-mi dau seama care parte din "va fi violata in cur" ai omis-o. imi poti face si avertizare verbala personala daca vrei neaparat.
Equilibrium Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 intervin cand vad ca altcineva n-o face cum trebuie. nu vreau sa-ti pun calitatile de moderator la indoiala, dar nu-mi dau seama care parte din "va fi violata in cur" ai omis-o. imi poti face si avertizare verbala personala daca vrei neaparat.Arata-mi unde e scris ce am ingrosat cu bold. Ca sa nu zici ca am omis ceva ;)Ca nici aiurea nu-l pot sanctiona, intelegi?
Guest ...:::spamme®™:::... Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Tin sa te anunt ca nu mi-am batut eu joc de LuckyShot (citeste si mai sus ce-am spus , ca sa iti dai seama ca zici o mare porcarie) . Cica pazea pe viitor . Ma fratilor , cine va credeti voi ca stiti sa dati warn/suspend ? Nu este asta un motiv de cearta (si suntem si la FunMania) . Nu-mi pot face alt cont ? De ex ReneGade , cate conturi are ? Pana si Dumnezeu cred ca s-a oprit cu numaratul lor , nu mai avea chef . Si nu mai fi atat de smecher ca imi zici pustan , in fond si la urma urmei si tu ai fost asa , si nu cred ca ti-ar fi placut ca cineva sa isi bata joc de tine . Vezi-ti ba de patratica ta. Lucian, vrei sa-ti fac si tie avertizare verbala personala, cum le-am facut lor? Ca nu degeaba le-am facut lor, ma gandeam ca poate mai e vreunu care are de gand sa intervina si asa poate nu va mai interveni. Mie poti sa-mi faci una orala daca tot tii sa faci ceva. Normal,loyd la taste.
MariuS™ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 intervin cand vad ca altcineva n-o face cum trebuie. nu vreau sa-ti pun calitatile de moderator la indoiala, dar nu-mi dau seama care parte din "va fi violata in cur" ai omis-o. imi poti face si avertizare verbala personala daca vrei neaparat.Ma harcea parcea . Unde am spus eu "va fi violata in c*r" ? Arata-mi si mie , ca deja ma enervezi .