Dilut3D Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 De ce server antiparty?Abundenta de spoturi facute pentru cei cu reseturi,destule pentru cati rr sunt pe serv(arena +icarus+kalima).Experienta este undeva la 35k solo ,9k in party,practic de 3 ori mai mare.Decizia este simpla daca stam sa ne gandim ,in 4 ore de dat singur iei exp cat pentru 16 ore de party,si daca nu joci cand dormi tot iesi in castig.Practic se obliga sa bata solo pentru a da cat mai multe rr intr-un timp foarte scurt,scopul oricarui jucator de mu.Baroni locali.Goldeni au fost modificati astfel incat sa fie batuti de jucatorii cu rr.Astfel cei fara rr pot doar sa cumpere iteme din bok5 dar itemele bune se dau numai la schimb si rar pe jwls.S-au creeat multe dezavantaje si avantaje(mai ales pentru jucatorii vechi) odata cu modificarile aduse serverului.Solutii nu prea sunt,doar constat..Nu stiu de ce nu mai exista regula de party obligatoriu in arena,odata cu scoaterea ei s-a promovat batutul solo.Daca nu ai guild este extrem de greu sa mai faci ceva in momentul de fata,nici un party de lvl 399 perfect nu poate tine un spot.Daca gresesc va rog sa ma corectati.
Cafeniul Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Gresesti cam mult, sa o luam sectionatDe ce server antiparty?Abundenta de spoturi facute pentru cei cu reseturi,destule pentru cati rr sunt pe serv(arena +icarus+kalima).Experienta este undeva la 35k solo ,9k in party,practic de 3 ori mai mare.Decizia este simpla daca stam sa ne gandim ,in 4 ore de dat singur iei exp cat pentru 16 ore de party,si daca nu joci cand dormi tot iesi in castig.Practic se obliga sa bata solo pentru a da cat mai multe rr intr-un timp foarte scurt,scopul oricarui jucator de mu.1. Sa propus ca serverul sa se faca " de asa natura" incat daca ar fi party perfect (sm+elf+bk+mg+dl) sa fie bonus de xp. Raspunsul aici. Se va implementa, o data si o data.2. Cei care au dat rr-ul, l-au dat pe propia piele, nu l-au furat. Au tot dreptul daca ei vor sa dea solo. Au stat on in trecut si au dat rr, bv lor :tiphat:. Acuma daca nu ai sm cu 1 rr holder in tarkan pe undeva, nu vine nimeni. Dar lumea numai cunoaste perioadele de acum 2 luni, cand un sm de lvl 320 era vis in t1 (non rr), si o elfa de lvl 300 pe buff.3. Daca cei non rr ar face party intre ei si nu s-ar mai plange atata ca nu primesc party de la rr-iti ar da si ei rr, intr-un timp rezonabil. Cu ce ar fi obligati cei care au dat rr fata de cei non rr sa ii ajute? ca sunt amici/cunostinte asta da. Dar alt motiv nu vad, si nici nu accept ca cineva sa imi bage pe gat sa cresc un character pe care nu vreau, nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea.Baroni locali.Goldeni au fost modificati astfel incat sa fie batuti de jucatorii cu rr.Astfel cei fara rr pot doar sa cumpere iteme din bok5 dar itemele bune se dau numai la schimb si rar pe jwls.S-au creeat multe dezavantaje si avantaje(mai ales pentru jucatorii vechi) odata cu modificarile aduse serverului.Nu toti goldeni pot fi batuti doar de cei cu rr. Exista goldeni care merg si la non rr. Intradevar sa dam un exemplu "bok de 5" merge facut doar de cei cu rr (desi nu sunt sigur la bk-ii, mi se pare ca merge si la non rr). Daca ei vor sa dea itemul respectiv la schimb pe alt item, este dreptul lor. Voi puteti sa luati iteme de la goldeni mai mici, de 4/3 etc. Modificariile serverului au fost aduse pentru al face mai ok. Nu se poate face totul in 4 luni (cat a durat beta), s-au mai facut si acuma cateva. Solutii nu prea sunt,doar constat..Nu stiu de ce nu mai exista regula de party obligatoriu in arena,odata cu scoaterea ei s-a promovat batutul solo.Daca nu ai guild este extrem de greu sa mai faci ceva in momentul de fata,nici un party de lvl 399 perfect nu poate tine un spot.Regula sa scos, din motiv "de vanatoare". Sincer chiar nu am chef sa vina unu sa ma streseze da-mi pt sau te postez. Fac party cu cine vreau, nu cu cine mi se impune.Asta este perspectiva mea, pentru cineva care ar juca solo (fara guild/alianta). In caz ca are guild/alianta, sigur are un rr-it si daca e in relati bune cu el il va ajuta probabil, in limita posibilitatiilor.Eu am tinut spot icarus (primele, pana in drakani) cu persoane 300+, non rr. La noi cum de sa putut? Si era xp de 3-4-5k (era vis), se putea si mai rau.
spauny Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 si care e sugestia? sa se bage party obligatoriu ?fiecare face ce vrea pe spotu lui :P.. parerea mea.
Dilut3D Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 si care e sugestia? sa se bage party obligatoriu ? fiecare face ce vrea pe spotu lui :P.. parerea mea. dap, dar eu nu pot sa am spotul meu deoarece nu pot sa omor mobi de pe acel spot Am facut sondaj la ora 9.00 in arena sa vedem cum sta treaba in arena modificata: Cum intrii in arena sus spot 1=gol spot 2=1mg cu rr spot 3=party cu rr acum spoturile de jos spot 1=GOL spot 2=GOL spot 3=1 mg cu rr spot 4= GOL spot 5=GOL spot 6=GOL spot 7=party cu RR cred spot 8 =GOL Spot 9=GOL Spot 10=GOL Spot 11=GOL trecem la tarcuri tarc 1 =1mg cu rr tarc 2=1 sm cu rr tarc 3=1 sm cu rr tarc 4=1 bk cu rr tarc 5=1sm cu rr tarc 6=mg cu rr Tarcurile cu punctiforme sunt pline de 1 bk s-au 1 DL cateodata cu cate 1 elf pe agility Tarc cu golemi rosii ultimii de sus tarc 1 = GOL tarc 2=GOL tarc 3=GOL E bine? pe sistemu ai rr bine.. nu? mori. Deci cei cu rr evolueaza in arena la 35k exp si restu fara rr in tarkan la 4k exp ori singuri la 9k exp Ia niste popcorn La asta ma refer, cine a gandit modificarea asta nu s-a gandit si la niste tarcuri pentru astia fara rr, acum exista abundenta= tarcuri si spoturi goale.... Cat despre goldeni , sa fim seriosi toata lumea se imbraca din bok 5
galorDW Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 nu e problema nici unuia cu multe rr de pe serv ca tu ai si altceva de facut poate mai bun/rau decat sa stai sa joci mu sa dai rereuri .. vrei rr? vrei bok5? .. go aida si dati rr singur .. un exemplu de om care sa rr singur nu stiu prin ce metode ca a avut si plangere pt speed hack este Alone .. Mult succes la xp .. si alte cele :)
Dilut3D Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Aici nu e vorba de mine , e vorba de server si cum e gandit...stai linistit ca dau rr :))Ah si eu nu pot sa tin spot ca sunt elf..doar restul pot singuri.Trageam si eu o linie in caz ca nu s-au gandit cand au facut updateurile.edit , elf cu 1450 agil si red spirit items cateva cu dsr,dd, inele cu dd ma omoara golden din atlans din 1 bucata..lvl 380
acelasi_bandit Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nu mi se pare ok sugestia,chiar daca nu prea frecventez arena :P
Dilut3D Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Nu este o sugestie, este mai mult o constatare...nu prea mai e ceva de facut in legatura cu asta.Singurul lucru care ar putea avea sens avand in vedere avantajul creat este party obligatoriu in kalima si arena...si este cam greu si asa.Cred ca am pus argumente cand am aratat cum sta treaba cu arena cel putin:13 spoturi/tark goale in rest cate 1 persoana cu rr mare pe ele.Cat despre goldeni bok 3 este maxim si pana acum nu am luat nimic bun...Am spot tarkan 2...primul venit un rr mare a zis ca sta pana la lvl 200 si pleaca arena , era lvl 80 si cauta loc sa dea singur(l-am lasat singur)al 2'lea a stat in party pana la lvl 300 si a plecat arenaServerul in momentul de fata te obliga sa bati singur, dai rr foarte repede si eu as face la fel daca as avea un sm/mg cu 4-5 rr.Ce rost are sa stai in party cu 4-5->>8-9k cand poti bate cu 35-40k.Asa vad eu lucrurile,puteti inchide topicul.Spor la joc!
Cafeniul Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Da pe 97d cand puteai sa faci un golden de 5 la 3 rr + cum era? si mergeam cu elfe cu ice age si poison ca sa luam niste iteme, si ne chinuiam ceva timp.
Dilut3D Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Nu stiu cum era, eu am jucat prin 2005 si era party obligatoriu :> Pur si simplu am spus cum vad eu lucrurile si ce mi se pare ilogic si fara sens. :-?? Nu cred ca am spus vreun neadevar...
3XTR3M Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nu e vorba aici de party obligatoriu sau nu.Tine foarte mult de om daca iti va da party ....sau nu :).Eu am in alianta destul de multi rr-iti si care stau totusi cu cei mici in party sa-i ajute, chiar si cu altii din alte guilde, preferand sa-si atraga astfel prieteni si respectul lor, decat ura si antipatie daca nu i-ar ajuta.Parerea mea....tine mult de om aici.Uita-te atent in joc, pe global chat, uita-te prin arena cand se vorbeste pe public, discutiile alea nu mai vin de la o competitie fair play, ci vin de la o manie , o dependenta de rr-uri si de acest joc, rautate si invidie.Tu crezi ca aia din top 10 mai stiu si altceva decat MU ?:) Crezi c-a mai iesit vreunul de curand prin oras cu prietenii? Sau ca a plecat in vacanta cateva zile ? No way.....Mu Mu Mu...comunitatea mu- istilor....sau whatever cum s-or numi playerii de MU :).Ei nu fac un joc antiparty din principiu, ci fac un joc total antisocial.Pana mea, eu m-as plictisi in maxim 2 ore de stat singur pe spot, simt nevoia sa glumesc ,sa fac mistouri, sa socializez...chiar daca e unul din afara aliantei, I don't give a shit, atata timp cat am ce vorbi cu el si e o persoana placuta mai bine stau in party cu el decat singur ca un "bursuc ursuz si rautacios".
VirusiK Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 De ce server antiparty?Abundenta de spoturi facute pentru cei cu reseturi,destule pentru cati rr sunt pe serv(arena +icarus+kalima).Experienta este undeva la 35k solo ,9k in party,practic de 3 ori mai mare.Decizia este simpla daca stam sa ne gandim ,in 4 ore de dat singur iei exp cat pentru 16 ore de party,si daca nu joci cand dormi tot iesi in castig.Practic se obliga sa bata solo pentru a da cat mai multe rr intr-un timp foarte scurt,scopul oricarui jucator de mu.aceeasi parere am si eu ...... pe 97d party vedeai in/pe orice tarc/spot
vdragosh Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Esti confuz si pe din afara . Ai venit sa faci ordine fara sa stii istoria si fara sa studiezi atent situatzia . De ce server antiparty?Abundenta de spoturi facute pentru cei cu reseturi,destule pentru cati rr sunt pe serv(arena +icarus+kalima). 1. "Abundentza de spoturi" este pe tot srv : lore, dev, ... atlans, tarkan, kalima 2-7, ... , NU este doar pt cei cu rr. Experienta este undeva la 35k solo ,9k in party,practic de 3 ori mai mare.Decizia este simpla daca stam sa ne gandim ,in 4 ore de dat singur iei exp cat pentru 16 ore de party,si daca nu joci cand dormi tot iesi in castig.Practic se obliga sa bata solo pentru a da cat mai multe rr intr-un timp foarte scurt,scopul oricarui jucator de mu. 2. ti-a raspuns Cafeniul ... -> aici Baroni locali.Goldeni au fost modificati astfel incat sa fie batuti de jucatorii cu rr.Astfel cei fara rr pot doar sa cumpere iteme din bok5 dar itemele bune se dau numai la schimb si rar pe jwls. S-au creeat multe dezavantaje si avantaje(mai ales pentru jucatorii vechi) odata cu modificarile aduse serverului. 3. daca cei cu rr omoara goldenii mari , nu inseamana ca o sa aiba iteme si iteme cu otiuni interesante .Pe cei cu rr ii intereseaza mai mult optiunile decat tipul item-uli ( cei care se pricep ) Solutii nu prea sunt,doar constat..Nu stiu de ce nu mai exista regula de party obligatoriu in arena,odata cu scoaterea ei s-a promovat batutul solo. Daca nu ai guild este extrem de greu sa mai faci ceva in momentul de fata,nici un party de lvl 399 perfect nu poate tine un spot. Daca gresesc va rog sa ma corectati. 4. vezi aici dap, dar eu nu pot sa am spotul meu deoarece nu pot sa omor mobi de pe acel spot Am facut sondaj la ora 9.00 in arena sa vedem cum sta treaba in arena modificata: Cum intrii in arena sus spot 1=gol spot 2=1mg cu rr spot 3=party cu rr acum spoturile de jos spot 1=GOL spot 2=GOL spot 3=1 mg cu rr spot 4= GOL spot 5=GOL spot 6=GOL spot 7=party cu RR cred spot 8 =GOL Spot 9=GOL Spot 10=GOL Spot 11=GOL trecem la tarcuri tarc 1 =1mg cu rr tarc 2=1 sm cu rr tarc 3=1 sm cu rr tarc 4=1 bk cu rr tarc 5=1sm cu rr tarc 6=mg cu rr Tarcurile cu punctiforme sunt pline de 1 bk s-au 1 DL cateodata cu cate 1 elf pe agility Tarc cu golemi rosii ultimii de sus tarc 1 = GOL tarc 2=GOL tarc 3=GOL E bine? pe sistemu ai rr bine.. nu? mori. Deci cei cu rr evolueaza in arena la 35k exp si restu fara rr in tarkan la 4k exp ori singuri la 9k exp Ia niste popcorn La asta ma refer, cine a gandit modificarea asta nu s-a gandit si la niste tarcuri pentru astia fara rr, acum exista abundenta= tarcuri si spoturi goale.... 5. unde scrie ca trebuie sa faci exp in arena ? celelalte spoturi de care am spus si la punctul 1 ce au ? primele 2 spoturi din arena sunt cele mai slabe , facute special pt cei fara rr si despre care am primit reclamatii ca sunt prea slabe ... nu mai stiu pe cine sa ascult . Multi din arena au fugit in Kalima , au observat ca este mai bine acolo , vhiar daca risca sa piarda spotul mai osor . Poate sunt cei care joaca cu adevarat si nu stau afk :) Cat despre goldeni , sa fim seriosi toata lumea se imbraca din bok 5 6. vezi punctul 3 , doar cei fara rr si cine nu cunoaste se uita la tipul itemului inainte optiunii . Aici nu e vorba de mine , e vorba de server si cum e gandit...stai linistit ca dau rr :))Ah si eu nu pot sa tin spot ca sunt elf..doar restul pot singuri. Trageam si eu o linie in caz ca nu s-au gandit cand au facut updateurile. edit , elf cu 1450 agil si red spirit items cateva cu dsr,dd, inele cu dd ma omoara golden din atlans din 1 bucata..lvl 380 7. cine te-a pus sa faci elf ? daca vroiai sa omori goldeni trebuia sa faci bk... atunci te plangeai ca nu ai punctiforme ... , daca vroiai sa cresti repede iti faceai sm ... Nu este o sugestie, este mai mult o constatare...nu prea mai e ceva de facut in legatura cu asta.Singurul lucru care ar putea avea sens avand in vedere avantajul creat este party obligatoriu in kalima si arena...si este cam greu si asa. Cred ca am pus argumente cand am aratat cum sta treaba cu arena cel putin:13 spoturi/tark goale in rest cate 1 persoana cu rr mare pe ele. 8. vezi punctul 4. si punctul 6. Cat despre goldeni bok 3 este maxim si pana acum nu am luat nimic bun... 9. vezi punctul 3. Am spot tarkan 2...primul venit un rr mare a zis ca sta pana la lvl 200 si pleaca arena , era lvl 80 si cauta loc sa dea singur(l-am lasat singur) al 2'lea a stat in party pana la lvl 300 si a plecat arena Serverul in momentul de fata te obliga sa bati singur, dai rr foarte repede si eu as face la fel daca as avea un sm/mg cu 4-5 rr. Ce rost are sa stai in party cu 4-5->>8-9k cand poti bate cu 35-40k. Asa vad eu lucrurile,puteti inchide topicul. Spor la joc! 9. vezi punctele 2, 4 si 6 Ca concluzie , printre altele, eu am inteles de la tine ca sunt prea multe spoturi . Cred ca trebuie sa mai scot din ele ca sa oblig lumea sa faca party :)
Cafeniul Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Spoturiile sunt ok asa cum sunt, si regulamentul. Cred ca ar trebui closed. :closed:
Dilut3D Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Da intradevar cred ca am eu vedenii,nu stiam ca itemele din bok 1-3 au optiuni mai bune decat bok 4-5 si sincer nu as pune o arma din bok 1 pe mine...Poate am lipsit prea mult din jocu asta,poate sm din party cu mine nu e imbracat din bok5 si bk la fel..or fii alte skinuriEu am zis doar ce vad in joc, nu am pus teorii aici si in nici un caz nu ma plang...nu joc pentru competitie jocu asta.Se poate inchide topicul,m'am lamurit :crazy: :-??