Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

eu imi sustin votul...treaba voastra daca preferati sa aparati o gasca care se acopera unul pe altul..si inca o data repet..l-am votat pe thdd pentru ca a ascuns de la inceput ca e inarmat..in plus..a incercat sa-l insceneze pe the first..plantand un glonte in fata camerei lui.

Posted

Lancelot.. thd tocmai a zis ca a facut o ancheta. Cum poti spune ca el este criminalul.. vrei sa omori si ultimele noastre sanse de a scapa? Mai ales acum ca l-am pierdut pe pitikoo..

Posted

l-am investigat pe Liquidlove si el are o arma.

stiu si eu ca ar avea o arma.

-> BIG FUCKING HINT

..l-am votat pe thdd pentru ca a ascuns de la inceput ca e inarmat..

liquid poate avea o arma din mai multe motive. lance arunca noroi

decat cum gemea crazy kid din camera lui thd =)) :x

=))

Posted

Cred ca doar un mafiot l-ar vota pe thd dupa ce a zis ca a facut o ancheta.

Ai ceva sa ne marturisesti Lancelot? Vre-un motiv anume pentru care vrei sa omori un politist?

Posted

si daca el spune ca a investigat pe cineva..inseamna ca a facut-o pe bune?:)) sau nu ati citti atenti in fisa postului la mafioti?:) eu nici macar nu am zis ceva de investigat..eu doar am zis ca prea mi se pare ca unii pozeaza in FBI..si cand colo..tocmai ei umbla inarmati..si ofera albiuri infantile..de genul eram pe mess si nu am haine :))

Posted

da lance, e foarte clar pe cine ar trebui sa votam, dar acela nu e thade cu siguranta.

de ce tot il "ataci" pe thade ?

LE: crazy, politistii sunt mai "marsavi", stiu sa spuna lucruri, sa te faca sa votezi cu "murdarul" fara prea multa implicatie

wanksta toti am terminat o facultate... ne crezi copi de 3 anisori... pe cine incerci sa aburesti?

tu , celmaislabaN si nu_ma_cunosti ramaneti in continuare suspectii numarul 1....

fine...

devotez nu_ma_cunosti si votez Wanksta

Posted (edited)

hai sa iti demonstrez, ca nu e asa, nu incerca sa-ti aperi partenerii, te afunzi aiurea :)

<<Deget Acuzator liquidlove>>

zici ca esti nevinovat, arata-ne ca e asa !

de ce eqi si the first incearca sa-ti ia apararea? sunteti parteneri cumva ? hmm interesant

Fratiorul meu,de pe tot vasul asta,eu am 12 suspecti,si pe nici unul nu m-am grabit sa-l acuz,am incercat sa investighez cat de bine,si sa aduc dovezi cat de solide,spre deosebire de altii care dupa 2 povesti bine aburite,incep sa voteze,alegerea lor .

Neata ;) ce somn lung si bun am avut :)

hmm..ce e harmalaia asta..oh..pitikoo..a fost ucis in campul datoriei...cine a avut inima asta?..era doar un tanar dornic de afirmare..

<<deget acuzator thdd>> dupa toata povestea aia din noaptea cu crazy kid..mi-ai parut foarte suspect..urmaridnu-te aseara pe punte in timp ce susoteai cu aceeasi crazy_kid..in zona barcilor de salvare..am observat ca din pantaloni se vedea partial manerul unui pistol de calibru mare..aparent acelasi calibru cu glontele gasit pe vas in prima zi..De unde pana unde porti tu o arma..cine esti si ce faci pe acest vas printre noi atatia calatori nevinovati?

PS deget acuzator thdd..mi se pare ca de cand am ajuns pe vas el ne-a mintit in fata...nu m-as mira ca tot el sa-l fi omorat pe pitikoo :(

Dupa cum vezi,thd si crazy kid...se apara unul pe altul,joaca ca o echipa...pacat ca crazy kid se foloseste de el .

app liquid, pitikoo nu era numa prietenul nostru, din cate stiu era si al tau, ah dar din moment ce l-ai omorat, nu cred ca-l putem numi asa, se explica

p.s : e aiurea, cei rai ies la iveala dupa prima noapte, so naive !

E aiurea ca nu gandesti deloc,si actionezi ca un copil naiv,la ce zice altul ..asta-i singurul lucru aiurea .

Thd e curat, as putea baga mana in foc pt el..

In plus, cum am mai zis, nu am dormit pt ca liquid si the_first au facut galagie si la orice zgomot auzit scoteam capul pe usa si ma uitam ce si ce.. Nici un sunet dinspre camera lui Thd!

Da,tu intradevar ca poti baga mana in foc,stiu si eu ca e curat,dar el poate baga pentru tine ? Fata firava care e prietena cu toti ? Eu unul stiu ca te folosesti de thade...si imi pare rau ca-ti merge .

toti cei care-i sustineti alibiurile lui thdd..adica irnk si crazy..sunteti in aceeasi gasca? incercati sa va salvati prietenul de la linsare? ;;)

PS dupa cum vedeti dragi prieteni..thdd nici nu a negat ca ar fi inarmat ..

Da,cam asa e...pacat ca thade nu-si da seama de unele lucruri si se compoarta prea copilaros .

mie mi s-au furat hainele, deci n-am iesit deloc din camera!

PS: sunt 100% sigur ca liquidlove detine o arma, 100000000000% !

LE: eu ma duc la rummy, apoi ma voi duce sa mananc si apoi somn, nu ma duc pe punte, deja a inceput sa-mi fie frica de ce se-ntampla pe vas, dar sper sa fie prins liquidlove inainte sa mai omoare pe cineva, detine arma, avem toate problele :|

Ti s-au furat hainele,n-ai iesit din camera,daca n-ai iesit din camera cum ti-au disparut hainele ? Poate ca unu din prietenii tai ti-au luat hainele,eu nicidecum .

liquid, de ce nu`mi raspunzi la intrebari ?

Nu-mi traiesc viata pe forum,cand pot sa raspund,raspund la tot .

Ma scuzati dar nu mai pot sta de-o parte in timp ce acest om innarmat umbla liber pe vas si isi bate joc de noi toti!

Votez liquidlove!

Oh,la asta nu ma asteptam . blk,chiar credeam ca esti ceva...doctor..acum cand te-ai alaturat mafiei...aiurea .

ok, deci lucrurile stau astfel: eu l-am investigat pe Liquidlove si el are o arma.

<deget acuzator> liquidlove:

de unde ai arma? ce ai facut cu ea? esti singurul suspect, de ce porti arma la bordul unui iaht?

CITITI CE-AM SCRIS

Ca sa investighezi pe cineva,trebuie sa fi politist .

Nu am o arma,si cu asta am raspuns la mai multe intrebarii .

OARE LUMEA NU VEDE CA IL VREA SA-SI INSUSEACA UN ROL PE CARE NU IL ARE CA SA SCAPE,CE DREQ AVETI OAMENI BUNI,DESCHIDETI OCHII !

lliquid a zis brb vreo 2 ore.

oricum are de dat mai multe explicatii :))

just vote.

EU incerc sa raspund la toti cand se poate .

asta e, oricum, liquidlove tot vinovat ramane, impreuna cu partenerii lui, eqi si ceilalti !

polististii sigur au votat pe o dovada clara.

daca te uiti atent, se poate observa cu usurinta "anturajul cel rau" format din mafioti si alti sinucigasi in serie :)

eqi si 'ceilelati' de ce incearca sa ia apararea la toata lumea,nu numai mie,ei actioneaza dupa dovezi,noi astia toti inafara de voi mafiotii,care vorbiti intre voi,si actionati la grup ,incercam sa nu acuzam pe nimeni si sa va lasam pe voi sa ne acuzati,sa ne dam seama care-s mafiotii,si voi faceti asta de minune .

stam cu ucigasii in fata noastra, si nu facem nimic ?

in timpul noptii. am auzit o multime de zgomote, am mers pe coridor, am vazut usa lui LiquidLove deschisa larg, el nu era inauntru.

Patul era deranjat, si un jurnal pe jos.Probabil pitikoo l-a vazut ce planuia, si de aceea a fost ucis !

Cam mult insisti sa fiu linsat,un cetatean normal nu ar face asta,m-ar vota,si s-ar gandii,oare el e ala,nu cumva linsez un om curat ? Voi mergeti la sigur,voi sunteti mafioti,indiferent de ce linsati,tot bine e,asta ar trebuii sa se observe la atitudinea voastra ...

daca voi nu vreti sa va salvati..eu ce sa fac?..pacat ca v-a aburit thdd cu povestea lui :) si cu argumentele lui fanteziste..

Da,foarte pacat,am avut geaca,mi-a furat,dar n-am iesit din camera,se contrazice singur..

pai un argument destul de calr e ca thdd a negat de 100 de ori ca nu era pe punte..abia apoi si-a dat seama ca trebuia sa nege ca e inarmat..cat despre dovezile astea puse de voi..mai mult povesti decat fapte reale.

In mare parte ai dreptate...e cam aiurea

argumentul cu arma nu e unu solid, si liquid are arma .. so ?

Ce te face pe tine sa crezi ca am arma,daca eu zic ca ai un morcovel in fund,inseamna ca asa e ?

Lancelot.. zici ca e evident pe cine trebuie sa votam.

Dar eu aparent vad lucrurile in alt fel si il consider pe liquid un pericol mai imediat. Care este teoria ta mai exact?

Spune-mi care e teoria ta,de ce eu is un pericol ? Findca am stat toata noaptea am baut,am avut grija de the_First,si am dormit de asta ?

Sau de thade care a fost la baie,de wanksta care se plimba pe la camerele altora ?

De ce nu ganditi fratilor..pacat ca va luati dupa povesti ,probabil ca pe aici care ma acuzati,sunteti si oameni curati,si o sa va para rau,la restul care va manipuleaza,enjoy ! .

-----

Revin maine sa mai raspund daca voi fi intrebat,eu ma bag la somn .

Nu stiu de ce s-a stricat quote,Lancelot uitate putin poate iti dai seama si dai edit sa repari,ce am scris eu am subliniat cu albastru sa intelegeti .

Edited by liquidlove
Posted

da lance, e foarte clar pe cine ar trebui sa votam, dar acela nu e thade cu siguranta.

de ce tot il "ataci" pe thade ?

fiindca:

<deget acuzator> liquidlove:

ai dat-o-n bara iar, ti-am gasit praf de pusca in buzunarul de la geaca, zi-mi unde ai arma ascunsa!

mie mi s-au furat hainele, deci n-am iesit deloc din camera!

PS: sunt 100% sigur ca liquidlove detine o arma, 100000000000% !

stiu si eu ca ar avea o arma.

clar thd e un om de care trebuie sa se scape. nu stiu daca din cauza ca a intors lumea impotriva lui liquid sau din cauza ca e prea insistent pentru sanatatea unora, dar stiu ca liquid poate avea o arma din mai multe motive, deci nu trebuie grabita o decizie in privinta lui. la lance e cam sure shot in opinia mea.

Posted (edited)

Bine celmaislabaN,sper sa nu te inseli,luati decizii pripite .

Si daca nu esti mafia,sa nu-ti para rau .

-----------------------------------------------------------------

Thade,nu e mafiot,sau e unul de acela foarte mare,el actioneaza asa ca e manipulat de crazykid...so,

Vad ca wanksta e cam agitat,incearca sa intoarca lumea una impotriva altuia...sunt sigur ca e mafie . Sper ca v-ati dat seama cu toti,eu mafiotul in viziuna voastra,nu am incercat sa-i fac rau nici unuia,nu am votat,nu am bagat pe gat cuvinte .

Daca voi murii,macar voi murii impacat ca :

<Votez Wanksta>

Life's go on .

p.s Oameni bunii,daca il votati pe thd,riscati(desii a facut ce a facut,a facut-o ca e manipulat,trebuie sa scapam de acele persoane care il manipuleaza,si thd e om bun),cel mai sigur e wanksta,merge-ti pe mana mea,nu o sa va para rau .

Edited by liquidlove
Posted

clar thd e un om de care trebuie sa se scape.

votez thd.

nu cred ca s-ar da de gol atat de repede, ar deveni tinta mafiotilor nr1. stie ca n-are cum sa ne convinga pe toti sa il votam pe liquid si totusi 's-a dat de gol' marturisind ca l-a investigat.

trebuie linsat

si-au aparut rechinii.

Posted

al dreacu, m-ai vazut cu vreo arma la gathere? :)) te razbuni pe mine ca ti-am dat mancare de pe jos si ti-am scuipat in cartofi al dreacu'

Posted

Va rog mediici,care sunt,daca sunt,ar trebuii sa fie .

Citiviva bine rolul,urmariti toate mesajele,si dati ingirijiri celui care credeti ca vor mafiotii sa-l omoare .

Noapte buna,eu dorm ,raspund maine eventualelor intrebari .

Posted

Dumnezeuleeeeeeeeeeeeee, al dracu combinatie de alcooale, uai mort am fost azi`noapte iara.

Bai Luciane, nu ma mai lasa sa beau atata maaaa ! #-o tzaiiii

Mult va certati pe aici. Ia stai sa analizez.

Toata lumea il voteaza pe liquid si thd l`a investigat si a reiesit ca are o arma.

Hai sa vedem cum evolueaza toata treaba asta, ca am mici dubii.

STIAM EU CA O ARZI PE CRAZY KID ! =)))

Pai frate, dupa atata alcool crezi ca e loc sa stau treaz ? omfg, pierd toata vacanta asta pe yacht imbibat in alcool :| Si cand o sa ajung acasa o sa ma intrebe lumea : frate, cum a fost ? Foarte tare, nu mai tin minte nimic, decat cum gemea crazy kid din camera lui thd =)) :x

Sa zicem ca.. "te cred" ca esti beat.. dar totusi nu exagera :)

...

Ce te face sa crezi ca Thd s-ar lasa influentat de catre mine?

Ps: Sper sa nu gresesc dar... din cate am citit eu prin regulament politistii afla ce e persoana; hotii gasesc obiecte.

Posted

Bine celmaislabaN,sper sa nu te inseli,luati decizii pripite .

Si daca nu esti mafia,sa nu-ti para rau .

-----------------------------------------------------------------

Thade,nu e mafiot,sau e unul de acela foarte mare,el actioneaza asa ca e manipulat de crazykid...so,

Vad ca wanksta e cam agitat,incearca sa intoarca lumea una impotriva altuia...sunt sigur ca e mafie . Sper ca v-ati dat seama cu toti,eu mafiotul in viziuna voastra,nu am incercat sa-i fac rau nici unuia,nu am votat,nu am bagat pe gat cuvinte .

Daca voi murii,macar voi murii impacat ca :

<Votez Wanksta>

Life's go on .

p.s Oameni bunii,daca il votati pe thd,riscati(desii a facut ce a facut,a facut-o ca e manipulat,trebuie sa scapam de acele persoane care il manipuleaza,si thd e om bun),cel mai sigur e wanksta,merge-ti pe mana mea,nu o sa va para rau .

cum sa merg pe mana unui om care are arma? imi pare rau dar nu te cred!

dezvotez the_first , votez LiquidLove

@ blk ai ceva medicamente la tine pentru o raceala?

Posted

Deci pana la urma thd e 50/50 ori politist ori mafiot. Daca e politist, investigatia lui a lui liquid arata ca acesta are o arma si neaga acest lucru, cel mai probabil pentru ca e mafiot.

Daca thd e mafiot si minte pentru a-l incrimina pe liquid, probabil vom vedea in urmatoarea zi.

Imi pare rau dar nu am decat nurofen.. nu am crezut ca raceste cineva pe un iacht in mijlocul verii. Cauta o cutie de prim ajutor poate are ceva pastile in ea. Sau pot sa iti recomand un ceai de-al lui Irnk :D

Posted

Ma gandeam..daca nu ai eisit deloc din camera cum ti-au furat astia hainele thdd?

Si daca erai politist si-ti era frica de mafie..in niciun caz nu ai fi spus ca ai fi investifat pe cineva in acest punct al jocului..cand o sa mai vina o noapte in care mafiotii te pot executa linistiti.

Adevarul e ca esti mafiot..iar chestia cu investigatia ai pus-o la vrajeala..pentru ca oricum coelgii tai nu te vor omora niciodata :)

Posted

Dar amice.. tocmai TU ai zis despre tine cand ai inventat fantezia aia cum ca eu ma plimbam pe punte cand eu de fapt m-am dus in camera.

Apoi ai dat-o la intors si te-ai gandit ca ai intrat in camera mea (incuiata) in timp ce eu ma plimbam pe punte si ai gasit o carpa plina de sange desi eu nu mai inrtasem in camera de ieri dupa-masa.

Nu te-am acuzat de nimic prietene, doar am zis ca povestea ta e falsa. Citeste post-urile noastre din nou. Tu esti cel care acuza.

Eu nu am zis nimic despre mine... si nu m-am gandit ca am intrat la tine in camera ci chiar am intrat.

Eu stiu ce am vazut :blink:

Posted

Eu nu am zis nimic despre mine... si nu m-am gandit ca am intrat la tine in camera ci chiar am intrat.

Eu stiu ce am vazut :blink:

Prima oara ai zis ca m-ai urmarit pe punte. Apoi te-ai razgandit si ai zis ca ai intrat la mine in camera si ai gasit o carpa plina de sange desi camera mea e mereu incuiata.

Tu chiar nu iti dai seama cate spune asta despre tine?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...