Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

ce "sursa sursa" spui acolo ? ce sa-mi dau seama? zi-mi cine ti-a spus prostii pe care le indrugi acolo !

daca tu nu ai adus nici o proba solida asupra faptului ca eu sunt "mafiot", eu de ce as aduce? suntem in aceiasi oala, eu nu acuz pe nimeni, nu vreau sa influientez pe nimeni, sunt un simplu pasager in aceasta croaziera.

ok. ai iesit la investigatii mai murdar decat o pereche de chiloti purtata 3 saptamani. wassup

eu l-am investigat pe liquid in aceeasi noapte ca si thade si mi-a iesit acelasi lucru, ca are o arma. de acolo mi-am dat seama ca thade e de partea buna. pacat ca m-am lasat purtat de val cand mi-a dat un pic de inteles ca ar fi mafiot. dau vina pe lance (:whistle:) la faza asta, ca a fost omorat de mafie dupa ce a facut atata tam-tam despre thade =))

that's that. don't be stupid y'all

votez nu ma cunosti

ps - medic plz, daca mai sunt =))

Posted

ok. ai iesit la investigatii mai murdar decat o pereche de chiloti purtata 3 saptamani. wassup

eu l-am investigat pe liquid in aceeasi noapte ca si thade si mi-a iesit acelasi lucru, ca are o arma. de acolo mi-am dat seama ca thade e de partea buna. pacat ca m-am lasat purtat de val cand mi-a dat un pic de inteles ca ar fi mafiot. dau vina pe lance (:whistle:) la faza asta, ca a fost omorat de mafie dupa ce a facut atata tam-tam despre thade =))

that's that. don't be stupid y'all

votez nu ma cunosti

ps - medic plz, daca mai sunt =))

IPB Image

Oricine poate spune aceleasi texte, chiar si nu ma cunosti. Prin faptul ca ai stat atata timp cu Radu si i-ai fost alibi in fiecare noapte, eu nu te cred.

Imi pastrez votul pentru durango!

Posted

Imagine IPB

Oricine poate spune aceleasi texte, chiar si nu ma cunosti. Prin faptul ca ai stat atata timp cu Radu si i-ai fost alibi in fiecare noapte, eu nu te cred.

Imi pastrez votul pentru durango!

eu nu inventez texte. dovezile sunt pe paginile anterioare, cand am spus de nenumarate ori ca stiam si eu ca liquid are o arma. de unde? pai prin aceeasi metoda prin care a aflat si thade. am incercat sa fiu cat mai evident asupra rolului meu atunci, dar vad ca nu s-a prins nimeni...asa ca hai cu cartile pe fata. nu ma cunosti a iesit 100% mafiot in urma investigatiilor mele.

Posted

eu atunci nu stiam rolul lui in jocul asta, inventam si eu ca am fost la baute...what the hell :/

eu nu inventez texte. dovezile sunt pe paginile anterioare, cand am spus de nenumarate ori ca stiam si eu ca liquid are o arma. de unde? pai prin aceeasi metoda prin care a aflat si thade. am incercat sa fiu cat mai evident asupra rolului meu atunci, dar vad ca nu s-a prins nimeni...asa ca hai cu cartile pe fata. nu ma cunosti a iesit 100% mafiot in urma investigatiilor mele.

1. Tu realizezi ce scrii ?=))) esti mai mincinos decat politicieni care ne conduc in momentul de fata =)))

2. La cat de prost joci.. e normal sa te omoare mafiotii :)) tocmai ai recunoscut ca esti gabor =)))

3. Ce investigati ai facut tu asupra mea? cine e "sursa" ta ? De ce nu vrei sa ne spui ? Lasa vrajeala si nu mai baga stambe, te-ai luat de mine din simplu fapt ca eu pe pagina 19 te-am pus in aceiasi oala cu durango :)

Posted

deget acuzator durango

1. Nu ai zis nimic toata croaziera.

2. Ai dat unul din voturile decisive impotriva lui thade.

3. Ai dat un vot inutil impotriva lui radu.

Ai ceva de spus in apararea ta?

Ce vrei tu sa zic in aparearea mea...

daca nu vorbesc nu inseamna ca nu joc....

scz ca am raspuns atat de tarziu

Posted

tocmai ai recunoscut ca esti gabor =)))

GG

si am facut-o si pe paginile anterioare, cand nu se stiau prea bine rolurile. nu stiam sigur cine-i ce, ma bazam pe intuitie. acum s-a intamplat ca la thade. esti mafiot :)

punctul 3 nici nu stiu ce cauta acolo. cine naiba sa fie "sursa" in afara de doll? asa e jocul. investigatia asupra cuiva = date REALE despre el :huh:

ps: am facut-o fiindca sper ca mai e vreun medic viu :rofl1:

Posted

Eu zic ca ne-au prostit destul silentiosii astia de durango, wootie si andix3x! Ei stau in spate, nu zic nimic si vin doar la vot sa mai omoare cate un politist iar noi sarim repede pe oricine face galagie.

Mi se pare destul de evident, durango este murdar.

EDIT: Nu ma risc sa-l cred sau sa nu-l cred pe Lucian in acest moment. E dubioasa treaba.

Posted

Eu zic ca ne-au prostit destul silentiosii astia de durango, wootie si andix3x! Ei stau in spate, nu zic nimic si vin doar la vot sa mai omoare cate un politist iar noi sarim repede pe oricine face galagie.

Mi se pare destul de evident, durango este murdar.

murdar? tu NU ai de unde sa stii asta. vorbesti prostii. nu te mai purta ca un mafiot ca vin dupa tine :>

Posted

murdar? tu NU ai de unde sa stii asta. vorbesti prostii. nu te mai purta ca un mafiot ca vin dupa tine :>

Stresez ce am zis mai devreme. Pur si simplu nu pot sa risc sa omor un om pe spusele doar ale altui om. Ori dovedim cumva, ori inventam povesti:

EDIT: Nu ma risc sa-l cred sau sa nu-l cred pe Lucian in acest moment. E dubioasa treaba.

In plus, ti-am zis de ce inclin sa nu am incredere in tine. Relatia ta cu Radu a fost cel putin dubioasa.

Aparent vom vedea maine daca ai dreptate sau nu.

Posted

Stresez ce am zis mai devreme. Pur si simplu nu pot sa risc sa omor un om pe spusele doar ale altui om. Ori dovedim cumva, ori inventam povesti:

In plus, ti-am zis de ce inclin sa nu am incredere in tine. Relatia ta cu Radu a fost cel putin dubioasa.

Aparent vom vedea maine daca ai dreptate sau nu.

pai ia spune-mi, tu cum poti dovedi mai bine decat mine? in afara de faptul ca "asa crezi tu fiindca nu vorbeste"

vad ca trebuie sa ma si repet. cu radu chefuiam de dragul povestii, nu avea nimeni habar ce rol avea la momentul ala. asta nu inseamna ca aveam incredere in el sau ca incercam sa-l acopar. just havin' fun

cred ca numarul mafiei e deja egal cu numarul oamenilor cinstiti. cei ce ezita sa voteze si chiar incearca sa indemne lumea sa nu voteze un mafiot, conform unor investigatii concrete...watch out.

Posted

pai ia spune-mi, tu cum poti dovedi mai bine decat mine? in afara de faptul ca "asa crezi tu fiindca nu vorbeste"

vad ca trebuie sa ma si repet. cu radu chefuiam de dragul povestii, nu avea nimeni habar ce rol avea la momentul ala. asta nu inseamna ca aveam incredere in el sau ca incercam sa-l acopar. just havin' fun

cred ca numarul mafiei e deja egal cu numarul oamenilor cinstiti. cei ce ezita sa voteze si chiar incearca sa indemne lumea sa nu voteze un mafiot, conform unor investigatii concrete...watch out.

bullshit.. tu aberezi rau de tot.. s-ar putea sa omori singurul personaj care te-ar mai putea ajuta la noapte :)

@ votez durango

Posted

bullshit.. tu aberezi rau de tot.. s-ar putea sa omori singurul personaj care te-ar mai putea ajuta la noapte :)

@ votez durango

cum voteaza mafiotii

aduc atatea acuze nefondate la adresa lui durango...ca stiu ei cica.

hai mai multa implicare si votati odata. nu ma cunosti mi-a iesit mafiot la investigatii. period.

Posted

Lucian.. zici ca esti politist.. daca nu esti politist competent? Daca investigatiile tale sunt gresite?

mi-a iesit acelasi lucru la liquid ca si lui thade. ca are o arma. thade ce politist era? :>

Posted

mi-a iesit acelasi lucru la liquid ca si lui. ca are o arma. thade ce politist era? :>

Parca ziceai ca e mafiot. Acum zici doar ca are o arma..

Posted

Parca ziceai ca e mafiot. Acum zici doar ca are o arma..

ooooooooh your pretty little mind

la liquid mi-a iesit ca are o arma. l-am investigat deodata cu thade si ne-a iesit acelasi lucru. thade era competent. wassup

Posted

ok, deci lucrurile stau astfel: eu l-am investigat pe Liquidlove si el are o arma.

stiu si eu ca ar avea o arma.

asta inainte sa se stie vreun rol. thade putea sa minta in momentul ala, dar totusi eu i-am dat dreptate la faza cu arma fiindca investigasem si eu aceeasi persoana. thade s-a dovedit a fi competent. mai clar de atat nu cred ca poate fi.

Posted

Chiar si un politist incompetent poate avea cateodata dreptate.

cat o dai tu la intors sa-l aperi pe nu ma cunosti. oricum daca nu moare azi, mor eu la noapte si moare el maine :>

I DARE YOU TO KILL ME

Posted

Eu nu te acuz, zic doar ca ceea ce spui tu e dubios si nu pot avea incredere in tine.

Nu zic 100% esti mafiot sau 100% esti politist. Nu ma mai grabesc in decizii de-astea.

Posted

cum voteaza mafiotii

aduc atatea acuze nefondate la adresa lui durango...ca stiu ei cica.

hai mai multa implicare si votati odata. nu ma cunosti mi-a iesit mafiot la investigatii. period.

l-am votat pe durango deoarece el nu a prea dat explicatii cand a fost cercetat/anchetat. acum esti multumit ?

Posted

l-am votat pe durango deoarece el nu a prea dat explicatii cand a fost cercetat/anchetat. acum esti multumit ?

si asta e motiv? tu stii din prima pe cine sa votezi fiindca stii care sunt mafiotii, faza cu tacerea lui e vrajeala ca sa iti justifici lipsa de dovezi reale ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...