lixandra Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Genial, o solutie atat de simpla care nu se vrea rezolvata :).
lixandra Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Bun, vad ca belele au trecut :). Totusi, un argument valabil sa explice evitarea topicului acesta? Vad ca a raspuns la alte topicuri dar la asta ioc :). E o sugestie simpla cu o rezolvarie la fel de simpla fiind o solutie simpla... adica cere un raspuns la fel de simplu :): Da / Nu. Un argument nu ar strica, dar macar de s-ar raspunde.
lulu Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bun, vad ca belele au trecut :). Totusi, un argument valabil sa explice evitarea topicului acesta? Vad ca a raspuns la alte topicuri dar la asta ioc :). E o sugestie simpla cu o rezolvarie la fel de simpla fiind o solutie simpla... adica cere un raspuns la fel de simplu :): Da / Nu. Un argument nu ar strica, dar macar de s-ar raspunde.Ai putintica rabdare ..Problema asta nu poate fi rezolvata de oricine .
Fanky Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Pro de cand astept asta sa pot sa stau si eu linistit sa vb pe pm
RuSuLeTzZz Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 +1 Geniala ideea (mai se scapa de spamul facut de mn si de eu_bk :D)
_alexa_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 De multe ori mi s-a intamplat, ca in timpul preluarii sa inceapa spamul pe ally chat, si nu mai incapeau doua intrebari in acelasi print, fiind nevoita sa intreb la fiecare minut, sa se vada ca respectivul nu raspunde de la o intrebare la alta.Este o idee geniala, total PRO!! macar din acest punct de vedere.Asa cum pm-urile pot fi dezactivate, asa si ally chat-ul ar putea fi.Mai ales cand "bijuteriile" vocabulare al unuia sau altuia chiar ne enerveaza ^
lixandra Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Si, totusi, nu se da nici un raspuns :)...
Valhalla Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Contra - daca faceti preluari si prindeti limbaj de santier aveti Paint. - tre modificat in client...nu este nici o comanda....Filter.bmd si FilterName.bmd spor la editat try bmdeditor :beer: aa da si cn crezi ca mai downloadeaza din nou alea ? nobody
lixandra Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Contra - daca faceti preluari si prindeti limbaj de santier aveti Paint. - tre modificat in client...nu este nici o comanda....Filter.bmd si FilterName.bmd spor la editat try bmdeditor :beer: aa da si cn crezi ca mai downloadeaza din nou alea ? nobodyTu nu intelegi ca pe mine ma deranjeaza "@@@"-urile si "_______"? Faptul ca unul vorbeste despre cum s-a dus la piata sa ia ficat de pui dar de pasare sa fie nu intelegi ca nu vreau sa vad? De exemplu am stat 30 de secunde pe forum, 30 de secunde suficiente ca sa nu vad intrebarea pusa de gm la razie. Eu asteptam crezand ca vorbeste pe pm sau altceva. Cine lua contor? Eu sau tu?Si in plus, de ce trebuie sa editez eu magaria altuia cu limbajul de santier? Ce e deranjant e faptul ca nici macar nu se sinchisesc sa zica un "NU! Nu, pentru ca nu vrem sau NU pentru ca nu se poate.". Da, downloadau cei care se plangeau de treaba asta. Si sunt foarte multi. Pacat ca majoritatea fac parte din grupul consumatorilor de posmeti ("Vreau sa mananc dar astept sa-mi pice-n gura").
Valhalla Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tu nu intelegi ca pe mine ma deranjeaza "@@@"-urile si "_______"? Faptul ca unul vorbeste despre cum s-a dus la piata sa ia ficat de pui dar de pasare sa fie nu intelegi ca nu vreau sa vad? De exemplu am stat 30 de secunde pe forum, 30 de secunde suficiente ca sa nu vad intrebarea pusa de gm la razie. Eu asteptam crezand ca vorbeste pe pm sau altceva. Cine lua contor? Eu sau tu?Si in plus, de ce trebuie sa editez eu magaria altuia cu limbajul de santier? Ce e deranjant e faptul ca nici macar nu se sinchisesc sa zica un "NU! Nu, pentru ca nu vrem sau NU pentru ca nu se poate.". Da, downloadau cei care se plangeau de treaba asta. Si sunt foarte multi. Pacat ca majoritatea fac parte din grupul consumatorilor de posmeti ("Vreau sa mananc dar astept sa-mi pice-n gura").deci degeaba ai u patchul ala ca tot o sa apara "@@@" si "_______" numa ca u nu o sa poti pune semnele alea dar alti care nu au patchul ala sau comanda o sa poata scrie cum le vor muschi lor ii convingi u sa downloadeze patchul ? :-j
lixandra Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 deci degeaba ai u patchul ala ca tot o sa apara "@@@" si "_______" numa ca u nu o sa poti pune semnele alea dar alti care nu au patchul ala sau comanda o sa poata scrie cum le vor muschi lor ii convingi u sa downloadeze patchul ? :-jPe bune de nu gandesti cu capul intre picioare :). Gm-ul pentru ce exista? E de ajuns sa zica o data sau de doua ori si peste 50% din jucatori vor stii sau si mai mult, cei care stiu vor stii la randul lor sa le zica celorlalti care nu stiu.Sau tu crezi ca toata lumea joaca ca pe tarla, fiecare in legea lui?
Valhalla Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pe bune de nu gandesti cu capul intre picioare :). Gm-ul pentru ce exista? E de ajuns sa zica o data sau de doua ori si peste 50% din jucatori vor stii sau si mai mult, cei care stiu vor stii la randul lor sa le zica celorlalti care nu stiu.Sau tu crezi ca toata lumea joaca ca pe tarla, fiecare in legea lui?nu am inteles nika din ce ai zis :)) dar infine...ti-am zis mai in sus...aa da cine dadea posturi cu "_______" eu_bk.Edit: mai bine veneai cu sugestia urmatoare : Spamul pe global de genul cum a facut eu_bk sa se pedepseasca...sau delayul intre post sa fie de 30 de secunde sau 45.
lixandra Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 nu am inteles nika din ce ai zis :)) dar infine...ti-am zis mai in sus...aa da cine dadea posturi cu "_______" eu_bk.Edit: mai bine veneai cu sugestia urmatoare : Spamul pe global de genul cum a facut eu_bk sa se pedepseasca...sau delayul intre post sa fie de 30 de secunde sau 45.Si cea cu delay e buna dar cand se bag 5-7 insi la o sueta e acelasi lucru...Daaaaaaaaaaaaarrrrr, daca poti alege sa vezi ce vorbesc aia sau nu, nu e mai bine? Asa cum exista comanda /filter pentru chat normal nu trebuie sa existe si pentru celelalte tipuri de chat? Sau e chestia de "care pe care e mai cu mot"?Poftim: http://www.mpcforum.com/showthread.php?p=7...p;mode=threaded .Asa cum exista fisiere ca sa scoti functia filter, cred ca exista sau se pot face fisiere ce pot controla anumite permisiuni in ceea ce priveste optiunea unui utilizator.
_alexa_ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Contra - daca faceti preluari si prindeti limbaj de santier aveti Paint. - tre modificat in client...nu este nici o comanda....Filter.bmd si FilterName.bmd spor la editat try bmdeditor :beer: aa da si cn crezi ca mai downloadeaza din nou alea ? nobodynu e vorba de limbaj, ma doare undeva daca unu sau altul injura. E vorba de numarul de randuri care-mi ocupa mie tot chat-ul pana sus, get it? lexa lasa-l :)) una spui si alta intelege el :))
Valhalla Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nu e vorba de limbaj, ma doare undeva daca unu sau altul injura. E vorba de numarul de randuri care-mi ocupa mie tot chat-ul pana sus, get it? lexa lasa-l :)) una spui si alta intelege el :))eu am inteles cu mult mai bine ca voi :)) sa va explic mai clar....daca se face asa ceva cine mama ...... crezi ca se apuca sa le downloadeze ca asa vreti voi ? asa ceva se face din client nu din server #-o
[teposu] Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pro: o idee buna nu mai vad ce a mancat "x" de dimineatza si unde pleaca "y" sau ca striga pe alcineva ... daia exista "PM"Contra: nu are cine sa modifice.... si odata cu modificarea cine stie ce "bugs" mai apar .. Solutia: ramanem la ce e simplu , pretz mai mare pe post ... 50 mil astfel postul va fi folosit doar pentru ceea ce e interesant O seara buna
vdragosh Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 la fel ca la schimbarea culorii : linkla comanda "/filter" poate ar mai fi de discutat daca este bine sau nu sa existe aceasta comanda.cea mai buna solutie din punctul meu de vedere este : limitarea numarului de posturi pe un interval de timp + schimbarea culorii. Daca stie cineva cum se face asta este liber sa vina cu solutia completa . Aici nu are nimeni cunostintele si timpul necesar pentru rezolvarea acestei "probleme".