Worf Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ce mai face lumea pe aici? creca is deja 2 ani de cand nam mai trecut pe aici?ce mai e nou ce mai e vechi ce sa mai schimbat inafara de serveru nou :))? Apropo mai e careva pe aici care isi mai aduce aminte de mine :)) nu ca as fi eu prea important dar na sa mai vb cu vechi cunostinte daca mai is pe aici :))
SWAt2000 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Eu te stiu, faci topicuri odata la 6-12 luni de genul asta :)) salutari si tie :P
Sirius Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Morning :) dap ne mai amintim de tine :) ia o bere de la mine mr. klingon :beer:
i sin Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ce mai face lumea pe aici? creca is deja 2 ani de cand nam mai trecut pe aici?ce mai e nou ce mai e vechi ce sa mai schimbat inafara de serveru nou :))? Apropo mai e careva pe aici care isi mai aduce aminte de mine :)) nu ca as fi eu prea important dar na sa mai vb cu vechi cunostinte daca mai is pe aici :))si ce bine a fostsalpa.
Lancelot Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 hmm worf nu fi dramatic..sunt cam 6 luni :)da ne aducem aminte de tine toti :)PS mutat la comunitate :D spammers
Worf Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Eu te stiu, faci topicuri odata la 6-12 luni de genul asta salutari si tie pai na sa vad si eu ce mai zice lumeaNeatza & sal mrs. Worf Hello to you to gexane ce mai faci mai.... mai joci' date='Jul 3 2009, 14:15' post='3984381']ellow nub :D Ellow to you toSalut Worf! ba bine ca macar forumu' mai e activ ca in joc am intrat de curiozitate si mam speriatsi ce bine a fostsalpa. Nici mie nu mia fost dor de tine Sal.Pa.hmm worf nu fi dramatic..sunt cam 6 lunida ne aducem aminte de tine toti PS mutat la comunitate :D spammersnuma 6? mi sa parut mai mult P.S de cand nam mai intrat pe aici nu mai stiu cum is impartite sectiunile. Pe vremea mea inca era locul la diverse pt asemenea topicuri.PPs carei faza cu asistent GM =))?ce mai faci lance?:bananadance2: te reapuci? :DNope nu ma mai droghez :)Sa Traiesti worf :DSi tu sa traiesti
Guest -Psycho- Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ai careva o gura de Lecitina....?? mai nou uit de la mana la gura o_O
Guest [Doni] Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 trebe trebe bere da nu mai am timp :))Neata radule }{ , mai joci biliard cu mousu ?:)) :> :nanana: