Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

lucian a dat inapoi cand a fost vorba de demiterea lu thd (prea tarziu, dar tot a dat inapoi) si tu il faci mafiot?

probabil incerci sa nu atragi atentie :>

a dat inapoi cand a vazut ca thd nu mai poate scapa.. deci, eu zic ca e cam tot in aceiasi oala.

Posted

Mulţimea decide: MOARE RADU, MAFIOT!

se lasă noaptea, trimiteţi ţintele! noaptea ţine pînă luni seara!

--------------------------------------------------------------------------

edit.

Trăiesc:

1.celmaislabaN

2.Lucian

3.crazy kid

4.

5.

6.the_first

7.

8.andix

9.equilibrum

10.

11.

12. blk

13. dear painter

14. wanksta

15. nu mă cunoşti

16. durango

17. wootie

18.

Au murit:

Pitikko poliţist

liquid love poliţist

lancelot poliţist

thade poliţist

irnk doctor

radu mafiot

Posted

Începe ziua 5.

Moare equilibrum, poliţist!

Linşare instantă 6 voturi

Linşare la termen 5 voturi

Ziua ţine pînă miercuri seara.

Trăiesc:

1.celmaislabaN

2.Lucian

3.crazy kid

4.

5.

6.the_first

7.

8.andix

9.

10.

11.

12. blk

13. dear painter

14. wanksta

15. nu mă cunoşti

16. durango

17. wootie

18.

Au murit:

Pitikko poliţist

liquid love poliţist

lancelot poliţist

thade poliţist

irnk doctor

radu mafiot

equilibrum politist

Posted

deget acuzator durango

1. Nu ai zis nimic toata croaziera.

2. Ai dat unul din voturile decisive impotriva lui thade.

3. Ai dat un vot inutil impotriva lui radu.

Ai ceva de spus in apararea ta?

Posted

ok...oameni buni. v-as ruga sa cititi paginile anterioare si sa vedeti ca de la bun inceput am fost in mare masura pro politisti. la liquid (politist) am dat inapoi in defavoarea lui lance, despre care am crezut ca ar fi mafie, dat fiind faptul ca arunca noroi catre thade (politist), acelasi om cu care am fost de acord in an-che-ta. la lance m-am inselat, dar unde s-a intamplat sa gresesc, s-a intamplat din cauza intuitiei, nu ca as fi planificat ceva.

acum vreau neaparat sa va indrept atentia catre nu ma cunosti, despre care am luat la cunostinta ca este mafiot. va asigur ca "sursa" mea este sigura. e caz identic thade - radu.

Posted

ok...oameni buni. v-as ruga sa cititi paginile anterioare si sa vedeti ca de la bun inceput am fost in mare masura pro politisti. la liquid (politist) am dat inapoi in defavoarea lui lance, despre care am crezut ca ar fi mafie, dat fiind faptul ca arunca noroi catre thade (politist), acelasi om cu care am fost de acord in an-che-ta. la lance m-am inselat, dar unde s-a intamplat sa gresesc, s-a intamplat din cauza intuitiei, nu ca as fi planificat ceva.

acum vreau neaparat sa va indrept atentia catre nu ma cunosti, despre care am luat la cunostinta ca este mafiot. va asigur ca "sursa" mea este sigura. e caz identic thade - radu.

Lucian.. tu ai fost la "baute" in fiecare seara cu radu si ai fost alibi-ul lui in fiecare noapte desi s-a aflat ca e mafiot.

Poti sa-mi dai UN motiv pentru care te-am crede in acest moment?

Posted

celmaislaban, ai dovezi ca sunt necurat ?

nu am voie sa fumez ? cand am fumat eu, equi nu era acolo.

daca vreti, vote for me !

Posted

Lucian.. tu ai fost la "baute" in fiecare seara cu radu si ai fost alibi-ul lui in fiecare noapte desi s-a aflat ca e mafiot.

Poti sa-mi dai UN motiv pentru care te-am crede in acest moment?

eu atunci nu stiam rolul lui in jocul asta, inventam si eu ca am fost la baute...what the hell :/

motivele sunt pe celelalte pagini. nu am fost niciodata grabit cand a venit vorba de votare, chiar am descurajat lumea unde puteau sa fie mai multe explicatii. nici la thade nu am vrut graba...dar na, a fost prea tarziu si desi nu am vrut sa cred fiindca aveam multe motive care sa-mi indice faptul ca ar fi politist, in ultima vreme incepuse sa dea semne de mafiot. greseala mea. nu m-am aflat niciodata printre primii cand a fost vorba de o linsare din partea celor cinstiti.

dar sa stiti de pe acum...daca se intampla ceva cu mine, stiti pe cine sa votati. stiu ca daca nu moare acum, moare "maine" =))

Posted

eu atunci nu stiam rolul lui in jocul asta, inventam si eu ca am fost la baute...what the hell :/

Inventai povesti? Amuzant, parca imi aduce aminte de situatia curenta.

Posted

Inventai povesti? Amuzant, parca imi aduce aminte de situatia curenta.

acum nu mai inventez nimic.

uitati-va doar pe paginile trecute ca am incercat sa va dau ceva de inteles.

Posted

Hmm.. nu vreau sa am pe constiinta inca o greseala; este mult prea dubios si nu ai cum sa-ti dai seama ce se intampla.

votez durango

Sunt convins ca e ceva dubios cu acest omulet. Nu zice niciodata nimic, nu vorbeste cu nimeni, a asistat la executia lu thade si nu raspunde niciodata la intrebari.

Posted

Hmm.. nu vreau sa am pe constiinta inca o greseala; este mult prea dubios si nu ai cum sa-ti dai seama ce se intampla.

votez durango

Sunt convins ca e ceva dubios cu acest omulet. Nu zice niciodata nimic, nu vorbeste cu nimeni, a asistat la executia lu thade si nu raspunde niciodata la intrebari.

cum nici thade nu si-a dat seama?

just trust me - nu ma cunosti e mafiot !

Posted

1. Poti sa ne spui si noua care e "sursa" ta?

2. Am votat mereu mai tarziu pentru ca nu stau prea mult pe forum sau la pc.

3. De ce te-ar crede lumea pe tine? Adu-mi argumente pertinente pentru a-ti sustine punctul de vedere ! Din pacate eu te consider mai mafiot ca restu din cauza faptul ca "inventai povesti", lucru recunoscut de tine.

Posted

1. Poti sa ne spui si noua care e "sursa" ta?

2. Am votat mereu mai tarziu pentru ca nu stau prea mult pe forum sau la pc.

3. De ce te-ar crede lumea pe tine? Adu-mi argumente pertinente pentru a-ti sustine punctul de vedere ! Din pacate eu te consider mai mafiot ca restu din cauza faptul ca "inventai povesti", lucru recunoscut de tine.

sursa sursa, greu e sa-ti dai seama care e =)

tu ce argumente aduci?

Posted

sursa sursa, greu e sa-ti dai seama care e =)

tu ce argumente aduci?

ce "sursa sursa" spui acolo ? ce sa-mi dau seama? zi-mi cine ti-a spus prostii pe care le indrugi acolo !

daca tu nu ai adus nici o proba solida asupra faptului ca eu sunt "mafiot", eu de ce as aduce? suntem in aceiasi oala, eu nu acuz pe nimeni, nu vreau sa influientez pe nimeni, sunt un simplu pasager in aceasta croaziera.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...