Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest varza'n beci

Sugestie kalima

Recommended Posts

Guest varza'n beci
Posted

propun pedepsirea pk in kalima pt:

cautam spot...si pok se gaseste spurcatul de Q-Sadi sa ma omoare....eu am stat juma de zi sa strang k7 si asta ma omoara...e a 2 oara cand face asa...pt genul asta de pk propun pedeapsa

Have a nice day :tiphat:

Posted

ce cruzi sunteti,are dreptate omul,chiar daca il acuza pe colegul meu de alianta...e o harta unde nu ajungi asa usor cat ai pocni din degente,iar daca ai un dusman care iti pune " interdictie " in kalima respectiva ce faci? daca e un server asa strict in pedepse atunci ar trebui sa fie si strict in nesimtire (parerea mea)

si o nelamurire,daca pote sa imi raspunda un admin...nu inteleg de ce mai sunt reguli de ks arena din moment ce ala vine si face pk pe tine 2 ore??? regulile alea de ks logic ca sunt pt a nu te incurca pe propriul tau spot de a face experienta iar daca ala te omoara toata ziua pe spotul tau e aceasi paguba,mai bine ti-ar face ks sa mai prinzi ceva experienta pe langa el decat sa faca pk pe tine si sa nu prinzi deloc!! e mai grav sa faca pk pe tine decat sa iti faca ks!!

Posted

in arena pk excesiv e pedepsit daca e demonstrat. si daca stii sa te comporti nu iti faci dusmani care sa iti puna "interdictie" prin vreun map. si sunt contra desi am patito sa intru in kalima sa fac 2 pasi sa fiu trimis inapoi. asta e dau din umeri zic ce prosti sunt unii si ma duc in alta parte sau intru iar.

asa ar mai fi o problema: eu sunt semi afk ( lucrez la calculator cu jocul in background) in kalima pe spot, tu se intampla sa treci pe acolo iar eu apas ctrl ca am nevoie la ceea ce fac si fara sa stiu te omor pe tine fara sa vreau => ajung pe forum postat de tine => ss . daca o patesti tu si iti iei ss zici ca e prea strict regulamentul si ca te`a vanat respectivu. e zic ca tot CONTRA ramane.

si ca sa fiu mai concis dupa ce am strabatut 3 4 pagini de plangeri si reevaluari zic ca o sa fie destui care o sa "urle" pe acolo ca iau ss nevinovati.

Posted

Contra...din pacate multa lume sufera de personaliate si face pk cand treci pe langa el,dar nu este un motiv sa fie pedepsit pk in kalima

Posted

in arena pk excesiv e pedepsit daca e demonstrat. si daca stii sa te comporti nu iti faci dusmani care sa iti puna "interdictie" prin vreun map. si sunt contra desi am patito sa intru in kalima sa fac 2 pasi sa fiu trimis inapoi. asta e dau din umeri zic ce prosti sunt unii si ma duc in alta parte sau intru iar.

asa ar mai fi o problema: eu sunt semi afk ( lucrez la calculator cu jocul in background) in kalima pe spot, tu se intampla sa treci pe acolo iar eu apas ctrl ca am nevoie la ceea ce fac si fara sa stiu te omor pe tine fara sa vreau => ajung pe forum postat de tine => ss . daca o patesti tu si iti iei ss zici ca e prea strict regulamentul si ca te`a vanat respectivu. e zic ca tot CONTRA ramane.

si ca sa fiu mai concis dupa ce am strabatut 3 4 pagini de plangeri si reevaluari zic ca o sa fie destui care o sa "urle" pe acolo ca iau ss nevinovati.

probabilitatea ca tu sa apesi ctrl cu jocul in background exact cand trece cineva sub cursorul tau din joc sunt foarte mici,si daca s-ar intampla sunt sigur ca daca iti ceri scuze si ii explici situatia nu te va posta iar pe alta parte sunt clickere care nu afecteaza cu nimic ce faci in joc cu ceea faci pe forum,de ex: clickergui nu afecteaza cu nimic jocul cand il ai in bara,orice tasta ai apasa,si e clicker bun pt toate caracterele!

daca e sa votam o regula ar trebui sa o votam pt a intampina astfel de cazuri,nu ar trebui sa renuntam la ea pt ca sunt sanse mici sa nu functioneze ceva,de ex: si la regula " ks la golden " se mai intampla din cauza bug-ului sa ii faci ks la goldenul altui jucator,la majoritatea regulilor sunt sanse mici ca tu sa pici de fazan intr-un fel sau altul dar ele exista si ne descurcam cu ele.

si da,stiu ca se mai pedepseste pk-ul excesiv in arena in unele cazuri dar nu e trecut in regulament asa ceva si daca nu e trecut atunci nu sti nici cate poze cu pk-uri sa faci si sa postez,e tot la aprecierea adminului daca acorda sau nu suspend,nu e ceva concret,si cred ca stie toata lumea deja ca adminii au relatii pe serverul asta,daca face pk pe tine un individ care e prieten cu el nu exista nici o sansa ca ala sa ia ss atat timp cat e la aprecierea adminului,daca ar exista o regula in sensul asta atunci nu ar putea nimeni sa il salveze!

am vazut ca la serverul asta e pus accentul mult pe regulile de insulte si cele de limbaj si sunt sigur ca minim 50% dintre noi jucatorii vorbim vulgar pe afara fara sa ne afecteze cu nimic,multi folosesim un limbaj de cartier mai vulgar cu expresii de gen " du-te-n ... mea " iar aici in joc ne postam ca prostii intre noi,NU zic ca nu ar trebui sa fie reguli de insulte si limbaj pt ca e un server mare si asa se cuvine sa iti impuna limbajul,dar e prea drastic sanctionat si prea usor acordat,iar cand e vb de nesimtire se cam trece cu vederea.

sincer,eu personal ma enervaz mult mai tare daca face cineva pk excesiv pe mine decat daca ma injura de mama.

Posted

aici nu pot sa te contrazic. eu nu prea am "simtit" duritatea adminilor pe pielea mea ca sa zic asa pentru ca nu am ajuns vreodata la sectiunea plangeri, (cred ca am ajuns o data pt pk pe spot - preluare incorecta din partea mea ) dar o regula de pk in kalima ar fi prea drastica. cel mai usor daca sunt cu adevarat foarte multi cei care fac pk aiurea ar fi sa se adauge mapurile la shop.

Posted

si o nelamurire,daca pote sa imi raspunda un admin...nu inteleg de ce mai sunt reguli de ks arena din moment ce ala vine si face pk pe tine 2 ore??? regulile alea de ks logic ca sunt pt a nu te incurca pe propriul tau spot de a face experienta iar daca ala te omoara toata ziua pe spotul tau e aceasi paguba,mai bine ti-ar face ks sa mai prinzi ceva experienta pe langa el decat sa faca pk pe tine si sa nu prinzi deloc!! e mai grav sa faca pk pe tine decat sa iti faca ks!!

Asta e intrebare dintr-aia, "ia sa vad ce raspuns imi da, ca oricum tot ca mine e". :) Credeam ca ai trecut demult de faza admin-user koka. Nu are rost a se introduce o astfel de regula, pentru ca nu e corect fata de celelalte harti, sa-ti vina altul sa-ti zica: "dar de ce dom'le sa nu se puna si in tarkan? ca eu ma duceam la invazie, si m-a omorat nu stiu care". Si multe alte exemple.

Daca un player exagereaza, stiti bine, postati mai multi impotriva lui (cu dovezi!) si va lua suspend pentru nesimtire, atat, nimic mai mult.

Posted

Asta e intrebare dintr-aia, "ia sa vad ce raspuns imi da, ca oricum tot ca mine e". :) Credeam ca ai trecut demult de faza admin-user koka. Nu are rost a se introduce o astfel de regula, pentru ca nu e corect fata de celelalte harti, sa-ti vina altul sa-ti zica: "dar de ce dom'le sa nu se puna si in tarkan? ca eu ma duceam la invazie, si m-a omorat nu stiu care". Si multe alte exemple.

Daca un player exagereaza, stiti bine, postati mai multi impotriva lui (cu dovezi!) si va lua suspend pentru nesimtire, atat, nimic mai mult.

nu prea am inteles ce ai vrut sa zici,cred ca e ora de vina,o sa recitesc cand ma trezesc :)

Posted

e pur si simplu o consecinta a interzicerii pk`ului intr`un map. si ca sa nu mai lungim spamu prea mult logic ar fi bine fara pk.. dar totusi e pvp server si o sa apara nenumarate consecinte nedorite si nici cu mapurile la shop nu e bine ca poate pentru unii playeri e o sursa de venit :) deci cel mai simplu e ca atunci cand o patesti inghiti in sec, ii tragi o injuratura de mama focului incet sa nu te auda parintii ii scrii ceva injositor acolo si treci peste. pe urma il tii minte cand are si el nevoie de tine, daca se intampla, ii arati degetul mijlociu daca vrei sa te cobori la nivelul lui.

LE: scuzati`mi incoerenta in exprimare dar e tarziu.

Posted

Daca vi de 5 ori pe zi sa-l intrebi de afk cum crezi ca ar reactiona ?

CONTRA !

Da corect, oricare din noi am face asta, nu va mai ascundeti dupa batzul de chibrit. Posibilitatea sa stai sa cauti spot, umbland pe harta, si alt player sa-ti dea pk, e foarte mica, mai sunt si prosti dintr-astia, dar in numar redus, la fel ca mintea lor.

Posted

nu ai ce face in situatia asta decat sa-i ocolesti si pe mine m-a omorat acelasi individ in k7 de vre-o 2-3 ori,dar nu stau sa-mi pun mintea cu el,oricum e constient ca se v-a intoarce roata mai devreme sau mai tarziu :>

Posted

pro mie nu miar place sa ma omoare careva in k7 ptr ca asa ii convine lui..

dar daca stau toata ziua pe acolosi caut partyy plsss si x afk? mias da si yo mie un pk

deci pro si contra

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...