fanaticaldoll Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 devzotez thdstand bylucian, devotarea ta nu e luată în calcul!-------------------------------------------------moare thd - poliţist competentîncepe noaptea! trimteţi ţintele până vineri seara!
fanaticaldoll Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Începe ziua 4!A murit Irnk, doctor.Votaţi şi eliminaţi!Linşare instantă - 7 voturiLinşare la termen - 6 voturiViua ţine până duminică seara!Trăiesc:1.celmaislabaN 2.Lucian 3.crazy kid 4. 5.radu 6.the_first 7.8.andix 9.equilibrum 10. 11. 12. blk 13. dear painter 14. wanksta 15. nu mă cunoşti 16. durango 17. wootie18. Au murit:Pitikko poliţistliquid love poliţistlancelot poliţistthade poliţistirnk doctor
blk Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 votez RaduEste destul de evident ce s-a intamplat aici!Criminalii si-au batut joc de noi! L-au inscenat pe thade, un politist competent si ne-au intors impotriva lui. Avem primul indiciu real si STIM ca Radu este mafiot deoarece acesta a fost ultimul mesaj al prietenului nostru thade.Haideti sa ne revenim si sa facem primul pas inspre a ne reveni la obiectivitate!Irnk, ne vei lipsi :(
Lucian Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Pitikko poliţist liquid love poliţist lancelot poliţist thade poliţist irnk doctor ce lista eu cred ca sunt doar politisti / medici / mafioti aici votez radu o luam prin eliminare. politist si el? inca unu nu strica
afroMAN Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 votez Radu SI xell e mafiot sigur... a fost contra thd :P
THuG-Radu Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 mda, se pare ca n`am incotro, mor think about it guys ... de liquid a zis thade ca are o arma, thade era politist, liquid la fel. La mine de ce ar zice direct ca sunt mafiot ? De ce nu i`a dat fanaticaldoll alt indiciu ? :( I don`t wanna die so younnngggg !
nu ma cunosti Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Radule.. esti mafiot pana in maduva oaselor !! macar ai si tu catusi de putina decenta si recunoaste !Votez RaduNici Durango nu mi se pare mai departe decat Radu.. mi se pare mie sau el nu prea socializeaza? am o mare dilema in privinta lui.
Lucian Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 De ce nu i`a dat fanaticaldoll alt indiciu ? :(eu cred ca nu te place :Dlasa ca o sa torn in ocean o sticla de whisky in cinstea ta
dear painter paint me Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 votez Radu SI xell e mafiot sigur... a fost contra thd :Pai primit actele de divort? votez Radu@ me vs thade, l-am votat si am fost impotriva lui din cauza probelor, nicidecum 'din senin'.oricine ar fi facut la fel. incercati sa vedeti asta
THuG-Radu Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 lasa ca o sa torn in ocean o sticla de whisky in cinstea taCu cine mai bei tu seara de seara ? :(
dear painter paint me Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cu cine mai bei tu seara de seara ? :(fumeaza cu mine ^_^
Lucian Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cu cine mai bei tu seara de seara ? :(cu crazy kidii dau jesus juice AND IT'S ON teeheefumeaza cu mine ^_^nu fumez
THuG-Radu Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 nu fumez Nu se referea la tigari :D Baga numa, ca are treaba buna !
Lucian Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nu se referea la tigari :D Baga numa, ca are treaba buna ! neh, prefer sa nu vreau sa mi se scoale inca peste 20 de ani
blk Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Votez RaduAmice tu esti dubios rau de tot.Prima ta actiune a fost sa dai unul din voturile decisive impotriva lui thade sa nu aiba timp sa se apere iar acum cand stii ca radu e compromis il votezi si pe el de dragul lumii cand deja are numarul necesar de voturi pentru executie.Mai vedem noi..
nu ma cunosti Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Iar se simte efectul de turma pe aici.. tinand cont de asta, eu nu mai sunt asa sigur ca Radu e mafiot ! Mult mai dubios mi se pare Durango. Si din acest motiv : Dezvotez Radu, Votez Durango @pentru restu, sa stiti ca ma gasiti la plaja.. ma bronzez, asa ca nu ma deranjati ! Apropo.. merge cineva ?
blk Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Iar se simte efectul de turma pe aici.. tinand cont de asta, eu nu mai sunt asa sigur ca Radu e mafiot ! Mult mai dubios mi se pare Durango. Si din acest motiv : Dezvotez Radu, Votez Durango @pentru restu, sa stiti ca ma gasiti la plaja.. ma bronzez, asa ca nu ma deranjati ! Apropo.. merge cineva ? Toate voturile sunt inutile din momentul in care Radu are destule voturi pentru linsare instanta. Totusi, pana la sfarsitul zilei putem sa-i mai investigam putin pe acesti indivizi dubiosi.
THuG-Radu Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Votez Radu Mda, un om zice ca eu is mafiot (in cazul lui Liquid S-A INSELAT THADE !!!), iar acest durango vine doar cand e vorba de votare. Nu vi se pare cam dubios ? Adica c`mon, i wanna play this game, I don`t wanna die !
Lucian Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 s-a inselat in privinta rolului, investigatia a fost buna :D oricum, la cati oameni buni au murit, n-avem cum sa ratam. hai ca te joci urmatorul. pe mine m-a omorat mafia mult mai repede in primul
nu ma cunosti Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 s-a inselat in privinta rolului, investigatia a fost buna :D oricum, la cati oameni buni au murit, n-avem cum sa ratam. hai ca te joci urmatorul. pe mine m-a omorat mafia mult mai repede in primul oare de ce am impresia ca tu si cu Durango.. va jucati de`a mafia cu noi ?
Lucian Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 oare de ce am impresia ca tu si cu Durango.. va jucati de`a mafia cu noi ?nici eu nu stiu.