c1ocan Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Britanicul David Peers, în vârstă de 45 de ani, are interdicţie să se îmbete în viitorii şapte ani pe teritoriul Angliei şi Ţării Galilor.Autorităţile au luat această măsură împotriva sa, deoarece a produs grave tulburări la beţie. Peers, care nu are nici o ocupaţie, nu are de asemenea, voie să facă nici un fel de abuzuri, să intre în localuri şi chiar să fie surprins cu sticle de băutură deschise în mână până în anul 2016.Interdicţiile, care i-au fost impuse deoarece este declarat un caz antisocial, îi vor face pe locuitorii din Redhill, Surrey, să respire uşuraţi, a spus poliţistul Doug Stott.În ciuda eforturilor depuse de oamenii legii, beţivul nu şi-a schimbat comportamentul până acum. Îi agresa adesea verbal şi fizic pe cei din jur. O dată a fost surprins în timp ce urina pe geamul unui magazin. [Click!]
adytzu32 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 crezi ca se intampla numai la ei?eu am luat ban pe un site browsergame pana in 2098 :D sick world oare o sa mai traiesc pana in 2098? :-?
Random Hero Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 crezi ca se intampla numai la ei?eu am luat ban pe un site browsergame pana in 2098 :D sick world oare o sa mai traiesc pana in 2098? :-?De parca e acelasi lucru sa iei ban pe un site... sau sa ai interdictie la bautura.Oare o sa reuseasca sa nu se atinga de bautura 7 ani?
2dor Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 De parca e acelasi lucru sa iei ban pe un site... sau sa ai interdictie la bautura.Oare o sa reuseasca sa nu se atinga de bautura 7 ani?Never ! Sanse minime sa se lase de bautura...
Nach3 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nu prea inteleg:|. Ma duc la magazin iau o sticla de tarie :) si plec in casa. Ma vazut cnva??o.O
-CopilaS- Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nu prea inteleg:|. Ma duc la magazin iau o sticla de tarie :) si plec in casa. Ma vazut cnva??o.O La asta mam gandit si eu... Oricum cred ca isi pune latu de gat daca nu bea atati ani
Guess.Who Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ce lume doamne, cum sa ai interzis la bautura? Asta ma intrebam si eu :blink: .
banditzel Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 :( trist deja ma gandesc la mn cum ar fi sa am pedeapsa asta :(
alcholic Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Omul sta pe sec acum ...se muta in alta tara la asta nu va`ti gandit ... :tiphat:
spauny Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 se muta in alta tara la asta nu va`ti gandit ... :tiphat:ca sa te muti in alta tara iti trebuie bani sa iti cumperi o locuinta si sa duci un trai decent... ori un betiv ordinar care nu munceste nu cred ca isi permite. La asta nu te-ai gandit :D
MIRAje Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ce lege tampita cum sa ii interzici unui om sa nu bea 7 ani
alcholic Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ca sa te muti in alta tara iti trebuie bani sa iti cumperi o locuinta si sa duci un trai decent... ori un betiv ordinar care nu munceste nu cred ca isi permite. La asta nu te-ai gandit :Dde unde stii ca nu are banii ? app banuiesc ca daca era un betiv al strazii il intrernal la ceva azil :tiphat: parerea mea
Cristian Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Daca s-ar face asa ceva si in Romania, ~2% din populatie ar avea interdictie. ^_^
ChoWdeR Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 crezi ca se intampla numai la ei?eu am luat ban pe un site browsergame pana in 2098 :D sick world oare o sa mai traiesc pana in 2098? :-? whaha si eu am luat ban la counter permanent, uare o sa traiesc pt totdeauna cat tine ban`u :crazy: ? si tu esti ....prooooooooooooooooooooaspat. ontopic: o sa se atinga el nu va faceti griji
Einstein Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ok am inteles sa nu se imbete, dar sa nu puna mana pe sticle deschise o.O e o lume nebuna ^^
Strike^^ Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ok am inteles sa nu se imbete, dar sa nu puna mana pe sticle deschise o.O e o lume nebuna ^^ Nebuna de tot :lol: