Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

Ziua 7

Moare lucian, poliţist

Linşare instantă 4 voturi

Linşare la termen 3 voturi

Ziua ţine până duminică seara.

Trăiesc:

1.celmaislabaN

2.

3.crazy kid

4.

5.

6.the_first

7.

8.andix

9.

10.

11.

12.

13. dear painter

14.

15.

16. durango

17. wootie

18.

Au murit:

Pitikko poliţist

liquid love poliţist

lancelot poliţist

thade poliţist

irnk doctor

radu mafiot

equilibrum politist

nu mă cunoşti mafiot

wanksta poliţist

blk mafiot

Lucian poliţist

Posted

Totul este atat de clar....

Eu zic sa incepem cu "big boss"... si anume Wootie....

De ce? Pentru ca a incercat sa-l omoare pe Lucian si a incercat sa ne induca in eroare dand ultimul vot pentru eliminarea lui nu_ma_cunosti ... cand acesta nu mai avea nici o sansa......totodata a fost un personaj retras incercand sa nu atraga atentia asupra lui...

Concluzie:

votez Wootie

Posted

andix, m-ai supărat cu treaba asta, jur!

nu eşti sau nu ai fost singurul poliţist incompetent, care a greşit sau a realizat târziu că rolul lui e uşor 'altfel'; cu toate astea tu ai ales să te sacrifici când nu era cazul!

moare andix, poliţist!

e noapte, repede cu ţintele ca să terminăm jocul!

Posted

andix, m-ai supărat cu treaba asta, jur!

nu eşti sau nu ai fost singurul poliţist incompetent, care a greşit sau a realizat târziu că rolul lui e uşor 'altfel'; cu toate astea tu ai ales să te sacrifici când nu era cazul!

moare andix, poliţist!

e noapte, repede cu ţintele ca să terminăm jocul!

asta inseamna ca o sa continue jocul...nu s-a terminat inca!!!

asa cred.... :blink:

Posted

Game over: academia de poliţie câştigă :))

felicitări tuturor jucătorilor! aici pun ciorna, dincolo cârcotim, am câte o vorbă pentru toată lumea ;)

Mafia 2

Participanţi

1.celmaislabN

2.Lucian

3.crazy kid

4.lancelot

5.radu

6.the_first

7.IrnK

8.andix

9.equilibrum

10.thade

11. liquid love

12. blk

13. dear painter

14. wanksta

15. nu mă cunoşti

16. durango

17. wootie

18. pitikoo

Prima zi

După un an istovitor de studiu, practică, examene şi absolvire vine şi vremea dezmăţului: două săpămâni pe un iaht de croazieră.

Împreună sunteţi studenţii aceleiaşi facultăţi; proaspăt licenţaţi, această ieşire e totodată un mod de a vă lua rămas bun unul de la altul.

Navigând deja de 5 zile fără să întâmpinaţi vreo problemă, în dimineaţa zilei a şasea cabina de control este găsită distrusă, nu mai aveţi nici o legătură cu pământul, plutiţi în derivă. În cabină găsiţi pe geam un mesaj: la noapte vom ucide!

Care e explicaţia a ceea ce se întâmplă, cine a devastat cabina?? cine a scris mesajul? Poate fi luată în serios ameninţarea?

Începe prima zi! Toată lumea trăieşte, demaraţi discuţiile! Nimeni nu are nici o informaţie în plus referitor la ceilalţi, am început cu ziua pentru ca toată lumea să poată posta măcar o zi.

Have fun, puteţi vota şi elimina dacă doriţi, dar nu aveţi probele necesare!

Linşare instantă 10 voturi

Linşare la termen 8

A nu se uita că:

Moderatorul are tot timpul dreptate!

- Orice neintelegere imi va fi comunicata mie personal pe mail (celine.spiridon [at]gmail [dot] com)

- Linsari: 50%+1 voturi - linsare instanta, 33%+1 voturi - linsare la termen

- In caz de egalitate la voturi sau daca nu se strange necesarul de voturi nu este eliminat nimeni.

- Termeni care pot fi cu aproximatie : ziua = 4 zile calendaristice; noaptea = 2 zile calendaristice

- Numarul de voturi necesare va fi anuntat in fiecare zi.

- Inactivitatea mai mult de o zi duce la eliminarea jucatorului.

- Tintele se trimit prin email. Tintele netrimise la timp vor fi pierdute. Tintele vor fi scrise sub forma: eu Corleone (Mafiot) il kilaresc pe Giuseppe / eu Holmes (politist) il anchetez pe Corleone

- Rezultatul la trimiterea tzintelor se returneaza numai LA SFARSITUL NOPTII, imediat inainte de zi.

- Rolurile au fost trase la sort !

-Comunicarea inafara forumului a oricarui lucru legat de acest joc de mafia duce la eliminarea din joc si la imposibilitatea de a juca in vreuna din mafiile urmatoare moderate de mine.

- Este interzisa citarea mesajelor moderatorului in posturile voastre.

-Nerespectarea regulilor duce la eliminare.

------------------------------------------------------------------------------------

Mafioţii:

Felicitări, sunteţi mafia.

Radu - omoară pe lance/ omoară irnk/ linşat de mulţime

Blk - moare linşat

Wootie - ucide wanskta/ucide lucian

Nu mă cunoşti - omoară pitikoo/ omoara equi/moare linsat

Aveţi dreptul să vorbiţi pe timp de noapte (noapte la mafia) să puneţi la punct strategii şi planuri. Tot noaptea îmi veţi trimite emailuri cu ţinta (o ţintă pe noapte); conţinutul emailului: ?eu, nume, ucid nume!“.

Ziua vă daţi cetăţeni cinstiţi şi căutaţi să-i determinaţi pe ceilalţi să se voteze între ei

La investigaţia poliţiştilor ieşiţi ?mafia“ sau ?murdar“.

Mă puteţi oricând contacta pentru nelămuriri.

Aştept confirmarea rolului !

Celine

Doctorii:

Durango - salvează liquidlove/salvează wanskta/salvează blk/salvează lucian/se salveaza/pierde ţinta şi mă enervează la maxim pe mine!

Inka - salvează blk/salvează wanskta/ucisă de radu

Felicitări, eşti doctor!

Pe timp de noapte alegi un cetăţean pe care să îl salvezi de atacul mafiei, dacă mafia sau oricare alt rol atacă persoana pe care o protejezi, aceasta supravieţuieşte. Te poţi orcroti şi pe tine însuţi, e alegerea ta.

Ai un rol important, valorifică-l!

Întrebări la mine, pe email.

Aştept confirmarea rolului!

Celine

Poliţiştii:

Competenţi:

Lucian inv liquid love, liquid are activitate şi armă/inv durago, durago e curat dar are activitate. Nu mă cunoşti ? mafie/inv blk mafie/inv andix, armă şi activitate/moare ucis de wootie

lancelot - investighează thade, răspuns: thade are activitate şi deţine o armă, ucis de radu noaptea 2

thade - inv liquid, liquid are activitate şi deţine o armă/ inv radu, radu e mafie/linşat de mulţime

equilibrum - investighează blk, răspuns mafie!/inv wanska, wanska are armă şi activitate/ inv the first, are armă şi activitate/eqi inv lucian, lucian are armă şi are activitate, moare ucis de mafie

Naivi (toţi investigaţi sunt curaţi)

crazy kid - inve thade, thade e curat/in celmaislaban, curat/inv wanskta, wanskta e curat/inv durago, durago e curat

the_first - inv lance, lance curat/ inv wanska, wanska e curat/inv celmaislaban, celmaislaban e curat/durango e curat/inv blk, blk curat/inv wootie, wootie e curat/inv dear painter, găsit curat/inv wootie, curat

andix - inv celmaislabN, celmaislabN e curat/inv the first/dear painter.. curat/inv blk, e curat/linşat

liquid love - inv, thade, thade curat, linşat în ziua doi

Fricos (primeşte răspuns la investigaţii invers, mafia e curată, sătenii murdari)

celmaislabaN - inv liquidlove, liquidlove e murdar/ inv thd, thd e murdar/inv the first, the first e murdar/inv equi, equi e murdar/inv crazy, crazy e murdară/inv dear painter, murdar

dear painter - inv blk, blk e curat/ inv thd, thd e murdar/irnk e murdară/inv crazy kid, crazy e murdara/inv durango, durango e murdar/inv celmaislaban, găsit murdar

pitikoo - investigat blk, blk e curat - moare ucis de mafie

Wanksta - inv liquidlove, liquidlove e murdar/inv lancelot, lancelot e murdar/inv dear painter, dear painter e murdar/inv crazy kid, crazy e murdară/moare ucis de wootie/inv wootie, wootie e curat

Felicitări, sunteţi poliţist.

Aveţi abilitatea ca în fiecare noapte să investigaţi un personaj, faceţi lucrul acesta prin email la mine, conţinutul: ?eu, nume, investghez nume!”

Mă puteţi oricând contacta pentru nelămuriri.

Aştept confirmarea rolului !

Celine

Final prima noapte!

Noaptea a luat sfârşit. Tinerii camarazi se strâng pe puntea vasului; nimeni nu ar vrea să discute despre noaptea ce s-a încheiat, spaima pluteşte în aer, fiecare îşi caută înspăimântat amicii apropiaţi răsuflând liniştiţi întâlnindu-le privirea . Deşi nimeni nu ar vrea să creadă ameninţarea din cabina de control, toţi au simţit teamă în noaptea ce a trecut. Când totul părea să fie ok, se constată dispariţia lui Pitikoo. Tânărul poliţist este găsit mort în aceeaşi cabină de control. Pe geam un alt mesaj: ?veţi muri cu toţii!”

Începe a doua zi, votaţi şi eliminaţi unul dintre voi!

Începe ziua 3!

O nouă victimă este descoperită: moare lancelot, poliţist.

Începeţi discuţiile!

Linşare instantă 8 voturi

Linşare la termen 7 voturi

Ziua ţine până sâmbătă seara.

Hint!

Ce facultate credeţi voi că aţi absolvit?

Moare thd, poliţist, linşat de mulţime!

----------------------------------------------------

Începe ziua 4!

A murit Irnk, doctor.

Votaţi şi eliminaţi!

Linşare instantă

Linşare la termen

ziua ţine până duminică seara!

Începe ziua 5.

Moare equilibrum, poliţist!

Linşare instantă 6 voturi

Linşare la termen 5 voturi

Ziua ţine pînă miercuri seara.

Ziua 6!

Un alt cadavru se găseşte pe puntea vasului: moare wanskta, poliţist!

Mafioţii au şi un mesaj pentru comunitatea rămasă în viaţă; cu sânge, stă scris: "ni l-ati luat pe radu, pt asta veti muri toti"

Linşare instantă 5 voturi

Linşare la termen 4 voturi

Ziua ţine până vineri seara!

Ziua 7

Moare lucian

Linşare instantă 4 voturi

Linşare la termen 3 voturi

Ziua 8

Trăiesc:

1.celmaislabaN

2.

3.crazy kid

4.

5.

6.the_first

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13. dear painter

14.

15.

16. durango

17. wootie

18.

Au murit:

Pitikko poliţist

liquid love poliţist

lancelot poliţist

thade poliţist

irnk doctor

radu mafiot

equilibrum politist

nu mă cunoşti mafiot

wanksta poliţist

blk mafiot

Lucian poliţist

Andix poliţist

ok, asta a fost, ne citim dincolo, nu mai postăm aici, aşteptăm ca sir Lancelot să-l închidă :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...