Lancelot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Lucian doar vrea sa va abata atentia de la detaliii..si face presupunri fara niciun suportin schimb crazy vad ca vrea sa se salveze de asocierea cu thd :D
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 luciane - nu pot fi mafiot, pentru eu sunt CONTRA lui liquidlove,lancelot,eqi,the first - ei fiind mafioti sau "murdari"e greu sa`ti dai seama care-i mafiot si care nu ..
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 taci acolo corleonede ce te aperi de mine a? hai ca stiu ca ti-e frica de mine :rofl1:
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mie frica pentru ca ai acea Bazooka la tine, nu vreau sa sar in aer p.s : Wootie si Durango joaca sau .. ? LE: my bad atunci ;P
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sper ca va dati seama unde vrea sa ajunga liquid. Sper ca ganditi cu totii logic. Mai are nevoie de 3 voturi... si va fi linsat. Cinava garanteaza ca nu vom gresi daca facem asta.
Equilibrium Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 luciane - nu pot fi mafiot, pentru eu sunt CONTRA lui liquidlove,lancelot,eqi,the first - ei fiind mafioti sau "murdari" e greu sa`ti dai seama care-i mafiot si care nu .. ma duc sa fac un dush, poate dupaia o sa par mai "curat" :>
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 votez liquid... :)ps:liquid,mai este timp :P daca dovedesti contrariul..dar investigarile pe care ti le-am facut eu..nu prea iesi deloc curat :(da drake,hai la bronzat :D
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) luciane - nu pot fi mafiot, pentru eu sunt CONTRA lui liquidlove,lancelot,eqi,the first - ei fiind mafioti sau "murdari"e greu sa`ti dai seama care-i mafiot si care nu ..CINE ZICE CA CEI ENUMERATI DE TINE SUNT MAFIOTI ? SIMPLA TA IMAGINATIE .TU ESTI MAFIOT,PRACTIC CEI ENUMERATI DE TINE,SIIIIIIIGUR,NU SUNT MAFIOTI,CA DOAR NU TII DA DE GOL PE PRIETENII TAI .Famiglia Salieri ce sunteti si voi .@irnk,nu si tu...daca asta e alegerea ta,asa sa fie,dar gresesti draga mea,gresesti Edited July 8, 2009 by liquidlove
afroMAN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 in schimb crazy vad ca vrea sa se salveze de asocierea cu thd :D Ce asociere? Lance, pe tine te votez sa ma razbun! ))))
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 calm lqd, nu mai scrie te rog cu caps :)urat .. urat de tot, ai 7 voturi, te duci la fund, impreuna cu partenerii tai, care vor fi eliminati tura urmatoare de cate prietenii mei :P
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sper ca va dati seama unde vrea sa ajunga liquid. Sper ca ganditi cu totii logic. Mai are nevoie de 3 voturi... si va fi linsat. Cinava garanteaza ca nu vom gresi daca facem asta.Cine iti garanteaza tie asta mai omule bun ? Pe forum nu ti-a garantat nimeni,voi vorbiti si pe altundeva ? Stiti ca este impotriva regulamentului sa va spuneti ce rol aveti,si sa dati informatii care ar trebuii tinute doar pentru voi . DACA PE FORUM NU A GARANTAT NIMENI,CINE DREQ,DOAR MAFIOTII POT VORBII INTRE EI,CEIA CE AI FACUT VOI
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eqi, fa dushul ala, dar sti tu "lupu'si schimba paru, da naravu ba" in legatura cu tine, nu sunt 100% sigur, dar i-ai luat apararea lui Liquid orice persoana de aici care i-a apararea unui mafiot, nu poate fi la randu lui curat le: ups
celmaislabaN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nu vorbim pe nicaeri, mintea mea imi garanteaza asta. Relatiile mele imi garanteaza asta.Hai,1 more, si o sa fi descoperit\:d/
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 calm lqd, nu mai scrie te rog cu caps :)urat .. urat de tot, ai 7 voturi, te duci la fund, impreuna cu partenerii tai, care vor fi eliminati tura urmatoare de cate prietenii mei :Pce.vrei.sa.spui.prin.asta..?si.nu.ma.lua.cu.abureli...ca.stii.ca.nu-mi.place.sa.fiu.mintit!
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ah god dammit. la liquid exista sansa sa greseasca toti, da-s unii deja prea evidenti pe aici si din pacate sunt trecuti cu vederea. vad ca tre sa moara ca sa treceti odata peste episodul asta si sa-i suspectati pe toti, cum ar trebui.dezvotez lance, votez liquidsoz dude
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sper ca dupa ce va fi liquid eliminat, lumea o sa stie ca am avut dreptate, si o sa continue aceasta batalie fara mine ^^
Irina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ma nu iarasi...haideti la plaja nu vedeti ce vreme splendida ? nu v-ati saturat de atatea acuzatii ?!
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ah god dammit. la liquid exista sansa sa greseasca toti, da-s unii deja prea evidenti pe aici si din pacate sunt trecuti cu vederea. vad ca tre sa moara ca sa treceti odata peste episodul asta si sa-i suspectati pe toti, cum ar trebui.dezvotez lance, votez liquidsoz dude-taci ba luciane ca e psiho *JAP UNA PESTE CEAFA*-bine ba :(
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ah god dammit. la liquid exista sansa sa greseasca toti, da-s unii deja prea evidenti pe aici si din pacate sunt trecuti cu vederea. vad ca tre sa moara ca sa treceti odata peste episodul asta si sa-i suspectati pe toti, cum ar trebui.dezvotez lance, votez liquidsoz dudeyou are soooo damn right!