adytzu32 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Compania de securitate informatică Sophos a lansat un avertisment cu privire la un nou virus care se transmite prin e-mail şi despre care se spune că ar conţine fotografii şi cântece secrete ale lui Michael Jackson, informează AFP. E-mailul vine cu denumirea "Remembering Michael Jackson" şi apare ca fiind trimis de la adresa "sarah@michaeljackson.com", potrivit biroului din Singapore al Sophos.Cei care îl primesc sunt anunţaţi că fişierul ataşat, "Michael songs and picture.zip", conţine fotografii şi cântece nedifuzate ale faimosului cântăreţ, care a murit în urma unui atac de cord pe 25 iunie. Compania avertizează că fişierul ataşat nu trebuie deschis. "Deschizând ataşamentul, utilizatorii sunt infectaţi. Odată infectat, un computer va începe automat răspândirea virusului către alţi utilizatori de internet", anunţă Sophos, care precizează că virusul se poate transmise şi printr-un memory stick USB.Graham Cluley, senior technology consultant la Sophos, este de părere că mulţi utilizatori vor fi tentaţi să deschisă ataşamentul din cauza interesului faţă de moartea bruscă a megastarului, dar că "totuşi, utilizatorii ar trebui să ştie până acum că sunt ştirile senzaţionale sunt folosite pentru răspândirea ameninţărilor informatice".Sophos îi sfătuieşte pe toţi cei care primesc e-mailul să îl şteargă imediat pentru a nu se infecta pe ei însuşi, dar şi pe cei apropiaţi lor. (V.M.)Sursa: gandul.info
alcholic Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 vai saracu mj ... nu il lasati sa se odihneasca #-o acuma virusi ... mai trz ce vor fi ? :dontknow:
jusT^Me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ai dracu oameni ce sunt unii. Dupa ce ca au facut o groaza de bani pe spinarea lui nici mort nu'l lasa in pace`.
c1ocan Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Profita dupa moartea unui om, unii oameni chiar nu au o viata :-j
Alkanphel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Saracul MJ :( Toata viata a fost chinuitaici ai mare dreptate....asa suntem noi,pretuim omul mai mult dupa ce dispare dintre noi :(
blk Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Astia care sunteti intristati de stiri de genul asta banuiesc ca ati plans la Miorita, asa-i?1. e doar un om. oamenii mor. get over it.2. e un virus. creatorii i-au dat acest nume pentru a pacalii fraieri impresionati profund de moartea lui MJ.
Aldguth Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 In primul rand, stirea este falsa. Si in al doilea rand, daca ar fi adevarata, ce ar fi rau in faptul ca primesti cateva fisiere cu michael jackson? Nu vad cu ce ar schimb asta imaginea lui sau cu ce nu "l-ar lasa sa se odihneasca". Fraieri(editat) mai sunteti De fapt de ce ma mai mir....doar am de a face cu copii care nici nu au ajuns la pubertate si se cred "gangstari".
acelasi_bandit Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 fantome,homosexuali,acuzatii pe nedrept si recunosc dupa moartea lui,virusuri, etc..~mai lasati-l si p el sa se odihneasca in pace aklo .. :(
K1dduletz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 vai saracu mj ... nu il lasati sa se odihneasca #-o acuma virusi ... mai trz ce vor fi ? :dontknow:idem
Flake Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 In primul rand, stirea este falsa. Si in al doilea rand, daca ar fi adevarata, ce ar fi rau in faptul ca primesti cateva fisiere cu michael jackson? Nu vad cu ce ar schimb asta imaginea lui sau cu ce nu "l-ar lasa sa se odihneasca". Fraieri(editat) mai sunteti De fapt de ce ma mai mir....doar am de a face cu copii care nici nu au ajuns la pubertate si se cred "gangstari". TU AI GANDIT UNUL DIN ACELE CUVINTE SPUSE ?!?!?!?! . 1 la mana - > Demonstreaza ca stirea este falsa. 2 la mana - > Ce ar fi rau ? Pai tu dwn chipurile fisiere cu michael jackson dar defapt sunt virusi . 3 la mana - > doar am de a face cu copii care nici nu au ajuns la pubertate . GTFO LINKMANIA FORUM "batranule".
adytzu32 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 In primul rand, stirea este falsa. Si in al doilea rand, daca ar fi adevarata, ce ar fi rau in faptul ca primesti cateva fisiere cu michael jackson? Nu vad cu ce ar schimb asta imaginea lui sau cu ce nu "l-ar lasa sa se odihneasca". Fraieri(editat) mai sunteti De fapt de ce ma mai mir....doar am de a face cu copii care nici nu au ajuns la pubertate si se cred "gangstari". uita-ti ma sursa sa nu spuneti ca eu am facut-o http://neomania.ro/pe-net-a-aparut-virusul-michael-jackson/ daca aldguth spune ca stirea este falsa s-o creada numai el
Aldguth Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 2 la mana - > Ce ar fi rau ? Pai tu dwn chipurile fisiere cu michael jackson dar defapt sunt virusi . Acolo scrie ca acest "virus" doar trimite acele fisiere mai departe. Nu spune nimic cum ca ar afecta in vreun fel datele aflate pe pc. Dar presupun ca tu esti omulet din ala care a auzit de la nea Gheorge de la doi ca tre sa bagi antivirusi cand ai net ca altfel iti bubuie calculatorul lua la promotie din Carrefour. ita-ti ma sursa sa nu spuneti ca eu am facut-o http://neomania.ro/pe-net-a-aparut-virusul-michael-jackson/ Wow! Ce sursa de incredere sa mor! Daca imi puneai de pe CNN.com nu credeam dar acum ca stiu ca e de neomania.ro .....deja am dubii )) Edit. Ok scrie ceva si pe site-ul la sophos astia, o fi ceva peacolo, dar tot ma indoiesc si cred ca o fi vreun mod sa isi faca si ei putina reclama. . GTFO LINKMANIA FORUM "batranule". Uita-te de cand sunt eu aici si de cand esti tu, asa ca nu imi zi mie sa gtfo, domnule shukar.
spauny Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pfff... adevaratii fanii o sa isi lase pc-ul infestat de virusul acesta.
Dani Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Astia care sunteti intristati de stiri de genul asta banuiesc ca ati plans la Miorita, asa-i?1. e doar un om. oamenii mor. get over it.2. e un virus. creatorii i-au dat acest nume pentru a pacalii fraieri impresionati profund de moartea lui MJ.chiar punctul 1 face diferenta.. el n-a fost un om oarecare pentru ca a lasat in urma niste melodii si niste dansuri originale.. pe care nimeni nu le poate copia 100%...cat despre virus.. se poate reinstala windows-ul foarte usor.. piese se pot cumpara foarte usor, dar pe Michael nu-l readucem la viata.. penibil
Life Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 lasati-ne fratilor cu michael jackson, peste tot doar michael jackson.Lumea nu stie ce sa mai inventeze, lasati-l sa se odihneasca, doh
andrei2009_ro Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nu poate fi mai periculos decat conficker si stiti ce am auzit? ( nu sunt sigur )Cica o sa faca o holograma a lui micheal jackson cu cantecele si cu dansurile lui la niste concerte dar nu sa fie la fel..spiritul care canta nu poate fi digital/virtual.
Random Hero Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nu poate fi mai periculos decat conficker si stiti ce am auzit? ( nu sunt sigur )Cica o sa faca o holograma a lui micheal jackson cu cantecele si cu dansurile lui la niste concerte dar nu sa fie la fel..spiritul care canta nu poate fi digital/virtual....o holograma a lui Michael Jackson (nu micheal)... dar nu sa fie la fel... - Umm...?...spiritul care canta nu poate fi digital/virtual... - Nu mai inteleg nimic
Spartacus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Stiti cum e treaba asta ... eu unu nu ma includ in ea dar am observat abia dupa moartea acestui mare "King of Pop" a inceput toata lumea sa poarte avatare/bannere pe forumuri cu el. Doar dupa ce si-au dat seama ce lucru mare au pierdut pana acuma nu stia nimeni si nimic de el si acuma...Reast in peace Michael :bye2: Numai spun nimic sa nu fiu rau.
Random Hero Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Stiti cum e treaba asta ... eu unu nu ma includ in ea dar am observat abia dupa moartea acestui mare "King of Pop" a inceput toata lumea sa poarte avatare/bannere si ce mai e pe forumuri. Doar dupa ce si-au dat seama ce lucru mare au pierdut pana acuma nu stia nimeni si nimic de el si acuma...Reas in peace Michael :bye2: Numai spun nimic sa nu fiu rau.Asa se intampla cu toti marii artisti. Dupa un timp de celebritate bine-meritata, sunt uitati. Dupa ce mor, toata lumea incepe sa ii ridice in slavi si mai stiu eu ce. Faceti asta cat inca puteti, nu cand e prea tarziu :tiphat:
TwentyTwo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Astia nu stiu ce sa mai faca , daca sa ajuns in halu asta ... e de rau . R.I.P M.J. !
Spartacus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dar nu e vorba de asta , ma refeream si la faptul ca unii pun suflet cand spun "dumnezeu sa-l odihneasca" sau "R.I.P MJ " dar cand ii vezi pe alti : "dal ma drq cine era si pamfletu ala " - deci asta am auzit eu zilele astea pe mes de la un baiat. Ce impresie lasa acesta ? Va las pe voi sa spuneti :blink: