Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

funkdoc

Cateva intrebari pentru toata lumea

Recommended Posts

Posted

Voi ce firewall folositi?

Cum se poarta in paralel cu mu?

Pun intrebariile astea pentru ca acum cateva zile m-am apucat de mu..o perioada a mers bine dupa am fost tinut in d/c..am reinstalat windows-ul..problema era acelasi...mi-am oprit firewall-ul pentru cateva minute..am intrat in mu si totul mergea uns si nici un d/c pana acum fara firewall..cu firewall.Problema e...gasirea unui firewall ca sa pot tine pc-ul sub control fara sa am probleme de alta natura.

Posted

Voi ce firewall folositi?

Cum se poarta in paralel cu mu?

Pun intrebariile astea pentru ca acum cateva zile m-am apucat de mu..o perioada a mers bine dupa am fost tinut in d/c..am reinstalat windows-ul..problema era acelasi...mi-am oprit firewall-ul pentru cateva minute..am intrat in mu si totul mergea uns si nici un d/c pana acum fara firewall..cu firewall.Problema e...gasirea unui firewall ca sa pot tine pc-ul sub control fara sa am probleme de alta natura.

eu Spybot Search-Destroy folosesc si functioneaza bine cu mu

Guest vDumnez3u
Posted

mai bine nu folosesti

1.ingreuneaza pc degeaba

2.daca nu intri/dowlodezi aiureli nai niciotreaba cu virusi

Posted

mai bine nu folosesti

1.ingreuneaza pc degeaba

2.daca nu intri/dowlodezi aiureli nai niciotreaba cu virusi

ai dreptate - dar am pc bunicel plus ca pe net sint o gramada de popupuri publicitare - mizerii agresive care te duc pe tot felu de situri dubioase

in general ajuta - nui 100% dar acolo de forma imi place sa stiu ce program acceseaza netu

Posted

O chestie mulţi nu o înţeleg. Poţi să ai o mie de firewall-uri, o mie şi o sută de antiviruşi, dacă ai ceva vulnerabilitate a windows-ului, nu te salvează decât acest firewall.

Ca exemplu: Sasser.

Un windows cu toate actualizările de securitate la zi, chiar şi folosind windows firewall (eu acesta îl folosesc) e mai util câteodată decât instalarea de programe firewall care normal, încetinesc viteza de lucru.

Cât priveşte re-re-re-re-re-reinstalarea windows-ului, eu sunt de principiul "o dată şi bine"....

Guest Blackfury
Posted

O chestie mulţi nu o înţeleg. Poţi să ai o mie de firewall-uri, o mie şi o sută de antiviruşi, dacă ai ceva vulnerabilitate a windows-ului, nu te salvează decât acest firewall.

Un windows cu toate actualizările de securitate la zi, chiar şi folosind windows firewall (eu acesta îl folosesc) e mai util câteodată decât instalarea de programe firewall care normal, încetinesc viteza de lucru.

Cât priveşte re-re-re-re-re-reinstalarea windows-ului, eu sunt de principiul "o dată şi bine"....

:rofl2:

Posted

mda =))

firewall lui zefram e cel mai bun da nu 100% sigur ... cel mai sigur e "abstinta"

:nanana:

Posted

@euSadea, pentru acelea folosesti un adblocker :)

@firewalll, il opresti pe cel de la windows si folosesti de la un antivirus (kaspersky/nod32)

de recomandat nod32 , iti merge ceas cu el :D

Posted

@Phonomania Nu pot să spun că folosesc numai programe licenţiate, dar cred că LinkMania nu este locul în care să pui linkuri de "warez". Cu toate că Sygate în sine nu mai există, a fost preluată de Symantec. Un edit cred că ar fi oportun. Click aici.

Cât despre Sygate, l-am folosit şi eu, dar şi dinozaurii au dispărut acum ceva timp...

TEAM ROR SINCE 2001

LAST UPDATED ON 06/09/2003

On October 10, 2005 Symantec Corporation acquired Sygate Technologies (Symantec Press Release).

În concluzie, nu îl recomand, dar dacă totuşi doreşte un firewall altul decât windows firewall, există şi alte parţi ale acestui forum care sigur te vor ajuta să te decizi. Dar îmi menţin afirmaţia că un windows neactualizat cu orice firewall poate fi la fel de inutil ca şi fără.

#Edit: Spybot nu e firewall. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...