Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

Lucian doar vrea sa va abata atentia de la detaliii..si face presupunri fara niciun suport

in schimb crazy vad ca vrea sa se salveze de asocierea cu thd :D

Posted

luciane - nu pot fi mafiot, pentru eu sunt CONTRA lui liquidlove,lancelot,eqi,the first - ei fiind mafioti sau "murdari"

e greu sa`ti dai seama care-i mafiot si care nu ..

Posted

mie frica pentru ca ai acea Bazooka la tine, nu vreau sa sar in aer :))

p.s : Wootie si Durango joaca sau .. ?

LE: my bad atunci ;P

Posted

Sper ca va dati seama unde vrea sa ajunga liquid. Sper ca ganditi cu totii logic. Mai are nevoie de 3 voturi... si va fi linsat.

Cinava garanteaza ca nu vom gresi daca facem asta.

Posted

luciane - nu pot fi mafiot, pentru eu sunt CONTRA lui liquidlove,lancelot,eqi,the first - ei fiind mafioti sau "murdari"

ma duc sa fac un dush, poate dupaia o sa par mai "curat" :)) :>

Posted

votez liquid... :)

ps:liquid,mai este timp :P daca dovedesti contrariul..dar investigarile pe care ti le-am facut eu..nu prea iesi deloc curat :(

da drake,hai la bronzat :D

Posted (edited)

CINE ZICE CA CEI ENUMERATI DE TINE SUNT MAFIOTI ? SIMPLA TA IMAGINATIE .

TU ESTI MAFIOT,PRACTIC CEI ENUMERATI DE TINE,SIIIIIIIGUR,NU SUNT MAFIOTI,CA DOAR NU TII DA DE GOL PE PRIETENII TAI .

Famiglia Salieri ce sunteti si voi .

@irnk,nu si tu...daca asta e alegerea ta,asa sa fie,dar gresesti draga mea,gresesti

Edited by liquidlove
Posted

calm lqd, nu mai scrie te rog cu caps :)

urat .. urat de tot, ai 7 voturi, te duci la fund, impreuna cu partenerii tai, care vor fi eliminati tura urmatoare de cate prietenii mei :P

Posted

Sper ca va dati seama unde vrea sa ajunga liquid. Sper ca ganditi cu totii logic. Mai are nevoie de 3 voturi... si va fi linsat.

Cinava garanteaza ca nu vom gresi daca facem asta.

Cine iti garanteaza tie asta mai omule bun ? Pe forum nu ti-a garantat nimeni,voi vorbiti si pe altundeva ? Stiti ca este impotriva regulamentului sa va spuneti ce rol aveti,si sa dati informatii care ar trebuii tinute doar pentru voi . DACA PE FORUM NU A GARANTAT NIMENI,CINE DREQ,DOAR MAFIOTII POT VORBII INTRE EI,CEIA CE AI FACUT VOI

Posted

eqi, fa dushul ala, dar sti tu "lupu'si schimba paru, da naravu ba"

in legatura cu tine, nu sunt 100% sigur, dar i-ai luat apararea lui Liquid

orice persoana de aici care i-a apararea unui mafiot, nu poate fi la randu lui curat

le: ups :))

Posted

calm lqd, nu mai scrie te rog cu caps :)

urat .. urat de tot, ai 7 voturi, te duci la fund, impreuna cu partenerii tai, care vor fi eliminati tura urmatoare de cate prietenii mei :P

ce.vrei.sa.spui.prin.asta..?

si.nu.ma.lua.cu.abureli...ca.stii.ca.nu-mi.place.sa.fiu.mintit!

Posted

ah god dammit. la liquid exista sansa sa greseasca toti, da-s unii deja prea evidenti pe aici si din pacate sunt trecuti cu vederea. vad ca tre sa moara ca sa treceti odata peste episodul asta si sa-i suspectati pe toti, cum ar trebui.

dezvotez lance, votez liquid

soz dude

Posted

sper ca dupa ce va fi liquid eliminat, lumea o sa stie ca am avut dreptate, si o sa continue aceasta batalie fara mine ^^

Posted

ah god dammit. la liquid exista sansa sa greseasca toti, da-s unii deja prea evidenti pe aici si din pacate sunt trecuti cu vederea. vad ca tre sa moara ca sa treceti odata peste episodul asta si sa-i suspectati pe toti, cum ar trebui.

soz dude

-taci ba luciane ca e psiho *JAP UNA PESTE CEAFA*

-bine ba :(

Posted

soz dude

you are soooo damn right!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...