Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PUNCTIFORME

Recommended Posts

Posted

cu ce l-am atacat? l-am rugat frumos sa nu mai posteze in thread-urile mele. el continua sa o faca.

i-am adus argumente destul de solide in reply-urile de mai sus. el continua sa-mi arunce in fata ca bk-ul este cea mai buna rasa la pvp, CEEA CE NU E ASA. - experienta lui cu un bk de 1 rr pe 97, si cea de un mg suspendat pentru guilda admins pe S1 isi spune cuvantul.

n-am cerut punctiforme in toata arena, am cerut suplimentarea lor cu UNUL sau mai multi mobi. el tot imi arunca in ochi ca "de ce nu se fac toate spoturile punctiforme"

cine pe cine ataca? cine cui ii rastalmaceste vorbele si arunca injectii?

@stii ce ma amuza? ca te-ai vazut cu el saptamana trecuta si acum ii iei apararea. :)

Nu i-am luat lui apararea ci ideei ce-a expus-o.Acu vad ca ma ataci pe mn si eu ti-am dat doar un sfat,treci pe mess ca ma enervezi !

Posted

Dane,

first of all, nu te atac deloc...tot ce am facut a fost sa-mi expun sugestia intr-un mod suficient de explicit incat sa inteleaga toata lumea ce vreau sa spun. Nu trebuie sa faci pe ofensatul, pentru ca indiferent cine era initiatorul eu imi mentineam parerea.

then... este strict problema mea ce fac cu caracterele mele din joc si daca mai am sau nu alte caractere pe care sa joc. Asta este un lucru pe care nu ar trebui sa-l expui intr-una dintre sugestiile tale, lucru pe care totusi il faci... si nu te pune intr-o imagine prea placuta.

and finally: nu ma joc deloc cu cuvintele, iar daca tie ti se pare ca fac asa, atunci ar trebui ca sa mai lasi putin mu-ul si sa pui mana pe-o carte, ca sa te mai elevezi putin. Eu nu te-am atacat deloc, ci din contra, mi-am expus parerea intr-un mod civilizat. Atata vreme cat asta este un forum public, iar asta este un topic in care se propun sugestii pentru imbunatatirea/ajustarea gameplay-ului, asa ca nu ar trebui nici macar sa ai tupeul sa-mi ceri sa nu postez aici.

@on topic:

-> mai putini mobi pe spoturile punctiforme incurajeaza celelalte rase sa caute un spot/tark normal pentru a creste mai repede, asta ar avantaja Bk-ul / dl-ul si tot odata ar descuraja afk-ul.

-> bk / dl sunt niste rase care cresc mai greu, iar daca te apuci sa joci pe unul ar trebui sa stii ca ai de munca, nu sa faci topicuri pe forum in care pozezi pe victima ca: "vezi doamne ai bk, si saracutul nu e bun de nimic"

-> ma indoiesc ca se vor face party-uri sau ks pe un spot punctiform, mai degraba se vor inghesui toti sa dea solo, cred ca este un xp mai bun decat in party.

Pe langa asta, chiar nu vad rostul acestor spoturi, oare nu ar fi mai bine sa le scoata pe toate si sa reintroduca vechiul tark bk? :)

Posted

Dane,

first of all, nu te atac deloc...tot ce am facut a fost sa-mi expun sugestia intr-un mod suficient de explicit incat sa inteleaga toata lumea ce vreau sa spun. Nu trebuie sa faci pe ofensatul, pentru ca indiferent cine era initiatorul eu imi mentineam parerea.

then... este strict problema mea ce fac cu caracterele mele din joc si daca mai am sau nu alte caractere pe care sa joc. Asta este un lucru pe care nu ar trebui sa-l expui intr-una dintre sugestiile tale, lucru pe care totusi il faci... si nu te pune intr-o imagine prea placuta.

and finally: nu ma joc deloc cu cuvintele, iar daca tie ti se pare ca fac asa, atunci ar trebui ca sa mai lasi putin mu-ul si sa pui mana pe-o carte, ca sa te mai elevezi putin. Eu nu te-am atacat deloc, ci din contra, mi-am expus parerea intr-un mod civilizat. Atata vreme cat asta este un forum public, iar asta este un topic in care se propun sugestii pentru imbunatatirea/ajustarea gameplay-ului, asa ca nu ar trebui nici macar sa ai tupeul sa-mi ceri sa nu postez aici.

@on topic:

-> mai putini mobi pe spoturile punctiforme incurajeaza celelalte rase sa caute un spot/tark normal pentru a creste mai repede, asta ar avantaja Bk-ul / dl-ul si tot odata ar descuraja afk-ul.

-> bk / dl sunt niste rase care cresc mai greu, iar daca te apuci sa joci pe unul ar trebui sa stii ca ai de munca, nu sa faci topicuri pe forum in care pozezi pe victima ca: "vezi doamne ai bk, si saracutul nu e bun de nimic"

-> ma indoiesc ca se vor face party-uri sau ks pe un spot punctiform, mai degraba se vor inghesui toti sa dea solo, cred ca este un xp mai bun decat in party.

Pe langa asta, chiar nu vad rostul acestor spoturi, oare nu ar fi mai bine sa le scoata pe toate si sa reintroduca vechiul tark bk? :)

in fine. ma lupt cu morile de vant. keep up the good work :)

Posted

ideea cu tarcul de bk ar fi excelenta si cu exp cat e pe un spot foarte bun , si restul punctiformelor sa se scoata :)

Posted

Intradevar, DL-ul este avantajat, insa stiti bine care sunt avantajele BK-ului fata de DL, la fel cum era si pe 97 (iar pe 97d ma refer la BK vs MG). :)

Un BK crestea mai greu, insa cand facea full, era nevoie de un alt BK full ca sa-i faca fata. So... you do the math

Posted

Intradevar, DL-ul este avantajat, insa stiti bine care sunt avantajele BK-ului fata de DL, la fel cum era si pe 97 (iar pe 97d ma refer la BK vs MG). :)

Un BK crestea mai greu, insa cand facea full, era nevoie de un alt BK full ca sa-i faca fata. So... you do the math

cum ti-am mai zis. nu stii nimic despre versiunea asta.

mg-ul de pe 97 nu se compara cu dl-ul de pe versiunea asta

bk-ul de pe 97 nu se compara cu bk-ul de pe versiunea asta

nu vorbim de rase in topicul asta, ci vorbim de punctiforme

@se va introduce pana la urma un mob sau mai multi in punctiforme sau nu?

Posted

cum ti-am mai zis. nu stii nimic despre versiunea asta.

mg-ul de pe 97 nu se compara cu dl-ul de pe versiunea asta

bk-ul de pe 97 nu se compara cu bk-ul de pe versiunea asta

nu vorbim de rase in topicul asta, ci vorbim de punctiforme

@se va introduce pana la urma un mob sau mai multi in punctiforme sau nu?

Dane, ai zis bine ca nu se poate compara, da, ai zis bine, pentru ca pe 97d bk-ul era mult mai dezavantajat decat aici :P

Si nu poti spune ca nu stiu nimic despre un lucru, daca tu nu ai habar despre persoana mea cand nu ma cunosti si cu atat mai mult nu stii ce stiu sau nu. Asa ca te-as ruga intr-un mod cat se poate de civilizat sa nu mai faci afirmatii despre lucruri de care nu ai habar.

Vezi eu pot spune ca tu nu stii despre ce vorbesti sau ca iti place sa vorbesti doar ca sa te afli in treaba? :)

Posted

Dane, ai zis bine ca nu se poate compara, da, ai zis bine, pentru ca pe 97d bk-ul era mult mai dezavantajat decat aici :P

Si nu poti spune ca nu stiu nimic despre un lucru, daca tu nu ai habar despre persoana mea cand nu ma cunosti si cu atat mai mult nu stii ce stiu sau nu. Asa ca te-as ruga intr-un mod cat se poate de civilizat sa nu mai faci afirmatii despre lucruri de care nu ai habar.

Vezi eu pot spune ca tu nu stii despre ce vorbesti sau ca iti place sa vorbesti doar ca sa te afli in treaba? :)

pai cum poti sa zici ca eu nu stiu ce vorbesc cand tu imi zici mie ca pe 97 bk-ul era mult mai dezavantajat? :)) care-i avantajul bk-ului pe versiunea asta? hp-ul? :)) stii cat ii ia unui bk sa isi incarce viata de la 90k pana la 2 mil? pun pariu ca nu.

un bk de 10 rr pe 97 dadea un rr in 28-36 de ore.

un bk pe s1 abia face lvl de arena in 28-36 de ore. + inca 48 de ore de la 300 la 400, ca sa nu mai spun ca nu-si poate folosi skill-urile de la lvl 1. :) so.. cine vorbeste in necunostinta de cauza?

bk-ul crestea cot la cot cu sm-ul pe 97, aici da rr de 3 ori mai greu. (eu dau dmg ca un bk de 15 rr cel putin ca am buff constant. ti-am zis asta sa nu-mi zici de diferenta de rr intre mine si q-sadi sau cristal)

Posted

aici dl e avantajat ;) tine spot bine+dmg mare+lvl 200 arena+7pct/lvl

trebuia sa iti faci dl ^^ , acum fiecare rasa cu avantaje si dezavantaje

nu uita ca e praf la defense...

Posted

pai cum poti sa zici ca eu nu stiu ce vorbesc cand tu imi zici mie ca pe 97 bk-ul era mult mai dezavantajat? :)) care-i avantajul bk-ului pe versiunea asta? hp-ul? :)) stii cat ii ia unui bk sa isi incarce viata de la 90k pana la 2 mil? pun pariu ca nu.

un bk de 10 rr pe 97 dadea un rr in 28-36 de ore.

un bk pe s1 abia face lvl de arena in 28-36 de ore. + inca 48 de ore de la 300 la 400, ca sa nu mai spun ca nu-si poate folosi skill-urile de la lvl 1. :) so.. cine vorbeste in necunostinta de cauza?

bk-ul crestea cot la cot cu sm-ul pe 97, aici da rr de 3 ori mai greu. (eu dau dmg ca un bk de 15 rr cel putin ca am buff constant. ti-am zis asta sa nu-mi zici de diferenta de rr intre mine si q-sadi sau cristal)

de ce nu are si sm-ul 2 milioane hp? de ce mg-ul nu are combo? de ce nu au celelalte defense-ul bk-ului? stai o secunda Dane, tu te plangi de dezavantaje, dar atata timp cat are atatea avantaje tu de ce stai sa te plangi pe forum ca el creste asa de greu? de ce ai mai multe rr-uri pe bk, decat majoritatea sm-ilor/mg-ilor...??

de ce sunt 2 bk pe locul 7, respectiv 8 din status, cu sortare dupa numarul de reseturi? Sincer, nu ai vrea ca un bk desi are toate avantajele unui "pradator" al linkmaniei sa fie si cel mai usor de crescut??

In locul tau eu as fi multumit, pt ca multa lume renunta la bk in favoarea altor rase care cresc mai usor, dar la war/duel sunt dezavantajati in fata unui bk... :)

Cat despre toate celelalte informatii, Dane, sunt doar matematica.

Posted

si dl idem

plus ca iti ia ceva timp sa faci 300 pe bk ... pe cand la sm e floare la ureche

ia numara sm/mg din top 10 si bk/dl tinand cont si de diferenta de rr dintre ei si aflii cine creste mai repede

Posted

aici dl e avantajat ;) tine spot bine+dmg mare+lvl 200 arena+7pct/lvl

e avantajat cand e mare. pana in 2 rr e f greu sa joci cu dl... fara party nu faci mai nimic. Probabil din acest motiv sunt numai 10 DL cu rr pe server si doar 4 au mai mult de 1 rr.

Posted

de ce nu are si sm-ul 2 milioane hp? de ce mg-ul nu are combo? de ce nu au celelalte defense-ul bk-ului? stai o secunda Dane, tu te plangi de dezavantaje, dar atata timp cat are atatea avantaje tu de ce stai sa te plangi pe forum ca el creste asa de greu? de ce ai mai multe rr-uri pe bk, decat majoritatea sm-ilor/mg-ilor...??

de ce sunt 2 bk pe locul 7, respectiv 8 din status, cu sortare dupa numarul de reseturi? Sincer, nu ai vrea ca un bk desi are toate avantajele unui "pradator" al linkmaniei sa fie si cel mai usor de crescut??

In locul tau eu as fi multumit, pt ca multa lume renunta la bk in favoarea altor rase care cresc mai usor, dar la war/duel sunt dezavantajati in fata unui bk... :)

Cat despre toate celelalte informatii, Dane, sunt doar matematica.

aoleoooooooooo doamneeee!! e ultima oara cand iti explic.

un sm poate sa aiba pana la 87.057 hp pe versiunea asta. cu sweal face 1.390.947.

un bk are 98.336 hp. cu sweal ajunge pana la 2.042.438

un sm are defence 8191 calculat fara set/scut. DAR ARE MANA SHIELD CU O ABSORBTIE DE 829%

un bk are defence 10922 calculat fara set/scut. dar are sweal

unde vezi tu o diferenta asa mare intre sm si bk? doar sweal-ul?

aici e vorba de punctiforme care sunt DOAR 8 PE TOT SERVERUL!! ele au DOAR 5 MOBI FIECARE.

spoturile de SM/MG sunt PESTE 50 PE TOT SERVERUL unde se poate creste foarte usor (datorita range-ului foarte mare) si AU 10 MOBI FIECARE!!!

EU AM CERUT UN SINGUR MOB IN PLUS PE PUNCTIFORME!!! DOAR UNUL!!!

intelegi acum unde vreau sa ajung? :)

aia 2 bk au stat mai mult on decat orice sm ;)

el a avut mg. n-are de unde stie cum se creste un bk. i-am explicat si eu, dar s-a simtit ofensat :)

Posted

ai uitat sa vorbesti de diferenta de dmg

si de combo de la bk :D

dmg-ul sm-ului la Custom PvP este cuprins intre 3.720 si 8.311, xdmg e de 9.973 (calculat fara staff si fara satan)

dmg-ul bk-ului la Custom PvP este cuprins intre 189.824 si 284.719, xdmg e de 341.656 (calculat fara weapon si fara satan)

tinand cont ca sm-ul isi da ms (cu absorb dmg de 829%) la un custom pvp, bk-ul ii va da dmg cu fury de 100 - 2.000(foarte rar) cu edr, pe langa zecile de miss-uri in prealabil. deci un bk nu poate omora un sm NICIODATA fara combo. ca un bk sa faca combo va trebui ca sm-ul sa stea nemiscat, ceea ce nu se va intampla niciodata - se va folosi clar de teleport :)

PS: acum 4 CS-uri erau 4 bk dupa fundu lu Ign0re. nici unu nu a reusit sa-l omoare timp de 15 minute ca statea omuletzu numa in teleport :)

Posted

eu zic ca mai bine spoturile/tarcurile sa fie ca pe 97d, unde un bk daca se chinuia tinea bine spotul si unele tarcuri, pe s1 mobii sunt foarte imprastiati iar bk nu are nici o sansa pe spoturi/tarcuri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...