the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 se.vede.clar.ca.cei.2/3...incearca.sa.ma.incrimineze.cu.orice.pret......
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hai fratilor, ma lasati ? am dat mura-ngura tot, Sursa mea e 100% adevarata, lqdlove e MURDAR, impreuna cu cei care incearca sa-l apere.
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hai gata... ce naiba ... in opinia voastra mai mult de jumate din oamenii de pe vas sunt mafioti... si nu ee vorba de doar cei enumerati mai sus ... daca cititi replyurile cu atenti se observa clar ...ca mai mai acuza si pe altii .... in mod direct/indirect raman...la parerea mea ca cei de mai sus sunt cei vinovati de moartea lui pitikoo tu te dai mafiot pe fata... arma...poate fi purtata de mai multe personaje! wanksta......faci mafia de rusine
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 the first, sti tu prea bine, vedem la final de joc :) un.mic.pariu.ceva? )
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 facem, dar nu pot sa spun acum, incalc regulile jocului :)
tthdd Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eu sunt mai curat ca lacrima n-am nicio treaba cu mafia ce te superi crazy_kid c-am invitat-o pe irina la mine azi noapte si nu pe tine a? dusmanii astia...
afroMAN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 iti spun eu ca e curat, cel putin partial :)Stiu asta.. e ca si cum o voce imi tot sopteste la ureche: "Thade e curat.."Le: @ Thd: Cred ca o sa merg din usa in usa ssa cer o lama
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dar care`i problema crazy, pana acuma tot ii tineai partea, si dintr-odata il acuzi ca poate e seful mafiei ?!
afroMAN Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dar care`i problema crazy, pana acuma tot ii tineai partea, si dintr-odata il acuzi ca poate e seful mafiei ?!Nu pot sa explic, pt ca v-ati da seama de ceva ce nu trebuie aflat.. Insa face parte din regulament :)
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Eu pariez ca Thd ori e seful mafiei, ori e curat..Sustin,ori curat,ori e sef .@Wanksta,tu NU ESTI POLITIST,sa poti ancheta,DIN ALTE SURSE DE LA ALTI POLITISTI,nu ai voie sa iei informatii,e impotriva regulilor jocului . NU AI DE UNDE SA STI CA IO NU'S CURAT .Nu stiu care-s mafiotii,care-s normali,dar va zic ca o sa va para rau daca-i credeti pe prefacutii astia,ce din primele 10 minute de dupa moarte,TOTI,DAR TOTI au sarit cu intrebari pe mine,ei s-au inteles 'hai sa-l infundam pe liquidlove,nu v-ati dat seama ? E CLAR CA MAFIOTII MA VOR VOTA,DAR RESTUL,CE FACETI ? II LASATI SA VA OMOARA SINGURA SPERANTA DE AI GASII PE MAFIOTI? Singura speranta de ai afla e sa votati pe cine trebuie,si medicul sa-si faca treaba pe timp de noapte,in cazul asta ii vom demasca......aveti grija .
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 am incalcat regulile ! kill me !esti asa sigur pe tine in tot cea ce faci, si vrei sa aduni lumea sa nu te voteze.da, ascultati de lqdlove si vom muri la noapte :)
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 am incalcat regulile ! kill me !esti asa sigur pe tine in tot cea ce faci, si vrei sa aduni lumea sa nu te voteze.da, ascultati de lqdlove si vom muri la noapte :)vrei sa scriu cu majuscule?NU MAI MINTI LUMEA... STII PREA BINE CA ESTI IMPLICAT IN MOARTEA LUI PITIKOO...din.toate.povestile.reiese.acest.lucru.... GL&HF
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 si asta de unde ai scos-o ?din cate stiu eu, din taote vorbele mele doar v-am acuzat pe voi 3-4 insiin special liquidlove, care este murdar !
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 oh crap il votati ma azi pe lance? daca nu e mafiot, eu imi tai un testicul
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 lol luciane, eu zic sa-l votati pe lance tura urmatoare,acuma eliminati-l pe lqdlove.zic sa-l votati tura urmatoare, pt ca eu nu o sa mai fiu ^^
Lucian Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 liquid e psiholance e mafiotCRED ca si tu wanksta esti mafiotcall me nostradamus
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) si asta de unde ai scos-o ? din cate stiu eu, din taote vorbele mele doar v-am acuzat pe voi 3-4 insi in special liquidlove, care este murdar ! Singura sursa din care ai putea zice ca-s murdar,ar fi daca ai fi politist,si ai putea investiga,si sa-ti zica Celine ;Liquidlove e murdar; . Altundeva nu ai de unde,daca ai respectat regulile jocului . SI TU NU ESTI POLITIST ,un politist nu s-ar risca sa se duca sa voteze orbeste cum faci tu,toti ce care sunt cinstiti voteaza cu frica,ca poate ala nu e ce cred eu,dar voi sunteti atat de siguri...nu stiu de ce nu-si dau seama restul ca sunteti mafie... @ ))))) Lucian..si tu esti bun . Urmariti comportamentul lui Wanksta,cum ar scapa de alt om bun,Lancelot ... Acum liquid,dupaia lance...vor sa scape de piese importante,de ce-i care si-au dat seama cine e bun,si cine e rau . FRATILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR,CE DREQ FACETI ? Edited July 8, 2009 by liquidlove
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 liquid e psiholance e mafiotCRED ca si tu wanksta esti mafiotcall me nostradamusGJ. Nostry... wanksta instigatorul....
Life Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nostradamus, partial ai raspuns corect.Doar PARTIAL.Ma bucur ca doar "crezi" asta.@liquidlove, asa e, un politist nu s-ar risca.Dar tot murdar esti :)sper ca oamenii se vor destepta intr-un final.iti pot face o lista cu vreo 5-6 mafioti ^^ daca doresti asta !esti mana-nmana cu lancelot si the first !p.s : iata cum ma voteaza mafiotii :) asa e, m-am bagat prea tare in ei, si i-am dezvaluit
the_first Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nostradamus, partial ai raspuns corect.Doar PARTIAL.Ma bucur ca doar "crezi" asta. @liquidlove, asa e, un politist nu s-ar risca.Dar tot murdar esti :) deci te cam contrazici singur.... no chance to escape!
liquidlove Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 nostradamus, partial ai raspuns corect.Doar PARTIAL.Ma bucur ca doar "crezi" asta.@liquidlove, asa e, un politist nu s-ar risca.Dar tot murdar esti :)sper ca oamenii se vor destepta intr-un final.iti pot face o lista cu vreo 5-6 mafioti ^^ daca doresti asta !esti mana-nmana cu lancelot si the first !p.s : iata cum ma voteaza mafiotii :) asa e, m-am bagat prea tare in ei, si i-am dezvaluitNoi suntem mafiotii ? Pe tine au sarit exact 4 oameni,la 10 minute in dimineata sa te ia la intrebari ? Noi bietii,doar acum ne desteptam,acum ne organizam oamenii normali sa scapam de mafioti,voi ati fost gata organizatii ...INCEP CANPANIA VOTATI MAFIOTUL WANKSTA,MERGETI PE MANA LUI LIQUIDLOVE SI NU VETI REGRETA,SE MAI ALATURA CAREVA CAMPANIEI ? ORICE OM CORECT DE PE ACEST VAS ESTE RUGAT SA VOTEZE WANKSTA,SE DAU MICI SI BERE .:rofl1: