Jump to content
fanaticaldoll

Mafia 2 (croaziera groazei :)) )

Recommended Posts

Posted

Deci eu am stat in bar cu tine de seara pana noaptea, dupa care am plecat, zici tu, spre camera de comanda. Fara sa intru in camera, ai intrat tu in urma mea si ai gasit o carpa plina cu sange.

Poti sa imi explici mai bine cum vine asta te rog? Ca eu nu inteleg..

Si ca fapt divers, eu tin incuiata usa mea mereu deoarece am documente confidentiale acolo despre pacientii mei. Nu stiu cum zici tu ca ai intrat in camera.

Aha... iar "pacientii tai cum tii vindeci? Le dai un glont in cap spunandu-le: " stati linisiti ca nu veti simti nimic!", dupa care te stergi de sangele imprastiat cu o carpa?

Nu stiam eu de ce te dadeai asa bine de la inceput cu aproape toti pasagerii de pe vas.

Credema daca aveai usa inchisa la camera nu aveam niciun sa te acuz de ceva, ghinionul a fost ca eu sa plec in cautarea ta pe vas si sa nu te gasesc si dupaia sa trec pe la tine prin camera sa te caut.

Posted

toti cei care-i sustineti alibiurile lui thdd..adica irnk si crazy..sunteti in aceeasi gasca? incercati sa va salvati prietenul de la linsare? ;;)

PS dupa cum vedeti dragi prieteni..thdd nici nu a negat ca ar fi inarmat ..

Posted

equilibrium,vorbesti prostii, dovezile nu mint, si tu esti mana-nmana cu lqdlove.

bai...dovezile astea sunt inventate.

asa pot sa spun si eu despre oricine ca a venit cu sabia cu luneta in traista.

uite na:

irnk, tu ai un sniper in geaca.

lancelot, tu ai cianura intr-o punga, sub pat.

get over it. sunt ba-li-ver-ne menite sa mascheze anumite chestii.

eu votez blk

SERIOUSLY

dar de dragul glumei...=))

deget acuzator liquidlove

unde ai invatat sa tragi cu arma?

Posted

Thd e curat, as putea baga mana in foc pt el..

In plus, cum am mai zis, nu am dormit pt ca liquid si the_first au facut galagie si la orice zgomot auzit scoteam capul pe usa si ma uitam ce si ce.. Nici un sunet dinspre camera lui Thd!

dupa cum ati vazut cu toti crima a fost facut cu o lovitura precisa in cap.... pentru asa ceva nu ee nevoie sa fie zgomot!

Posted

bai...dovezile astea sunt inventate.

asa pot sa spun si eu despre oricine ca a venit cu sabia cu luneta in traista.

BAI, folosesteti imaginatia si joaca cum trebuie, nu mai tot cauta scandal!

Imi cer scuze Lance, dar el o cauta, se crede prea perfect baiatu!

Posted

dupa cum ati vazut cu toti crima a fost facut cu o lovitura precisa in cap.... pentru asa ceva nu ee nevoie sa fie zgomot!

Nici un zgomot= nici o usa deschisa!

Thd nu a iesit din camera, garantez. :)

Lance, prea te bagi in discutie din senin.. Ma acuzi de ceva? Vino cu dovezi..

Posted

toti cei care-i sustineti alibiurile lui thdd..adica irnk si crazy..sunteti in aceeasi gasca? incercati sa va salvati prietenul de la linsare? ;;)

PS dupa cum vedeti dragi prieteni..thdd nici nu a negat ca ar fi inarmat ..

pai normal ca ii iau apararea daca statea pe langa mine si il vedeam butonand in continuu :)

totusi haideti la un rummy ... ! care doresti..esti poftit la mine in camera..cea de langa WC!

Posted

Nici un zgomot= nici o usa deschisa!

Thd nu a iesit din camera, garantez. :)

Lance, prea te bagi in discutie din senin.. Ma acuzi de ceva? Vino cu dovezi..

poi.daca.zici.ca.era.galagie.mare.la.noi....cum.poti.sa.ai.fi.auzit.cand.ar.fi.deschis.usa......

totusi.suntem.pe.un.yaht.nu.scartie.usile...

Posted

mie mi s-au furat hainele, deci n-am iesit deloc din camera!

PS: sunt 100% sigur ca liquidlove detine o arma, 100000000000% !

LE: eu ma duc la rummy, apoi ma voi duce sa mananc si apoi somn, nu ma duc pe punte, deja a inceput sa-mi fie frica de ce se-ntampla pe vas, dar sper sa fie prins liquidlove inainte sa mai omoare pe cineva, detine arma, avem toate problele :|

Posted

poi.daca.zici.ca.era.galagie.mare.la.noi....cum.poti.sa.ai.fi.auzit.cand.ar.fi.deschis.usa......

totusi.suntem.pe.un.yaht.nu.scartie.usile...

Am stat mai mereu langa usa, sa vad cand pleaca Irnk de la el. Mutumit ? :))

Posted

mie mi s-au furat hainele, deci n-am iesit deloc din camera!

PS: sunt 100% sigur ca liquidlove detine o arma, 100000000000% !

Ma scuzati dar nu mai pot sta de-o parte in timp ce acest om innarmat umbla liber pe vas si isi bate joc de noi toti!

Votez liquidlove!

Posted

BAI, folosesteti imaginatia si joaca cum trebuie, nu mai tot cauta scandal!

Imi cer scuze Lance, dar el o cauta, se crede prea perfect baiatu!

te-ai trezit cu fata la cearceaf. ma aflu printre niste persoane ce cred ca o "dovada" e faptul ca zice unu "tu ai rocket launcheru la tine". imaginatie stiu ca aveti, pacat ca o si luati ca fiind adevarul.

investigati si incercati sa-i puneti la colt prin vorbele LOR, nu prin ale altora.

eu vad ca pana acum thd si-a dat frau imaginatiei si toata lumea ii crede inventiile. what the hell? a vazut el ca are cineva praf de pusca-n geaca???

pai normal ca ii iau apararea daca statea pe langa mine si il vedeam butonand in continuu :)

totusi haideti la un rummy ... ! care doresti..esti poftit la mine in camera..cea de langa WC!

me me me

ai incuietoare?

Posted

te-ai trezit cu fata la cearceaf. ma aflu printre niste persoane ce cred ca o "dovada" e faptul ca zice unu "tu ai rocket launcheru la tine". imaginatie stiu ca aveti, pacat ca o si luati ca fiind adevarul.

investigati si incercati sa-i puneti la colt prin vorbele LOR, nu prin ale altora.

eu vad ca pana acum thd si-a dat frau imaginatiei si toata lumea ii crede inventiile. what the hell? a vazut el ca are cineva praf de pusca-n geaca???

me me me

ai incuietoare?

o voi lasa deschisa pana stati voi :P

Posted (edited)

Votez blk

@Lucian vorba vine "adu dovezi", de mine nu a vorbit nimeni nimic si vine el si ma acuza... de aia am zis sa vina cu dovezi

@nb

Edited by Equilibrium
Posted

ok, deci lucrurile stau astfel: eu l-am investigat pe Liquidlove si el are o arma.

<deget acuzator> liquidlove:

de unde ai arma? ce ai facut cu ea? esti singurul suspect, de ce porti arma la bordul unui iaht?

CITITI CE-AM SCRIS

Posted

Loale.. Cine a zis ca Piticu` a fost impuscat? Nu se gandeste nimeni ca m-am dus eu, de exemplu, si i-am dat un.. toc in cap?

Eu nu sunt genul de om care sa aiba incredere in persoane cu povesti subrede si amici indoielnici care poarta arme de foc pe un vas unde au loc crime.

Crede-ma, stiu ca si femeile sunt in stare de crime. Am avut in anul 4 practica sa vorbesc cu puscariasi. Nu a fost foarte placut.

Posted

crazy, nu se gandeste, dar cand cineva e inarmat, mai conteaza ?

ce cauta cu arma in anturajul nostru ?

@luciane - sa nu dea dumnezeu sa folosesti rocket luncheru, ca facem boom toti !

Posted

Votez blk

@Lucian vorba vine "adu dovezi", de mine nu a vorbit nimeni nimic si vine el si ma acuza... de aia am zis sa vina cu dovezi

Dar amice.. tocmai TU ai zis despre tine cand ai inventat fantezia aia cum ca eu ma plimbam pe punte cand eu de fapt m-am dus in camera.

Apoi ai dat-o la intors si te-ai gandit ca ai intrat in camera mea (incuiata) in timp ce eu ma plimbam pe punte si ai gasit o carpa plina de sange desi eu nu mai inrtasem in camera de ieri dupa-masa.

Nu te-am acuzat de nimic prietene, doar am zis ca povestea ta e falsa. Citeste post-urile noastre din nou. Tu esti cel care acuza.

Posted

Eu cred ca era un pistol cu apa.. L`am vazut cu el pe punte in dimineata asta..

Si chiar daca ar fi unul adevarat.. Asta nu inseamna ca a facut ceva rau cu el, nu?

Posted

ok, deci lucrurile stau astfel: eu l-am investigat pe Liquidlove si el are o arma.

<deget acuzator> liquidlove:

de unde ai arma? ce ai facut cu ea? esti singurul suspect, de ce porti arma la bordul unui iaht?

CITITI CE-AM SCRIS

THAT ^

Posted

Eu cred ca era un pistol cu apa.. L`am vazut cu el pe punte in dimineata asta..

Si chiar daca ar fi unul adevarat.. Asta nu inseamna ca a facut ceva rau cu el, nu?

Nu cred ca investigatia lui thd (in care tu ai incredere) a dezvaluit un pistol cu apa!

Ori ne spune ce face cu acea arma ori are ceva de ascuns si planuieste sa o foloseasca pe noi mai tarziu, moment pe care nu il astept cu placere!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...