Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Sugestie Castel Siege

Recommended Posts

Posted

Toti am mai crescut in reseturi si acum portile si statuile se distrug in 10 minute maxim.

La inceput stateam o ora sa spargem portile si o ora sa ne batem in camera tronului. Mi se pare ca era mult mai frumoasa batalia cand ne chinuiam putin. Acum trecem prea usor de porti/statui si sa ne batem doar in camera tronului timp de 2 ore e cam aiurea.

Propun marirea atributelor la porti, statui, soldati si arcasi pe masura reseturilor care le avem. :D

Posted

Toti am mai crescut in reseturi si acum portile si statuile se distrug in 10 minute maxim.

La inceput stateam o ora sa spargem portile si o ora sa ne batem in camera tronului. Mi se pare ca era mult mai frumoasa batalia cand ne chinuiam putin. Acum trecem prea usor de porti/statui si sa ne batem doar in camera tronului timp de 2 ore e cam aiurea.

Propun marirea atributelor la porti, statui, soldati si arcasi pe masura reseturilor care le avem. :D

Contra.

E destul de mult si 10 min pentru distugere la ceti trebe mai mult ?

Guest FerFe
Posted

Pro sa ne si mai distram un pic :hello:

Guest Sadi022002
Posted

Pro :bananadance2:

Oricum a devenit un joc de o monotonie ..... cine e pe servarul asta :-? doar H0NEY si HH , bleah , nu mai e atractiv :bananadance2:

Posted

Era frumos inainte, te chinuiai sa spargi o poarta ceva timp, acum oricine o poate distruge intr-un timp foarte scurt :dooh: :blink:. Ar fi ceva, sa ne chinuim macar 20-30 minute la o poarta ca inainte :tiphat:

Pro :right:

Posted

asta in cazul in care cei care ataca stau sa distruga portile :)

Cat despre sugestie..se poate face..asa cum au fost crescuti si goldenii treptat..asa ar putea sa fie crescute si atributele castelului..

Posted

bravo ma lil einstein :) pro hotarat!!!

Posted

CONTRA SUGESTIEI

Nu mai modificati serverul pe parcurs.

M-am saturat sa ma trezesc ca azi reusesc sa omor golden +3 sau +4 pentru ca nu-mi da 1 hit, iar maine sa ma trezesc ca nici nu apuc misc in fata lor.

Guest SeGamao
Posted

asta in cazul in care cei care ataca stau sa distruga portile :)

Cat despre sugestie..se poate face..asa cum au fost crescuti si goldenii treptat..asa ar putea sa fie crescute si atributele castelului..

Da..??

Bine..

Poi sa se faca treaba daca esti si tu de acord . Ce mai asteptam ?

Pro ..... ar fi mai interesant .

Posted

CONTRA SUGESTIEI

Nu mai modificati serverul pe parcurs.

M-am saturat sa ma trezesc ca azi reusesc sa omor golden +3 sau +4 pentru ca nu-mi da 1 hit, iar maine sa ma trezesc ca nici nu apuc misc in fata lor.

nu e vorba de goldeni in acest topic

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...