Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

Prima oara ai zis ca m-ai urmarit pe punte. Apoi te-ai razgandit si ai zis ca ai intrat la mine in camera si ai gasit o carpa plina de sange desi camera mea e mereu incuiata.

Tu chiar nu iti dai seama cat spune asta despre tine?

Da eu nu m-am razgandit deloc, am zis ca te-am urmarit pe punte si dupaia am fost la tine in camera sa vad daca esti acolo. Citeste mai cu atentie! :)

Posted

Deci.. dupa ce m-ai urmarit si STIAI ca sunt pe punte, ai fost la mine in camera sa vezi daca sunt acolo?

Pai dupa fantezia ta initiala nu eram deja pe punte? Cum ti-a venit idea ca as fi in camera daca tu m-ai vazut pe punte?

Posted

Deci.. dupa ce m-ai urmarit si STIAI ca sunt pe punte, ai fost la mine in camera sa vezi daca sunt acolo?

Pai dupa fantezia ta initiala nu eram deja pe punte? Cum ti-a venit idea ca as fi in camera daca tu m-ai vazut pe punte?

Tu cand vezi ceva si esti aburit un pic de alcool nu te duci sa verifici?

Posted

liquid, incerci sa scapi de mine, ca ai activitati murdare ? si te dau de gol ? :)

e clar cine moare in noaptea viitoare, dar si asa

tu, lancelot,eqi,the first, toti sunteti murdari, din aceiasi anturaj :) = mafioti

ce panonia mea vreti mai mult ? :))

Posted

Ma gandeam..daca nu ai eisit deloc din camera cum ti-au furat astia hainele thdd?

Si daca erai politist si-ti era frica de mafie..in niciun caz nu ai fi spus ca ai fi investifat pe cineva in acest punct al jocului..cand o sa mai vina o noapte in care mafiotii te pot executa linistiti.

Adevarul e ca esti mafiot..iar chestia cu investigatia ai pus-o la vrajeala..pentru ca oricum coelgii tai nu te vor omora niciodata :)

Imi place ca si gandesti,inainte de a scrie ceva,nu sunt multi care fac asta . Fiind un joc bazat pe imaginatie,pe creatie,si pe minciunii,mafiotii pot foarte bine sa zica ca eu sunt chel,ca port ochelari,si ca nu am o mana,dar nu inteleg cum voi astia oamenii normali puteti sa credeti prostiile astea .

^ agree. puteai sa ti secret asta oricum =]] sa-i demascam pe rand.

Adevarul e ca tu si wanksta sunteti mafioti,voi sunteti impotriva mea,si nu aveti nici o dovada,dar findca sunteti mafioti actionati legati la ochii .

NIMENI CAND A VOTAT PE CINEVA,NU A FOST ASA SIGUR CUM SUNTETI VOI . AM MAI ZIS,PENTRU VOI NU CONTEAZA CINE MOARE,ATAT TIMP CAT MOARE :) .

@si blk,daca tu sustii ca esti om curat,cum pana mea poti sa zici 'si daca liquidlove nu e mafiot,vom vedea dupa acea' DE CE RISTI OMUL MEU ? De ce nu mergi la sigur ? Tu nu vezi cine a picat mafioti ,wanksta,celmaislabaN . Pacat ca nu ganditii .

Posted

liquid, prietene, o sa-ti dau un sfat la joc pe forum sa-l citesti :))

legat de ce ai zis, din modul in care vorbesti, reiese faptul ca tu esti vinovat, nu zic 100% ca esti mafiot, dar esti murdar oricum, asta e problema, deja avem cunostinta asupra 90% din clanul mafiotilor, care au ceva tehnica dar nu iese, ba se acuza unu pe altu, ba se apara.

si nu, nu acuz legat la ochi, am o informatie despre tine care e 100% adevarata, o dovada de necontestat, pt asta imi mentin parerea.

Posted

Liquid, momentan este vorba ta vs. vorba lui thd iar eu am mai multa inceredere in vechiul meu coleg de liceu.

Imi mentin votul, nu esti o persoana care imi inspira incredere.

Posted

legat de ce ai zis, din modul in care vorbesti, reiese faptul ca tu esti vinovat, nu zic 100% ca esti mafiot, dar esti murdar oricum, asta e problema, deja avem cunostinta asupra 90% din clanul mafiotilor, care au ceva tehnica dar nu iese, ba se acuza unu pe altu, ba se apara.

si nu, nu acuz legat la ochi, am o informatie despre tine care e 100% adevarata, o dovada de necontestat, pt asta imi mentin parerea.

Hai lasa-ma cu fantezii de astea,si eu am o informatie ca tu ai o putaaaa asa de micaaaaaaaa,de nu ti-o vede nimeni si in liceu iti ziceau toti don;sorul fara puta .

Mai oameni buni,de ce sa il crezi pe thade,care se contrazice singur ?

Ganditi ma,atata va cer,gandititi fratilor .

In primul rand lancelot a vazut o arma in buzunarul lui thd,el nu a negat asta,dupa care...ca sa se scoata,lui i sa furat geaca,unde era praf de pusca in ea...i sa furat geaca ,dar el nu a iesit din camera . CUM DREQ AM INTRAT CLANDESTIN PESTE EL SI I-AM FURAT GEACA ? Eu care toata seara am fost in camera cu the first ?

Daca nu ganditit fratilor,ce sa va fac :D

Posted

<< deget acuzator liquid>>

de ce ii acuzi pe toti care te`au facut mafiot?

de ce incepi sa inventezi prostii?

avem timp pt fiecare, nu putem scoate mai multi jucatori o data.pe rand. :D

Posted (edited)

<< deget acuzator liquid>>

de ce ii acuzi pe toti care te`au facut mafiot?

de ce incepi sa inventezi prostii?

avem timp pt fiecare, nu putem scoate mai multi jucatori o data.pe rand. :D

Findca tratati cu foarte mare superficialitate ce a zis thade,si il urmatati ca niste cateii . De aia,de ce vorbesti la plural ? Tu si cu mai cine ?

Inventez prostii,donsou fara puta ?

Findca e un joc bazat pe imaginatie,daca eu am zis ca tu semeni cu Michael Jackson,si tu ai zis nu mai,ca seamana cu Justin Timberlake,am zis da...am gresit eu .

Tineti minte cand a zis thade prima data ca am geaca ? Eu am zis ca nu am,pe urma el a zis @BA DA AI@ ,era prea batator la ochii,mi-a bagat cuvintele pe gura,2 pagini pe urma,cand a venit vorba de arma,si de praf de pusca,AOLEOOO,MI SA FURAT GEACAAAAAAAAAAAA,el era in camera,pe unde sa i se fure,imi pare rau ca credeti toate prostiile :D

Edited by liquidlove
Posted

liquid, incerci sa scapi de mine, ca ai activitati murdare ? si te dau de gol ? :)

tu, lancelot,eqi,the first, toti sunteti murdari, din aceiasi anturaj :) = mafioti

Bv, m-ai demascat, sunt pus la perete, nu mai am ce face :(

Sunt flatat de maiestria ta de a demasca oameni.

Posted

hai gata... ce naiba ... in opinia voastra mai mult de jumate din oamenii de pe vas sunt mafioti... si nu ee vorba de doar cei enumerati mai sus ... daca cititi replyurile cu atenti se observa clar ...ca mai mai acuza si pe altii .... in mod direct/indirect

raman...la parerea mea ca cei de mai sus sunt cei vinovati de moartea lui pitikoo

tu te dai mafiot pe fata...

hai arata arma aia lasa vrajeala, ai inceput deja sa puti p-aici

arma...poate fi purtata de mai multe personaje!

Posted

Echipa mafiotilor,se stie din cate persoane e formata ?

Wanksta,esti asa de bun,incat imi dau lacrimile ...

@WANKSTA SI COPII DE ALATURI SALVEAZA SITUATIAAAA@

cul !

----------------------------------

Eu practic am venit cu toate argumentele sa va dati seama ca nu-s eu vinovat de moartea lui pitikoo,daca totusi va incapatanati sa credeti asta,mai mult de atat nu pot sa fac .

Posted

arma...poate fi purtata de mai multe personaje!

aha, deci ai arma, de ce l-ai omorat pe pitikoo?

<deget acuzator> liquidlove:

OMFG, doar ce te-am vazut cu arma te duceai spre bucatarie, pe cine vrei sa omori? ti-ai luat-o in cap, trebuie sa te inchidem undeva cat mai repede!!!

Posted

Defapt sunt pe punte alaturi de the_first si ma bronzez ca in fiecare zi,lumea stie ca asta e programul meu .

Dar de dragul conversatie,te cautam pe tine thd,sa te inpusc in cap,cu un pistol imaginar .

:rofl1:

Posted

aha, deci ai arma, de ce l-ai omorat pe pitikoo?

<deget acuzator> liquidlove:

OMFG, doar ce te-am vazut cu arma te duceai spre bucatarie, pe cine vrei sa omori? ti-ai luat-o in cap, trebuie sa te inchidem undeva cat mai repede!!!

si.de.unde.ai.ajuns.la.concluzia.asta?

eu doar te-am informat.... daca citesti si tu regulamentul ai sa-ti dai seama...

Posted

taci ma ca eu stiu ce vad... ma lasati cu vrajelile si bronzatul? va arde voua sa va bronzati cand unu a fost omorat aseara pff

Posted

taci ma ca eu stiu ce vad... ma lasati cu vrajelile si bronzatul? va arde voua sa va bronzati cand unu a fost omorat aseara pff

ma da ma lasi... esti cumva un personaj omniprezent/omniscient ...cum vrei tu so iei...

Posted

:-?? eu nu stiu dupa ce catalogati voi oamenii :)) si cum de nu observati faptul ca unul din oamenii de pe vas spune ca a investigat un alt cetatean..fara sa-i fie frica ca in acest fel se va auto demasca drept politsit si va fi omorat de mafioti ..

liquid in afara de faptul ca a acuzat pe toata lumea si e foarte vorbaret....nu a gresit cu nimic...

Insa domnul care poseda in mod clar o arma si a vrut sa-i insceneze ceva lui the first vi se pare ok :)) doar a stat in camera fara haine fara nimic si mai mult...se acoepra reciproc cu crazy si irnk :D

Posted

:-?? eu nu stiu dupa ce catalogati voi oamenii :))si cum de nu observati faptul ca unul din oamenii de pe vas spune ca a investigat un alt cetatean..fara sa-i fie frica ca in acest fel se va auto demasca drept politsit si va fi omorat de mafioti ..

liquid in afara de faptul ca a acuzat pe toata lumea si e foarte vorbaret....nu a gresit cu nimic...

Insa domnul care poseda in mod clar o arma si a vrut sa-i insceneze ceva lui the first vi se pare ok :)) doar a stat in camera fara haine fara nimic si mai mult...se acoepra reciproc cu crazy si irnk :D

Ar trebuii sa bage la cap asta ce-i cu rosu :D

Mi-am propus sa fiu un personaj care traieste in extreme,tot odata foarte relaxat,ziua pe punte...in bar foarte vorbaret....iar seara cumintel in camera ...

Nu are cum sa fie omorat de mafioti,deoarece e SEFUL LOR !!!

Mergeti pe mana mea...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...