Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PUNCTIFORME

Recommended Posts

Posted

hai sa nu ne mai dam cu parere atata timp cat nu stim cu ce se mananca rasa BK, mai ales pe serverul asta. ok? :)

Putin offtopic : iti spun eu cu ce se mananca rasa bk la full. 21k si ceva def (cel mai mare def dintre toti) 320 k hp, iar luand in calcul combo (cel mai mare dmg). Calculeaza ce sanse are un sm contra un bk prin formula simpla 45% ref din 320000, nici nu trebuie sa te obosesti sa te bati, doar sa ramai blocat pe QQQ.

Nici una dintre celalalte rase nu poate sa-l omoare, decat un alt bk :)

Posted

presupun ca imba=imbatabil

este prima data cand vad aceasta prescurtare .

faci economie de litere ? esti la o sala de calculatoare si platesti in functie de nr. de taste folosite/uzate ?

da..dota te strica

imba=imbalanced , aici folosit ca imbatabil si daca o vezi prima data este chiar foarte TRIST :/

ce te deranjeaza pe tine cum scriu? nu-mi dai si suspend? :">

Posted

Putin offtopic : iti spun eu cu ce se mananca rasa bk la full. 21k si ceva def (cel mai mare def dintre toti) 320 k hp, iar luand in calcul combo (cel mai mare dmg). Calculeaza ce sanse are un sm contra un bk prin formula simpla 45% ref din 320000, nici nu trebuie sa te obosesti sa te bati, doar sa ramai blocat pe QQQ.

Nici una dintre celalalte rase nu poate sa-l omoare, decat un alt bk :)

altu care nu stie cu ce se mananca rasa bk pe serveru asta dar isi da cu parerea :) bk-ul nu are hp de 320k si nici defence de 21k la full. are 2.058.597 hp fara iteme cu incr hp la lvl 390 :) defence am uitat cat are.

@edited

Posted

altu care nu stie cu ce se mananca rasa bk pe serveru asta dar isi da cu parerea :) bk-ul nu are hp de 320k si nici defence de 21k la full. are in jur de 1.8 mil hp fara iteme cu incr hp :) defence am uitat cat are.

S-ar putea sa ai dreptate, nu sunt sigur care versiune am jucat-o care era asemanatoare, iar acolo avea 320 k hp insa sunt sigur ca pe S4 are hp`ul care l-ai scris tu mai sus. Daca esti asa stapan pe tine cand zici asta si tu stii cu ce se mananca acesta rasa BK (sau ai auzit-o de la alti cunoscatori feroce de rase) asa o fi, dar daca n-ai dreptate faci 10 flotari intr-o mana ^^

Guest GUNIT-MG
Posted

si totusi ...

bk face full la 60 rr

sm face la 46 (fara str)

elf tot la 46 fara str

dl la 58 (cu tot cu command)

mg la 46 tot

bk saracu trebuie sa faca cele mai multe rr sa fie full... nici dl nu e departe dar totusi sm poate da 1 rr / 36 ore fara sa se streseze sa fuga dupa mobi, bk de la lvl 0 in cam 5-6 zile daca te chinui si ai punct dai rr si trebuie sa stai on non stop... 1-300 trebuie sa fugi dupa monstri 300-400 trebuie sa iti pastrezi spotul si e cam imposibil sa stai 5-6 zile non-stop :huh:

merita macar 6-7 mobi pe punct :)

Posted

si totusi ...

bk face full la 60 rr

sm face la 46 (fara str)

elf tot la 46 fara str

dl la 58 (cu tot cu command)

mg la 46 tot

bk saracu trebuie sa faca cele mai multe rr sa fie full... nici dl nu e departe dar totusi sm poate da 1 rr / 36 ore fara sa se streseze sa fuga dupa mobi, bk de la lvl 0 in cam 5-6 zile daca te chinui si ai punct dai rr si trebuie sa stai on non stop... 1-300 trebuie sa fugi dupa monstri 300-400 trebuie sa iti pastrezi spotul si e cam imposibil sa stai 5-6 zile non-stop :huh:

merita macar 6-7 mobi pe punct :)

sustin ideea de mai sus. un bk ce sta on non stop ca mine face de la lvl 1 la 300 in aproximativ 48 de ore daca are spoturi non stop pe fiecare harta unde merge.

sa nu mai spun ca sm-ul pe cel mai mare spot ia intre 40-56k xp iar bk-ul pe cel mai mare punct ia 28-35k maxim. nu spun acum sa se puna puncte mai mari, ci doar sa se reintroduca mobul lipsa care conteaza foarte mult la totalul de xp acumulat pana la rr.

PS: daca s-ar baga 2-3 mobi in plus pe punctiformele de bk/elf/dl nu m-as supara :D

PPS: daca va uitati in top o sa vedeti diferenta intre primul sm si primul bk de pe server, si o sa va dati seama cum creste fiecare rasa in parte :) (sadi,cristal,micro si gunit,knavish,boom sunt charuri conectate non stop in game, si non stop au spoturi/puncte.) see the difference? :)

Guest GUNIT-MG
Posted

eu zic totusi ca un sm cu 13k agil si 13k ene omoara mai repede mobi pe spot larg decat un bk la 6 rr pe un punctiform

+ sm ia dublu xp

+ sm are dublu nr de monstri pe spot ... -_-

Posted

voi spuneti de DL ca are dmg mare...dar la duel ceva nu este setat bine

isi pierde mult din dmg

sunt contra 6 mobi pe punctiforma desii sunt DL

asa este f bine

asa sa ramana

nu uita ca SM nu se poate compara cu BK si DL

atata va plangeti de Bk...nu uitati ca la castle siege BK-ul face treaba grea...SM ce face? da cu ice...nu e mare chestie...DL cu summon...

tot BK face treaba grea

dak acesti BK cresc prea repede...ce se inatampla?

dak voiaia sa ai multe rr iti faceai Sm/MG si nu te plangeai

cui ii place Bk sa joace cu BK fara mofturi...mie imi place DL ... sunt multe care nu imi convin...dar tac ... imi place DL il accept asa cum este :|

mai gabrielak.. eu am jucat pe beta si am testat toate rasele in afara de dl. iti spun eu ca la full stats o sa fie toata lumea in dubii cu privire la cel mai bun char pentru pvp si pentru duel intre bk si sm. la pvp sm-ul este rege, asta in cazul in care cel care joaca pe sm stie sa joace foarte bine, iar la duel bk-ul este rege.

Guest GUNIT-MG
Posted

nush dc credeti ca bk e zeu si restu nu misca in fata lui ... si cu 7 mobi pe punctiform tot rasa cea mai greu de crescut e pentru ca trebuie stat on non-stop nici macar pana faci 300 nu poti lasa afk ... elful nu poate creste singur dar e cel mai mare afk-ist ;)

@gabrielAK

AK_DarkEye Dark Lord 315(1) 591139 1706 1500 400 500 1014

daca tu la 1 rr bagi 1k command nush cand o sa ti tu punctiform asa normal ca poti zice sa bage 1 mob mai bn :-j

Posted

Au am stat cateva secunde pana sa imi dau seama ca este o prescurtare .

La inceput am crezut ca ai scris repede si ai incurcat literele intre ele sau ti-au scapat cateva .

De ce este trist ? Trebuia sa joc si eu dota ?

Mi se pare mie sau aici este sectziune de mu si nu de dota ?

Imagineaza-ti ce au inteles ceilaltzi care au citit ce ai postat tu si care NU au jucat dota ( ca sa nu vin si eu cu comentarii inteligente gen "daca o vezi prima data este chiar foarte TRIST" )

da..dota te strica

imba=imbalanced , aici folosit ca imbatabil si daca o vezi prima data este chiar foarte TRIST :/

ce te deranjeaza pe tine cum scriu? nu-mi dai si suspend? :">

Posted

Boom, nu cred ca imi dau cu parerea aiurea, in topicurile unde habar nu am, doar ca sa ma bag in seama. Daca tu nu m-ai vazut jucand pe bk, asta nu inseamna ca nu o fac. Pastreaza-ti parerile pt tine. :)

Eu am spus o parere pur personala, vrei bk munceste tata sa-l cresti, pentru ca merita tot efortul depus la cresterea lui.

Nu mi se pare corect ca un bk sa creasca in acelasi ritm cu celelalte rase care sunt mai dezavantajate ca el si prin asta cred ca am spus tot.

Ma indoiesc ca pe un punctiform bk-ul va face party sau va da la ks cu un alt bk/dl , im timp ce pe un spot normal, un sm/mg va face party sa creasca si guilda/prietenii.

Guest GUNIT-MG
Posted

hai ca aici sm cu 90% mana shield + teleport + ice storm nu e asa slab cum ziceti toti ... si face full la 47rr nu 61 ca bk

sm face de cam 10 ori mai rpd rr decat bk ceea ce nu mi se pare prea corect + ca bk trebuie sa stea on sa fuga dupa monstrii pana face 300 si dupa daca nu are spot punctiform

cu 7 monstri pe punctiform ar fi mai corect desi nu ar strica bk sa intre arena la 280 (nush daca se poate :) )

sa nu uitam ca bk trebuie la fiecare reset sa faca lvl pentru magii ...

Posted

hai ca aici sm cu 90% mana shield + teleport + ice storm nu e asa slab cum ziceti toti ... si face full la 47rr nu 61 ca bk

sm face de cam 10 ori mai rpd rr decat bk ceea ce nu mi se pare prea corect + ca bk trebuie sa stea on sa fuga dupa monstrii pana face 300 si dupa daca nu are spot punctiform

cu 7 monstri pe punctiform ar fi mai corect desi nu ar strica bk sa intre arena la 280 (nush daca se poate :) )

sa nu uitam ca bk trebuie la fiecare reset sa faca lvl pentru magii ...

off: cum adica sm-ul face full la 47 de rr si bk-ul la 61?oO

Posted

Au am stat cateva secunde pana sa imi dau seama ca este o prescurtare .

La inceput am crezut ca ai scris repede si ai incurcat literele intre ele sau ti-au scapat cateva .

De ce este trist ? Trebuia sa joc si eu dota ?

Mi se pare mie sau aici este sectziune de mu si nu de dota ?

Imagineaza-ti ce au inteles ceilaltzi care au citit ce ai postat tu si care NU au jucat dota ( ca sa nu vin si eu cu comentarii inteligente gen "daca o vezi prima data este chiar foarte TRIST" )

nici eu n-am inteles prescurtarea lui dar am trecut cu vederea. so.. lasand prescurtarile la o parte, se va pune in aplicare sugestia mea sau nu? :)

Boom, nu cred ca imi dau cu parerea aiurea, in topicurile unde habar nu am, doar ca sa ma bag in seama. Daca tu nu m-ai vazut jucand pe bk, asta nu inseamna ca nu o fac. Pastreaza-ti parerile pt tine. :)

Eu am spus o parere pur personala, vrei bk munceste tata sa-l cresti, pentru ca merita tot efortul depus la cresterea lui.

Nu mi se pare corect ca un bk sa creasca in acelasi ritm cu celelalte rase care sunt mai dezavantajate ca el si prin asta cred ca am spus tot.

Ma indoiesc ca pe un punctiform bk-ul va face party sau va da la ks cu un alt bk/dl , im timp ce pe un spot normal, un sm/mg va face party sa creasca si guilda/prietenii.

una e sa joci pe UN bk, si alta e sa ajungi sa-l faci si full. tu ai impresia ca jucand pe bk-ul asta poti sa-ti dai cu parerea despre ce anume are nevoie rasa bk pe serverul linkmania? :) hai sa nu ne umflam in pene aiurea. eu am cerut minim un mob in plus pe punctiforme. tu spui ca nu esti de acord. de ce? pentru ca nici macar nu stii cum creste un bk pe punctiform, fata de un sm pe un spot in arena, ca sa nu zic de kalima. hai sa-ti desenez:

un bk pe un punctiform are 5 mobi din care ia intre 22-35k xp MAXIM.

un sm pe un spot in arena are 10 mobi din care ia intre 42-56k xp MAXIM.

un bk de 6 rr omoara mobii in 7 secunde, iar respawn-ul este de 5 secunde.

un sm de 14 rr omoara mobii in 5 secunde, iar respawn-ul este de 5 secunde.

calculand totul la 5 secunde respawn+5 secunde killing, un bk ia intr-un minut 1,050,000 xp (63 mil xp intr-o ora)

un sm, calculand totul la 5 secunde respawn+kill, ia 3,360,000 xp intr-un minut (201,600,000 intr-o ora)

eu am cerut DOAR UN MOB IN PLUS! n-am cerut puncte mai mari, zeci de mobi in plus, sau o vila cu piscina.

una e sa cresti greu cu o rasa, si alta e sa te chinui sa cresti o rasa. daca esti sadomaso n-ai de cat sa tragi pe un spot cu 3 mobi pana faci full.

PS: te-as ruga ca la sugestiile mele sa nu mai dai add reply

off: cum adica sm-ul face full la 47 de rr si bk-ul la 61?oO

nu a pus la calcul str-ul, care nu conteaza foarte mult la sm :)

Posted

boom scriitoru lu tata mai incet ... cu scrisu :yum: .. anyway OT sunt pro :right: desi nu am auzit in viata meu de acest BICHEI

Posted

Boom, baiete, ce te face sa crezi ca eu am jucat pe acel bk? ce te face sa crezi ca ala este singurul meu bk?

Te rog, lasa-ti resentimentele acasa, asta este o sugestie si eu am tratat-o ca atare, ai face si tu bine sa faci la fel. Nu sunt contra ca este o sugestie facuta de tine, sunt contra pentru ca asta a fost parerea mea.

In alta ordine de ideei, daca tu imi zici mie ca un sm face un bk la war/duel/pvp , inseamna ca ai o impresie gresita despre mine si crezi ca am timp sa ma incred in vorbele tale. Ma indoiesc ca un SM/MG/ELF ii va face 2.000.000 dmg unui bk (ca sa-i faca pk) in timp util, fara ca bk-ul sa aibe un cuvant de spus(poate doar ca bk-ul sa fie afk).

Din calculele tale, un sm de 14 rr omoara mobii in 5 secunde, pe cand un bk de 6 rr omoara mobii in 7, diferenta dintre sm si bk este ca...BK-UL ESTE MAI MIC CU VREO 8 RR? Nu ti se pare nimic incorect pe aici ?

Totusi, incearca sa nu fi asa flegmatic si teribilist, ca nu iti sta bine, sincer. Mi-am exprimat parerea si am motivat-o de asemenea. Am tot dreptul sa fac asta.

Ma mir ca nu vreti ca toate spoturile/tarcurile din arena sa fie punctiforme, astfel sa fie egalitate intre rase. Hai sa facem o sugestie ca bk-ul sa intre la lvl 150 in arena, ca si asa creste greu saracutzul si e cea mai dezavantajata rasa :blink: ... nooot!!!

cry me a river!

Posted

Boom, baiete, ce te face sa crezi ca eu am jucat pe acel bk? ce te face sa crezi ca ala este singurul meu bk?

Te rog, lasa-ti resentimentele acasa, asta este o sugestie si eu am tratat-o ca atare, ai face si tu bine sa faci la fel. Nu sunt contra ca este o sugestie facuta de tine, sunt contra pentru ca asta a fost parerea mea.

In alta ordine de ideei, daca tu imi zici mie ca un sm face un bk la war/duel/pvp , inseamna ca ai o impresie gresita despre mine si crezi ca am timp sa ma incred in vorbele tale. Ma indoiesc ca un SM/MG/ELF ii va face 2.000.000 dmg unui bk (ca sa-i faca pk) in timp util, fara ca bk-ul sa aibe un cuvant de spus(poate doar ca bk-ul sa fie afk).

Din calculele tale, un sm de 14 rr omoara mobii in 5 secunde, pe cand un bk de 6 rr omoara mobii in 7, diferenta dintre sm si bk este ca...BK-UL ESTE MAI MIC CU VREO 8 RR? Nu ti se pare nimic incorect pe aici ?

Totusi, incearca sa nu fi asa flegmatic si teribilist, ca nu iti sta bine, sincer. Mi-am exprimat parerea si am motivat-o de asemenea. Am tot dreptul sa fac asta.

Ma mir ca nu vreti ca toate spoturile/tarcurile din arena sa fie punctiforme, astfel sa fie egalitate intre rase. Hai sa facem o sugestie ca bk-ul sa intre la lvl 150 in arena, ca si asa creste greu saracutzul si e cea mai dezavantajata rasa :blink: ... nooot!!!

cry me a river!

cand te apuci de jucat mu, atunci ai drept la replica. pana atunci incearca sa nu-ti mai dai cu parerea ce au sau n-au nevoie player-ii activi in game.

Posted

voi spuneti de DL ca are dmg mare...dar la duel ceva nu este setat bine

isi pierde mult din dmg

sunt contra 6 mobi pe punctiforma desii sunt DL

asa este f bine

asa sa ramana

nu uita ca SM nu se poate compara cu BK si DL

atata va plangeti de Bk...nu uitati ca la castle siege BK-ul face treaba grea...SM ce face? da cu ice...nu e mare chestie...DL cu summon...

tot BK face treaba grea

dak acesti BK cresc prea repede...ce se inatampla?

dak voiaia sa ai multe rr iti faceai Sm/MG si nu te plangeai

cui ii place Bk sa joace cu BK fara mofturi...mie imi place DL ... sunt multe care nu imi convin...dar tac ... imi place DL il accept asa cum este :|

Poti sa faci si cu sm multe, doar daca stii sa'l folosesti :P

Posted

cand te apuci de jucat mu, atunci ai drept la replica. pana atunci incearca sa nu-ti mai dai cu parerea ce au sau n-au nevoie player-ii activi in game.

si ce te face sa crezi ca nu joc? Are vreo relevanta cat de mult joc? :)

Poate joc si eu pe un bk si poate observ si eu diferentele intre un bk si celelalte rase.

Incearca pe viitor sa inveti sa-ti sustii sugestia prin argumente nu prin atacuri aduse sugestiilor care nu te avantajeaza. :)

Posted

si ce te face sa crezi ca nu joc? Are vreo relevanta cat de mult joc? :)

Poate joc si eu pe un bk si poate observ si eu diferentele intre un bk si celelalte rase.

Incearca pe viitor sa inveti sa-ti sustii sugestia prin argumente nu prin atacuri aduse sugestiilor care nu te avantajeaza. :)

altceva in afara de "ce te face sa crezi ca ... bla bla bla" mai stii sa spui? uite ca stiu ca nu joci de ceva vreme si n-ai cum sa ma contrazici. lasa jocul asta de cuvinte ca nu te face mai destept. stii tu.. aparentele inseala.. in cazul tau.

daca reply-urile mele de mai sus nu ti-au fost un argument destul de solid.. te inteleg. de fapt.. nici nu ma mira.. tu stii sa dai doar move noria si sa faci printuri printre floricele si sa-ti admiri charul de joc :)

Posted

Una si cu alta ,zuma are dreptate intr-un lucru Dane,nu mai ataca pe cei care nu-ti sustin ideea si contracareaza prin argumente ,tocmai de aceea se ajung unde se ajung majoritatea sugestiilor ca mereu se ajunge la o cearta sau la nush ce altceva .My point of view .

OT :Pro cu sugestia ,BK se creste oricum greu indiferent daca e un mob sau nu in plus .

Posted

Una si cu alta ,zuma are dreptate intr-un lucru Dane,nu mai ataca pe cei care nu-ti sustin ideea si contracareaza prin argumente ,tocmai de aceea se ajung unde se ajung majoritatea sugestiilor ca mereu se ajunge la o cearta sau la nush ce altceva .My point of view .

OT :Pro cu sugestia ,BK se creste oricum greu indiferent daca e un mob sau nu in plus .

cu ce l-am atacat? l-am rugat frumos sa nu mai posteze in thread-urile mele. el continua sa o faca.

i-am adus argumente destul de solide in reply-urile de mai sus. el continua sa-mi arunce in fata ca bk-ul este cea mai buna rasa la pvp, CEEA CE NU E ASA. - experienta lui cu un bk de 1 rr pe 97, si cea de un mg suspendat pentru guilda admins pe S1 isi spune cuvantul.

n-am cerut punctiforme in toata arena, am cerut suplimentarea lor cu UNUL sau mai multi mobi. el tot imi arunca in ochi ca "de ce nu se fac toate spoturile punctiforme"

cine pe cine ataca? cine cui ii rastalmaceste vorbele si arunca injectii?

@stii ce ma amuza? ca te-ai vazut cu el saptamana trecuta si acum ii iei apararea. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...