Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PUNCTIFORME

Recommended Posts

Posted

eu zic ca mai bine spoturile/tarcurile sa fie ca pe 97d, unde un bk daca se chinuia tinea bine spotul si unele tarcuri, pe s1 mobii sunt foarte imprastiati iar bk nu are nici o sansa pe spoturi/tarcuri.

aici sunt inprastiate ca sa faci party ( spunea cineva ca si sm-ul are de suferit ... if fug mobii de pe spot ) . se pare ca acum sunt prea multe spoturi :D

de asta am si zis ca ms are absorb dmg de 829%. daca era 1000% era full ms. (calculat nu ca pe 97d ci ca pe s1)

nu inteleg nimic din ce spui acolo .

80% este 80% . ce legatura are cu 829% sau cu 1000%

Posted

nu inteleg nimic din ce spui acolo .

80% este 80% . ce legatura are cu 829% sau cu 1000%

ms-ul daca este setat din db la 80% are absorb de 829%. daca este setat la 25% din db, are absorb de 250 si ceva %. daca e setat din db la 100% are absorb de 1000%(adica full)

Posted

ms-ul daca este setat din db la 80% are absorb de 829%. daca este setat la 25% din db, are absorb de 250 si ceva %. daca e setat din db la 100% are absorb de 1000%(adica full)

si nu inteleg adik la 1000% din 20 k dmg cat damage primeste? :o

la mintea ta cat crezi ca inseamna ms full? :)

Posted

cred ca vorbim limbi diferite

1. tu stii ce inseamna % ?

2. tu stii ce inseamana 100% ?

3. dar 1000% ?

de unde scoti aberatziile astea ?

Posted

cred ca mi-am dat seama ce vroiai sa spui ... sper :

tu te legi de formulele de ms care sunt diferite pe client si pe server =>

cand clientul arata ms = 80% , server-ul considera alt ms .

chiar si asa, nu are nici o legatura cu ms-ul care este limitat pe server la 80%.

Nu ma intereseaza cat arata clientul . daca vrei sa calculezi cat dmg primeste sm-ul cu MS de la bk , te folosesti de acest maxim -> 80%

Posted

829% pe care-l vezi in joc poate reprezinta 829 la mie (nu stiu codul ascii pentru simbolul o/oo) si nu poate fi afisat, putand doar % sa fie reprezentat grafic.

cum eu nu pot sa vad tasta \ , imi apare ca un W.

intr-adevar mana shieldul real , maxim, e undeva pe la 80%, 82,9 % = 829 la mie, exact ce zicea si boom

Posted

nu are nici o legatura

am explicat mai deverme, iti este lene sa citesti ?

cele 2 forumule de calcul sunt diferite ( client si server )

daca clientul arata 80% , server-ul considera ca este 40% ( un exemplu , nu am verificat formulele )

LIMITA ESTE 80% DIN SERVER

REPET : nu are nici o legatura ce scrie la client cu formula server-ului .

MS de la client o sa creasca apana pui 32765 mana , asta nu inseamna ca o sa creasca si pe server .

PS: daca nu avetzi ce face, determinati care este MS-ul maxim afisat la SM de la care nu se mai modifica efectul acestei magii .

PS: cred ca tot serverul stia asta

Posted

cred ca vorbim limbi diferite

1. tu stii ce inseamna % ?

2. tu stii ce inseamana 100% ?

3. dar 1000% ?

de unde scoti aberatziile astea ?

chiar si asa, nu are nici o legatura cu ms-ul care este limitat pe server la 80%.

Nu ma intereseaza cat arata clientul . daca vrei sa calculezi cat dmg primeste sm-ul cu MS de la bk , te folosesti de acest maxim -> 80%

ideea topicului nu e cat % este ms-ul sm-ului ci ca ei cresc FOARTE repede fara nici un pic de stres, iar bk-ul FOARTE GREU. n-am cerut decat un mob in plus, sau reintroducerea lvl-ului de acces in arena la 250 cum era pe 97. bk-ul face lvl 300 foarte greu iar pentru sm este floare la ureche.

so.. se mai baga unul sau doi mobi in punctiforme sau se seteaza lvl de acces arena la 250?

829% pe care-l vezi in joc poate reprezinta 829 la mie (nu stiu codul ascii pentru simbolul o/oo) si nu poate fi afisat, putand doar % sa fie reprezentat grafic.

cum eu nu pot sa vad tasta \ , imi apare ca un W.

intr-adevar mana shieldul real , maxim, e undeva pe la 80%, 82,9 % = 829 la mie, exact ce zicea si boom

te-ai prins.

Contra ce ideei mai ai doamne , eu propun sa fie 2 mobi pe spoturile punctuniforme

stai jos, ai 2.

Posted

ma tu nu intelegi ca nu primesti mobul inapoi ? vrei sa iti fac o ecuatie alea alea ca sa intelegi ? numai fi asa recalcitrant ramai pe pozitii , ma eu unu inteleg e vara e cald ... tu nu iesi afara din casa ... continuarea tomorow

@BK e BK trebuie mentinut un echilibru nu ca pe BETA cand dupa o luna si ceva erau vreo 4 BK full daca nu si mai bine

Posted

ma tu nu intelegi ca nu primesti mobul inapoi ? vrei sa iti fac o ecuatie alea alea ca sa intelegi ? numai fi asa recalcitrant ramai pe pozitii , ma eu unu inteleg e vara e cald ... tu nu iesi afara din casa ... continuarea tomorow

@BK e BK trebuie mentinut un echilibru nu ca pe BETA cand dupa o luna si ceva erau vreo 4 BK full daca nu si mai bine

bine, stai jos. ai fi si tu un pui de moderator si nu stiu eu? :) parerea ta este total lipsita de importanta in topicul asta. incearca sa cauti prieteni cu japca in alta parte.

Posted

Pe unde postezi esti mereu contra tuturor. Crezi ca esti mai cu mot ?`

Posted

bine, stai jos. ai fi si tu un pui de moderator si nu stiu eu? :) parerea ta este total lipsita de importanta in topicul asta. incearca sa cauti prieteni cu japca in alta parte.

uuuuuuuuuu fiecare parere e importanta sandel ca este o sugestie pentru imbunatatirea serverului , daca nu tvrei sa isi mai dea nimeni cu parerea iti spun in urmatorul reply . ti se pare ca incerc sa devin prieten cu tine ? :cool2:

@@ ar fi mai bine sa se scoate spoturile pentru bk .

Guest *ROSY*
Posted

ok atunci propun ultimul spot din k7 sa fie restrans ca sa il poata tine si bk-ul

Contra , si asa sunt prea multe punctiforme pe servar, cate avantaje mai vreti la bk-ii :-?

:bananadance2:

Posted

DL are 2 posibilitati sa il cresti...comand agility si str agility (dak nu cunoscti nu vb)

te contrzici singur

PvP(player vs players) este una si acelasi lucru cu duelul (unde , culmea este tot un players vs un player)

player vs player inseamna si pk nu numai duel. cand vin si fac pk pe tine apoi tu ripostezi tot pvp se numeste #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...