Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Sugestie Castel Siege

Recommended Posts

Posted

CONTRA SUGESTIEI

Nu mai modificati serverul pe parcurs.

M-am saturat sa ma trezesc ca azi reusesc sa omor golden +3 sau +4 pentru ca nu-mi da 1 hit, iar maine sa ma trezesc ca nici nu apuc misc in fata lor.

tu chiar esti mai pe dos decat toata lumea.

n-ai vrea sa omori bok+5 la non rr?

n-ai vrea sa se scoata si postul?

n-ai vrea sa se sparga portile dintr-un hit la non rr?

tu numa impotriva esti la toate sugestiile de pe aici. du-te frate si fa-ti server si seteaza-l cum vrei tu daca nu-ti convine. cand se ingrijeste vdragosh de server nu-ti convine, cand nu se ingrijeste e nesimtit ca ne-a lasat ai nimanui si nu-si da interesu. hai.. fugutza si fa-ti tu serverul tau tati ca-i mai bine. shu! shu!

Posted

boom ai devenit badaran, nu-ti sade bine.

Mi-am spus parerea si atat.

Vezi mai jos vreo 5 sugestii cu care sunt total de acord ca sa-ti iasa din cap ideea ca sunt gigi contra (sugestie pk kalma, preluare spoturi , sugestie elf s.a.m.d. ca sa nu mai caut si pe pagina 2)

Mie mi se falfaie cine se ingrijeste de server pt. ca joc de fun si nu-mi rup sanatatea noaptea pe MU pt. cateva rr-uri.

Ideile sunt urmatoarele:

- nici un joc modificat pe parcurs nu va atrage playeri noi, ba dimpotriva, se vor lasa multi pentru ca marea majoritate cauta stabilitate si continuitate. Poate inovatia, imbunatatirea unui joc sa fie atractiva, dar atat.

- nu poti face un MMORPG gen MU-Online sa avanseze in dificultate in functie de playerii cu reseturi mai multe, pentru simplul fapt ca cei cu mai putine reseturi nu se vor mai simti motivati sa joace, sa participe la eventuri, sa participe la concurenta de pe server atata timp cat nu au sanse reale si vor face un antijoc care va urati atmosfera si asa destul de acra de pe link.

Cu cele de mai sus ar trebui sa fie de acord si vdragosh, iar daca nu e de acord, sa se mai gandeasca un pic dupa ce face ceea ce ii sugerez mai jos.

Ia studiati voi gradul de ocupare al serverului la diferite ore din zi si noapte pe o perioada de 1-2 luni de zile, sa vedeti cum scad liniutele :)

Posted

boom ai devenit badaran, nu-ti sade bine.

Mi-am spus parerea si atat.

Vezi mai jos vreo 5 sugestii cu care sunt total de acord ca sa-ti iasa din cap ideea ca sunt gigi contra (sugestie pk kalma, preluare spoturi , sugestie elf s.a.m.d. ca sa nu mai caut si pe pagina 2)

Mie mi se falfaie cine se ingrijeste de server pt. ca joc de fun si nu-mi rup sanatatea noaptea pe MU pt. cateva rr-uri.

Ideile sunt urmatoarele:

- nici un joc modificat pe parcurs nu va atrage playeri noi, ba dimpotriva, se vor lasa multi pentru ca marea majoritate cauta stabilitate si continuitate. Poate inovatia, imbunatatirea unui joc sa fie atractiva, dar atat.

- nu poti face un MMORPG gen MU-Online sa avanseze in dificultate in functie de playerii cu reseturi mai multe, pentru simplul fapt ca cei cu mai putine reseturi nu se vor mai simti motivati sa joace, sa participe la eventuri, sa participe la concurenta de pe server atata timp cat nu au sanse reale si vor face un antijoc care va urati atmosfera si asa destul de acra de pe link.

Cu cele de mai sus ar trebui sa fie de acord si vdragosh, iar daca nu e de acord, sa se mai gandeasca un pic dupa ce face ceea ce ii sugerez mai jos.

Ia studiati voi gradul de ocupare al serverului la diferite ore din zi si noapte pe o perioada de 1-2 luni de zile, sa vedeti cum scad liniutele :)

aia noi care vin nu apuca sa isi dea seama de modificari, si in plus,la cum se comporta adminii/moderatorii cu noi nu prea duc lipsa de jucatori,deci stai linistit ca nu degeaba arunca cu zeci de zile in noi la modul cel mai aberant,si cand se supara careva pt ca se simte nedreptati ii zice sec!! nu iti convine? mai sunt destule servere!!

Posted

aia noi care vin nu apuca sa isi dea seama de modificari, si in plus,la cum se comporta adminii/moderatorii cu noi nu prea duc lipsa de jucatori,deci stai linistit ca nu degeaba arunca cu zeci de zile in noi la modul cel mai aberant,si cand se supara careva pt ca se simte nedreptati ii zice sec!! nu iti convine? mai sunt destule servere!!

si legatura intre postul tau si sugestie e.?...

spune-mi tu :) dar de pe alt user

Posted

si legatura intre postul tau si sugestie e.?...

spune-mi tu :) dar de pe alt user

uita,de pe alt user...imi pare bine ca te supara adevarul :cool2: legatura e ca i-am raspuns la o intrebare cu argumente clare,sau nu aici dezbatem sugestia? sau aici e numa ca sa zici un " pro " sau un " contra " ?daca ai argumente care pot duce la o schimbare a sugestiei nu poti scrie aici?

o sa merg la plangeri sa ma plang de faptul ca ala care o facut sugestia nu o prevazut argumentele mele :)

sa traiesti lance mult si bine cat vei fi corect :)

:tiphat:

PS: era sa uit...pro :)

Posted

Pro :bananadance2:

Oricum a devenit un joc de o monotonie ..... cine e pe servarul asta :-? doar H0NEY si HH , bleah , nu mai e atractiv :bananadance2:

din pacate pe toate svrele unde am jucat doar 2 aliante erau care sa bateau pt castel. Credeam ca pe link o sa fie altfel, cred ca mai trb asteptat.

@topic, desi nu mai joc, e o idee buna.

Posted

Cand vor fi majoritatea cu full, atuncea vor fi cele mai calumea cs-uri, bine inteles ca vor fi si mai multe aliante care vor vrea castelul (cel putin cred ca se vor plictisi de xp, si vor vrea bataie :P )

PS: vrun moderator ne poate spune si noua incepand de cand se vor face portile mai grele ?

PS2: Eu am spart poarta de sus primul rand ( in 2-3 min), singur ...

Guest kreeper
Posted

PRO, la full ce mai faci ? treci ca prin branza ?

Guest Beautifuul
Posted

who cares....ori se reface HONEY ori ne dam cu capu de toate portzile in fiecare sambata timp de 2 ore...:| ne batem cu morile de vant...:-q

Posted

slabut ... in 10/15 min erau toate jos ...

si erau doar 4 atacatori...

Si asta ca am stat sa facem "tactici"... :rofl2:

Ar trebui marite un picut mai mult.

Guest Beautifuul
Posted

we want you back honey....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...