Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PUNCTIFORME

Recommended Posts

Posted

Am observat ca s-a scos cate un mob de la fiecare punctiform din arena. e aiurea ca sm/mg pe energy au peste 50 de spoturi pe tot serverul unde pot creste foarte bine fara prea mari eforturi, dar bk/dl/elf nu au decat 8 punctiforme in arena, la care au acces la lvl 300 abea. pana face un elf sau un bk lvl 300 se urca pe pereti.

bk-ul nu-si poate folosi toate skill-urile de la lvl 1 cum face elful dl-ul mg-ul sau sm-ul.

bk-ul nu intra in arena decat la lvl 300-la care ajunge destul de greu daca nu e crescut de cineva

eu spun ca se creste destul de greu si asa cu bk-ul. nu era necesara scoaterea unui mob de pe punctiforme, care ingreuneaza si asa destul de mult cresterea in lvl a acestei rase

propun reintroducerea a 6 mobi pe spoturile punctiforme, cum era initial

Posted

pro :D

oricum nu stiu daca se implementeaza ...pentru schimbari de genu ar trb facute sondaje..nu sa se sfatuiasca intre ei ca pana la urma noi jucam :) eu inca nu inteleg dc nu e tarc bk mai ales ca acum e un char nou Dl care si el e super dezavantajat.. :banghead:

Guest GUNIT-MG
Posted

is bk deci pro :)

Posted

pro :D

oricum nu stiu daca se implementeaza ...pentru schimbari de genu ar trb facute sondaje..nu sa se sfatuiasca intre ei ca pana la urma noi jucam :) eu inca nu inteleg dc nu e tarc bk mai ales ca acum e un char nou Dl care si el e super dezavantajat.. :banghead:

dl-ul nu e dezavantajat decat de faptul ca a fost scos un mob din punctiform. atata tot. sa nu uitam ca el intra in arena la lvl 200, are dmg-ul foarte mare, ceea ce-i constituie un avantaj in a creste foarte repede. azi tyrexelu a facut de la ora 4 cand a dat rr-ul pana la 10:30 lvl 300 :) lucru care mie imi lua aproximativ 48 de ore daca nu si mai bine

Posted

dl-ul nu e dezavantajat decat de faptul ca a fost scos un mob din punctiform. atata tot. sa nu uitam ca el intra in arena la lvl 200, are dmg-ul foarte mare, ceea ce-i constituie un avantaj in a creste foarte repede. azi tyrexelu a facut de la ora 4 cand a dat rr-ul pana la 10:30 lvl 300 :) lucru care mie imi lua aproximativ 48 de ore daca nu si mai bine

Propun sa i se baneze contu lui TyreXelu ......

Prea creste repede'' ma nene''...:D

Sustin ideea ... 6 mobi pe spot puncti .. argumentele le-a expus initiatorul topicului .

Treabe tine de vointa lui Dragosh ... sa speram ca se va milostivi....si ne va face pe plac .

Posted

' date='Jul 1 2009, 10:01' post='3977587']

Pro. pt Gunit :))

daca nu zici " Pro pt |boom| " pun kos pe tine.

O.T. bgati-le domne mobul inapoi ce naiba.. pe mine nu a deranjeaza ca sunt sm/mg/elf pe ene , dar pe bk logic ca-i deranjeaza.

Guest GUNIT-MG
Posted

sm are 9 mobi pe spot (muuuulte spoturi... 13 tarcuri + 17 spoturi in arena daca am calculat bine + kalima 6 kalima 7 cate 11 spoturi de 30k - 50k xp )

bk are 6 punctiforme

2 de 23k xp

4 de 30k xp

:| nu prea mi se pare corect ...

din 9 mobi de 45k xp faci 405k xp

din 5 mobi de 30k xp faci 150k xp

prefer sa aiba si bk 9 mobi mai tari (sa`i omoram mai greu)care sa dea 45k xp pe punct :)

si bk nu e chiaaar asa zeu la full... greu omoara un sm full + mana shield care stie juca ..

+ pe punctele de bk mai cresc si cativa sm + 1 dl ;)

totusi nu ne intelege gresit dragosh suntem recunoscatori pt punctiforme :tiphat:

Posted

pro pentru bk + ca pe punctiform se sta on 24/24 ca alta sansa nu ai sa il pastrezi :) , so bk joaca mult , merita cel putin 1 mob in + ^_^

Posted

hai sa facem toate spoturile punctiforme, ca sansele sa fie egale :) voi cereti egalitate la modalitatea de crestere bk/ restul raselor in conditiile in care bk-ul e cel mai puternic caracter.

Ot: Contra

Posted

presupun ca imba=imbatabil

este prima data cand vad aceasta prescurtare .

faci economie de litere ? esti la o sala de calculatoare si platesti in functie de nr. de taste folosite/uzate ?

Posted

presupun ca imba=imbatabil

este prima data cand vad aceasta prescurtare .

faci economie de litere ? esti la o sala de calculatoare si platesti in functie de nr. de taste folosite/uzate ?

este un cuvant folosit de pro players in anumite jocuri precum l2/wow B)

Posted

sm are 9 mobi pe spot (muuuulte spoturi... 13 tarcuri + 17 spoturi in arena daca am calculat bine + kalima 6 kalima 7 cate 11 spoturi de 30k - 50k xp )

bk are 6 punctiforme

2 de 23k xp

4 de 30k xp

:| nu prea mi se pare corect ...

din 9 mobi de 45k xp faci 405k xp

din 5 mobi de 30k xp faci 150k xp

prefer sa aiba si bk 9 mobi mai tari (sa`i omoram mai greu)care sa dea 45k xp pe punct :)

si bk nu e chiaaar asa zeu la full... greu omoara un sm full + mana shield care stie juca ..

+ pe punctele de bk mai cresc si cativa sm + 1 dl ;)

totusi nu ne intelege gresit dragosh suntem recunoscatori pt punctiforme :tiphat:

corect. daca e sa o luam asa bk-ul creste de 3 ori mai greu decat un sm/mg/dl.cred ca erau suficienti 6 mobi cum era initial.

eu unu nu cer puncte cu xp de 45k xp. vreau doar sa se bage mobul inapoi. daca se mai baga inca 1-2 mobi in plus nu ma deranjeaza. :D

hai sa facem toate spoturile punctiforme, ca sansele sa fie egale :) voi cereti egalitate la modalitatea de crestere bk/ restul raselor in conditiile in care bk-ul e cel mai puternic caracter.

Ot: Contra

hai sa nu ne mai dam cu parere atata timp cat nu stim cu ce se mananca rasa BK, mai ales pe serverul asta. ok? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...