tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 PS: acum este momentul sa-i omoram pe mafioti si sa scapam de ei, asa ca, cetateni, ganditi-va bine ;)
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ^ true !nu stiu de ce am impresia ca thade vrea sa ne bage pe gat acest lucru ..apropo, lucian, vrem un testicul ^^
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mda..thd..ma cam dezamagesti..ciudat ca nu te-am vazut deloc azi..decat dimineata putin... :-? unde ai fost toata ziua ?!
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ALO, L-AM INVESTIGAT PE THUG-RADU, CUM SA FIU MAFIOT CARE INVESTIGHEAZA? jesus
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hey , si ce daca l-ai investigat?toti ne investigam unii pe alti..si ce daca?cine stie ce e adevarat si ce nu ? nimeni iti spun eu
dear painter paint me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 cum sa fiu eu mafiot, cand eu investighez pe Thug-Radu si el este mafiot?! don't be dumb... ALO, L-AM INVESTIGAT PE THUG-RADU, CUM SA FIU MAFIOT CARE INVESTIGHEAZA? jesus baaaa ) esti n1 hahahahahahaahhaha minte mai mult ca mos craciun thd =\ sunteti orbi? v-am dat 2 dovezi CLARE ca thd e mafiot si voi nu il votati, in schimb incercati sa faceti un fir narativ. bravo
blk Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 votez thd Ciudat ca ai aflat despre liquid doar ca are pistol dar despre thug ca e mafiot..
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sa ne grabim, ca in cazul lui liquid ? m-am invatat minte dppm, dar de ce vrei sa scapi asa rpd de el, daca nu e mafiot? daca tu esti mafiot ? si el e doar un politist amarat?
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sa vedem ce zice restu de populatie. poate`l linsam:))
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mai bine ma scarpinati si totusi, daca cetatenii sunt destepti si au capul pe umeri, voteaza pe Thug Radu cum am spus si SA VINA UN DOCTOR CU MINE NOAPTEA ASTA FFS c-or sa ma atace mafiotii, wtf
dear painter paint me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 votez thd Ciudat ca ai aflat despre liquid doar ca are pistol dar despre thug ca e mafiot.. + lancelot (parca) a aflat ca thd are un pistol. sa ne grabim, ca in cazul lui liquid ? m-am invatat minte dppm, dar de ce vrei sa scapi asa rpd de el, daca nu e mafiot? daca tu esti mafiot ? si el e doar un politist amarat? ori esti si tu mafiot ori nu ai citit ce am scris. ti-am dat dovezi, ce mai vrei?
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 pai nu e logic .. din moment ce are arma, e politist ..astept sa vad ce zice lumea, daca tot voteaza pt thade, nu am de ales decat sa-l votez si eu
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 deget acuzator.. Lucian! unde te-ai aflat in timpul mortii colegului nostru ? :( daca nu e mafiot, eu imi tai un testicul ...presupun ca imi taiam un testicul
dear painter paint me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 pai nu e logic .. din moment ce are arma, e politist ..astept sa vad ce zice lumea, daca tot voteaza pt thade, nu am de ales decat sa-l votez si euORICINE poate avea o arma, doh.nu te lua dupa turma, gandeste logic.s-a dat de gol ca e politist de 2 ori, mafiotii nu l-au taiat. de ce ar gresi mafiotii in halul asta? lancelot s-a prins si a spus primul 'votez thd' si ghici ce, acum e mort
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 <deget acuzator> Thug-Radu radule, ai fost investighat si esti MAFIOT, faci parte din mafie! Rog un Medic sa fie atent la mine pentru ca Radu este mafiot si va incerca sa ma ucida, dragi cetateteni, ascultati la mine si votati-l pe Radu pentru ca ne va omora pe toti! Multumesc Omg )) m`ai prins tedi ! Cum sa fiu mafiot frate (bine, acuma n`oi fi prost sa`mi deconspir identitatea sau rolul personajului, ce`o fi). Chill :) votez thd Ciudat ca ai aflat despre liquid doar ca are pistol dar despre thug ca e mafiot.. Word. Daca pe el l`ai investigat (doar politistii investigheaza din cate stiu) si ai aflat doar ca are arma, la mine TZOC POC is mafiot ? ORICINE poate avea o arma, doh. nu te lua dupa turma, gandeste logic. s-a dat de gol ca e politist de 2 ori, mafiotii nu l-au taiat. de ce ar gresi mafiotii in halul asta? lancelot s-a prins si a spus primul 'votez thd' si ghici ce, acum e mort Aici trebuie sa fiu de acord cu tine :) Daca sunt mafiot si o sa omor ( cum pretinzi tu ), CUM DE N`AI GASIT O ARMA ASUPRA MEA ? Sau crezi ca jucam spanzuratoare ? Sincer, votez thd A urlat despre liquid ca are o arma, a fost linsat, de fapt era politist. Daca chiar esti si tu politist, n`ai fi atat de prost sa te dai de gol, ca te`ar masacra mafiotii. Si da, eu am chefuit chiar daca a murit un politist. Am chefuit si cu 2 nopti inainte, am chefuit a 3`a pt. ca a fost ziua lui celmaislaban, open bar all night. Luciane, sincer, nu mai tin minte prea multe din seara precedenta, ai fost la bar ? p.s. : avand in vedere ca Lancelot era politist si te acuza pe tine ...
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Luciane, sincer, nu mai tin minte prea multe din seara precedenta, ai fost la bar ? sunt cam real life drunk ca sa-mi dau seama cand a fost seara precedenta votez thd eu tac din gura ca pana acum am gresit ca dracu
THuG-Radu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sunt cam real life drunk ca sa-mi dau seama cand a fost seara precedentaLa bar, la ziua lui celmaislabaN ! In fine :-j
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zici ca suntem bauti votez thd de data asta pastrez.
dear painter paint me Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 imi dati o minora de 12 ani daca am dreptate si thd e mafiot.