Guest nicop Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 are cineva o metoda de combatut insomnia ca aia brevetata cu numaratul oilor nu a mers vreodata.poate am prea putina imaginatie:reusesc sa vad oi pe strada, la piata, peste tot, doar clasicele oi albe, cretze, zglobii, sarind garduri...pe alea nu mi le pot imagina.in schimb, printre frizuri cretze si obrajori grasi...mai multe decat pot eu numara! :?:
payneinc Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Incearca sa le prinzi sa le tunzi ! Poate rutina te va dobori !
silviuopris Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Concentreaza-te si tine minte un nume STYLNOX!!!!!!!! Si acuma vorbesc f serios! E cel mai bun medicament.
payneinc Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 DIAZEPAM....... DIAZEPAM.... DIAZEPAM.... simti cum te ia somnul ?
M1nDH4cK Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Concentreaza-te si tine minte un nume STYLNOX!!!!!!!! Si acuma vorbesc f serios! E cel mai bun medicament. Se cheama Stilnox. Il gasiti in farmacii, cred ca ca trebuie reteta. Intr-adevar este considerat unul dintre cele mai bune somnifere de pe piata. Automat asta inseamna ca este si destul de scump. Nu are efecte secundare la majoritatea pacientilor.
KIZ Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 mareste dramatic puterea de concentrare, scade infiorator ping-ul pe orice server de Counter-Strike si da headshot prin pereti. pacat ca dormi in timp ce se intampla toate astea :>
Guest nicop Posted August 11, 2004 Posted August 11, 2004 nu pot sa iau somnifere ca nu sunt compatibile cu unele medicamente pe care le iau.sa tund oile...mi-e teama ca ma umplu de niste vampiri mici cu numele de capuse.si apoi daca vad o fata mai creatza si sar in capul ei si-i stric permanentul?apoi chiar ca ma baga astia pe DIAZEPAM!
Guest nicop Posted August 11, 2004 Posted August 11, 2004 NU!niste medicamente pt ulcer care contin ibuprofen.daca iau derivate amfetaminice pot sa fac accident cerebral
Guest nicop Posted August 11, 2004 Posted August 11, 2004 mai stiam o metoda "naturista" :pacientul sta in pozitia preferata de somn,dar astfel incat sa-si poata vedea degetele de la picioare pe care trebuie sa si le numere pana adoarme,evident.efectul ar rezulta din faptul ca in aceasta pozitie iti obosesti foarte usor ochii care sunt asa semiinchisi. am incercat si singurul efect a fost cel secundar:o durere dupa cap de toata frumusetea!si apoi metoda nici nu e prea palpitanta intrucat cu totii stim cate degete avem la picioare :>
alexdanx Posted August 11, 2004 Posted August 11, 2004 Pt insomnie: Iesi ziua la un fotbal, baschet etc....si joaca vreo 4-5 ore pe caldura de 30 grade , dupa care, spre seara, servesti vreo 4-5 beri (reci). Cine mai are insomnii dupa treaba asta are probleme cu nervii.
Guest seco Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 azi noapte eu am reusit sa adorm abia la 5, dupa o noapte de drum and base cu dans cu tot, si un sirop calmant..... daca ai reusit ceva anunta-ma pls! :twisted:
crazy19 Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Cand nu pot sa dorm folosesc Evening primrose de la Wallmark. 150.000 lei - 30 pastile gelatinoase. :wink: