Jump to content
rats

Aspectul Siteului

Recommended Posts

Posted

Va place aspectul siteului?

Mie mi se pare unu foarte frumos din punct de vedere al aspectului (galben cu negru merge foarte frumos). Sunt cateva lucruri care ma deranjeaza... Primul ar fii redirectionarile tampite... cand ma logez ma duce la pagina Forum. Alt lucru enervant este ca pe pagina FORUM, nu este optiunea de a te loga. Deasemenea cand ma uit pe forum, nu sunt logat, si vreau sa raspund la un topic, cand dau sa raspund (nefiind logat), imi apare o pagina in care zice ca aici ma pot loga etc. Nu acest lucru ma deranjeaza (este specific tututor phpBB-urile) ci faptul ca dupa ce m-am logat nu ma duce inapoi la pagina cu topicul pe care vroiam sa raspund. Si atunci ti se duce tot chefu... sa mai mergi din pagina in pagina... Ar mai fii un singur lucru, dupa bara de meniu, este o poza cu un anumit joc (in cazul de fata Hitman Contracts)... Observ ca aceasta imagine se schimba extrem de rar... o data pe luna or so...

Nu vreau sa par ca nu va apreciez munca (stiu cum ii sa administrezi un site, am trei... :? ), dar niste critici micute nu strica niciodata :wink:

Posted

Mie mi se pare unu foarte frumos din punct de vedere al aspectului (galben cu negru merge foarte frumos).

Da, e frumos.

Alt lucru enervant este ca pe pagina FORUM, nu este optiunea de a te loga.

In partea de jos a primei pagini a forumului exista.

Deasemenea cand ma uit pe forum, nu sunt logat, si vreau sa raspund la un topic, cand dau sa raspund (nefiind logat), imi apare o pagina in care zice ca aici ma pot loga etc. Nu acest lucru ma deranjeaza (este specific tututor phpBB-urile) ci faptul ca dupa ce m-am logat nu ma duce inapoi la pagina cu topicul pe care vroiam sa raspund. Si atunci ti se duce tot chefu... sa mai mergi din pagina in pagina...

Nu-i nimic, dai copy+paste la url inainte sa dai reply.

Se putea si mai bine, forumul lasa de dorit, cel putin aspectul.

Posted

phpBB-ul este integrat in sistemul nostru de logare de care depinde foarte foarte mult sectiunea Play Online. cea mai buna solutie ar fi sa te loghezi imediat cum ai intrat pe site.

in ceea ce priveste imaginea cu Hitman Contracts, ea reprezinta ultimul review aparut pe Link Mania si da.. ai dreptate.. se schimba foarte rar - in mare parte din cauza lipsei de timp pentru a scrie review-uri noi. sper ca voi rezolva si problema asta in curand.

Posted

poate esti la activ cu programul revistei LEVEL, de a cauta "redactori" noi. Ar fii o idee ca si linkmania sa faca acelasi lucru. La o adresa de mail, sa trimita utilizatorii preview-uri si review-uri. Dai o lista de nume de jocuri care te-ar interesa sa apara review sau preview...

Posted

am mai incercat asta, dar imediat cum aud de RDS toti incep sa aiba pretentia de a fi platiti pentru (p)review-ul pe care il fac. as intelege asta daca ar fi vorba despre cineva care intr-adevar stie cum sa scrie un articol de specialitate si nu trebuie dadacit si corectat sau invatat gramatica limbii romane. :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...