Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

Sugestie comanda /filter

Recommended Posts

Posted

Propun sa se faca un filtru si pentru global / guild / ally chat :). Daca sunt persoane care nu vor sa vada tot ceea ce se vorbeste pur si simplu filtreaza cuvintele pe care vor sa le vada. De exemplu: lucrez la celalalt pc si nu vreau sa vad tot spam-ul de pe ally chat / global chat / normal chat. Filtrez cu urmatoarele cuvinte: Asrai (in caz ca ma striga cineva), afk (in caz ca mi se face preluare) si eventual GS / DS / Kundun pentru chat-ul de pe global. Si nu mai exista plangeri legate de spam-ul unora sau certurile anumitor persoane.

Astfel eu voi vedea doar ceea ce am filtrat.

Ce ziceti, se poate :)?

Posted

Good ideea , ar fi util sa existe optiune de on si off pt mesajele de global pt ca de multe ori nu te intereseaza ce vand ceilalti.

Dar cealalta idee cu filtru pt nick , sau de afk nu prea sunt cred ca ar fi utila , n-ar mai exista preluari.

Posted

Propun sa se faca un filtru si pentru global / guild / ally chat :). Daca sunt persoane care nu vor sa vada tot ceea ce se vorbeste pur si simplu filtreaza cuvintele pe care vor sa le vada. De exemplu: lucrez la celalalt pc si nu vreau sa vad tot spam-ul de pe ally chat / global chat / normal chat. Filtrez cu urmatoarele cuvinte: Asrai (in caz ca ma striga cineva), afk (in caz ca mi se face preluare) si eventual GS / DS / Kundun pentru chat-ul de pe global. Si nu mai exista plangeri legate de spam-ul unora sau certurile anumitor persoane.

Astfel eu voi vedea doar ceea ce am filtrat.

Ce ziceti, se poate :)?

contra ... (nu mai are farmec jocu ) numai mobi si exp #-o

Posted

nu e vb de asta alcholic dar chiar nu ma intereseaza daca cineva pe post face "event" de bancuri seci si imi umple tot ecranul de posturi.

Trebuie sa stau cu chat box maxim ca sa vad daca face cineva preluare ca zboara textul si nu vad

Posted

nu e vb de asta alcholic dar chiar nu ma intereseaza daca cineva pe post face "event" de bancuri seci si imi umple tot ecranul de posturi.

Trebuie sa stau cu chat box maxim ca sa vad daca face cineva preluare ca zboara textul si nu vad

dap asa e :-s

Posted

si exact acelasi lucru cand incerc sa vand ceva trb sa ma chiorasc sa vad daca e vreun raspuns cand se supara baietzi si fac spam pe global

deci pro :bananadance2:

Posted

contra ... (nu mai are farmec jocu ) numai mobi si exp #-o

Pai, daca vrei, filtrezi nick-ul lui Costache sau Dandanache, unul din cei pe care ii stii ca te amuza cat timp esti conectat la joc. Si vezi ce balarii vorbeste neica. By the way, sper ca stii ca filtrul ala il activezi numai daca vrei. Daca nu vrei sa-l activezi, poti sa vezi chat-ul normal.

Totusi, un moderator chiar nu poate sa raspunda? Optiunea de filter exista pentru chat normal. E cea mai simpla solutie si fara batai de cap. De ce nu vreti sa se faca :)? Asta nu da dovada de lene si dezinteres? Poate vad gresit dar asta vad :).

Posted

De acord,

consider ca asta este cea mai buna metoda sa scapati de spam-ul pe global/alianta/post... fara a complica treaba moderatorilor cu plangeri pt spam excesiv samd.

Posted

Eu sunt sigur ca nu o sa se faca nimic :))

Pro :crazy:

Coaba ce esti <_<!

Cred ca iar a fost dat la "Disparuti" Dragos :)). Altfel nu inteleg de ce nu s-ar baga o comanda individuala, nu afecteaza o alta persoana.

Guest sics3th1
Posted

Contra

argumenteaza te rog dc "Contra" nu te incurca cu nimic :) tu il lasi cum vrei , noi cum vrem , sau esti unu din faimosii playeri caruia le plac spamul si glumele seci sa nu mai zic de n posturile goale sau pur si simplu aberante

PRO ff buna idea :)

Posted

In principal eu sunt de accord cu sugestia ta.O sugestie foarte buna.Dar eu zic ca e prea mult sa pui filtru la anumite cuvinte/nume pe care le doresti tu.Eu zic sa existe doar o comanda prin care sa numai primesti mesajele de pe global si ally.Pentru toate celelalte exista solutii.Pentru normal chat, F2.Pentru guild, dai x la guild, pentru ca daca nici cu guildul tau nu vrei sa vbesti inseamna ca nu acolo iti este locul si /whisper off pentru pm`s.

Dar mereu ne deranjeaza in primul rand cei care fac spam pe global... cred ca zilnic intalnesc aceasta problema si in al doilea rand cei din ally, care fiind persoane din 3-4 guild`uri, cam 100 de persoane care vor sa se afirme :blink: .Cum se zicea si mai sus, numai poti vorbi nici pe pm de mesajele celorlalti, mai ales unii care cumpara acelasi lucru de o luna de zile si el din 2 in 2 minute da 10-15 post`uri unul dupa altul, nu o data ca sa fie el sigur ca a vazut si piciul din lore de la dragonasi..

@pro

Posted

eu zic ca e prea mult sa pui filtru la anumite cuvinte/nume pe care le doresti tu.

@pro

De ce e prea mult? Poate ca nu vrei sa dezactivezi globalul de tot si sa vezi doar ce te intereseaza.

Poate nu vrei sa vorbesti, nu vrei sa vezi ce se vorbeste. Daca tu, acasa, n-ai chef sa faci un lucru anume sau nu vrei sa stai sa vorbesti un anumit lucru iti parasesti familia, casa :)?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...