Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 asta e, oricum, liquidlove tot vinovat ramane, impreuna cu partenerii lui, eqi si ceilalti !polististii sigur au votat pe o dovada clara.daca te uiti atent, se poate observa cu usurinta "anturajul cel rau" format din mafioti si alti sinucigasi in serie :)
Lancelot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 thdd nu te cred in veci. Erai foarte relaxat pe punte cu crazy kid..si inarmat. toate inventiile astea ale tale nu te ajuta...esti inarmat si probabil te vei mai folosi de arma aia :) ps irnk degeaba incerci sa-l acoperi..el nu a negat nicio clipa ca ar fi inarmat..el neaga doar ca ar fi fost pe punte..nu vedeti paradoxul? omul in loc sa nege ca ar avea o arma se cearta cu mine ca nu era pe punte Iar cei din anturajul lui il sustin ..ca nu er ape punte..dar nici irnk nici crazy nu au negat vreo secunda ca thdd ar fi inarmat Cred ca e destul de clar ce si cum :)..si pe cine ar trebui sa votam
Irina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hm..vad ca tot nu terminati cu discutiile..chiar nu vreti sa va limpeziti putin mintile jucand un rummy ?ok atunci eu ma duc sa privesc cerul si marea..
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 @ Lance: sincer.. nu l-am controlat..@Wanksta: si de unde stii tu care sunt politistii?ps: Am o arma, fugiti!!
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 da lance, e foarte clar pe cine ar trebui sa votam, dar acela nu e thade cu siguranta.de ce tot il "ataci" pe thade ?LE: crazy, politistii sunt mai "marsavi", stiu sa spuna lucruri, sa te faca sa votezi cu "murdarul" fara prea multa implicatie
Lancelot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 crazy si irnk nu mai incercati sa amanati votarea :) cu tot felul de oferte pasnice
blk Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hm..vad ca tot nu terminati cu discutiile..chiar nu vreti sa va limpeziti putin mintile jucand un rummy ?ok atunci eu ma duc sa privec cerul si marea.. Scuza-ma dar mi-a sarit durerea de cap cand am aflat ca investigatia lui thd a aratat ca liquid poarta o arma
tthdd Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nu sunt ma inarmat, eu am venit sa ma distrez si sa fac sex pe iaht, nu sa arunc cu arme in stanga si in dreaptaKEEP IT SAFE BROTHERS
Irina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pai avem timp pana vineri ,sa vedem cum se mai scalda apele :)
blk Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Care vineri oameni buni?Desigur, vreti sa spuneti pana deseara? Caz in care nu e chiar foarte mult timp..
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 crazy si irnk nu mai incercati sa amanati votarea :) cu tot felul de oferte pasniceOferta pasnica? Eu? Unde?ps: Chiar am o arma, pe mine de ce nu ma credeti? :crybaby:
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 stam cu ucigasii in fata noastra, si nu facem nimic ?in timpul noptii. am auzit o multime de zgomote, am mers pe coridor, am vazut usa lui LiquidLove deschisa larg, el nu era inauntru.Patul era deranjat, si un jurnal pe jos.Probabil pitikoo l-a vazut ce planuia, si de aceea a fost ucis !
Lancelot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 daca voi nu vreti sa va salvati..eu ce sa fac?..pacat ca v-a aburit thdd cu povestea lui :) si cu argumentele lui fanteziste..
afroMAN Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 stam cu ucigasii in fata noastra, si nu facem nimic ?in timpul noptii. am auzit o multime de zgomote, am mers pe coridor, am vazut usa lui LiquidLove deschisa larg, el nu era inauntru.Patul era deranjat, si un jurnal pe jos.Probabil pitikoo l-a vazut ce planuia, si de aceea a fost ucis !De ce nu ai citit ce scria in jurnal?Sper ca toate astea sa nu se fi intamplat cand a venit sa ma intrebe daca am o patura in plus, la el cica era racoare..
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 @ lancelot - de ce te-am crede pe tine, nu ne dai un argument solid.repet, si sunt sigur ca thade e nevinovat!@crazy - nu am apucat sa citesc, am auzit un strigat pe coridor, m-am speriat si am fugit din camera lui
Lancelot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pai un argument destul de calr e ca thdd a negat de 100 de ori ca nu era pe punte..abia apoi si-a dat seama ca trebuia sa nege ca e inarmat..cat despre dovezile astea puse de voi..mai mult povesti decat fapte reale.
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 argumentul cu arma nu e unu solid, si liquid are arma .. so ?
Lucian Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ok, deci lucrurile stau astfel: eu l-am investigat pe Liquidlove si el are o arma.stiu si eu ca ar avea o arma. nu erai prieten cu cineva care a terminat medicina? tine-l aproape. take a hint someone.dezvotez blk, votez lancelot
blk Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Lancelot.. zici ca e evident pe cine trebuie sa votam.Dar eu aparent vad lucrurile in alt fel si il consider pe liquid un pericol mai imediat. Care este teoria ta mai exact?
Life Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 trebuie sa ne unim, si sa votam toti pentru un individ ! in legatura cu lancelot am mici dubii, dar in legatura cu liquid e 100% !
Lucian Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Lancelot.. zici ca e evident pe cine trebuie sa votam.Dar eu aparent vad lucrurile in alt fel si il consider pe liquid un pericol mai imediat. Care este teoria ta mai exact?liquid poate avea o arma din mai multe motive. lance arunca noroi asupra persoanei ce a capatat dispret din partea tuturor dintr-un singur motiv -> linsare instanta a unui cetatean posibil cinstit. ce convenabil pentru ei.teoria mea...
THuG-Radu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dumnezeuleeeeeeeeeeeeee, al dracu combinatie de alcooale, uai mort am fost azi`noapte iara. Bai Luciane, nu ma mai lasa sa beau atata maaaa ! #-o tzaiiii Mult va certati pe aici. Ia stai sa analizez. Toata lumea il voteaza pe liquid si thd l`a investigat si a reiesit ca are o arma. Hai sa vedem cum evolueaza toata treaba asta, ca am mici dubii. nu sunt ma inarmat, eu am venit sa ma distrez si sa fac sex pe iaht, nu sa arunc cu arme in stanga si in dreapta KEEP IT SAFE BROTHERS STIAM EU CA O ARZI PE CRAZY KID ! )
Lucian Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 STIAM EU CA O ARZI PE CRAZY KID ! ) mi-a fost dor de tine
THuG-Radu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 mi-a fost dor de tine Pai frate, dupa atata alcool crezi ca e loc sa stau treaz ? omfg, pierd toata vacanta asta pe yacht imbibat in alcool Si cand o sa ajung acasa o sa ma intrebe lumea : frate, cum a fost ? Foarte tare, nu mai tin minte nimic, decat cum gemea crazy kid din camera lui thd :x