Domino628 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://www.todaysbigthing.com/2009/06/25 :rofl1: @min 2-grasul cu chitara
Domino628 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dak nu sunt regizate sunt criminale fazele.. Astia-s rusi beti morti care dorm ca stancile ce sa regizeze...eu totusi daca eram in locu' lu' ala care e cu pasta cred ca nu ma puteam abtine sa nu rad
VibeS- Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 BWAAAHAAAAAA )))) DOamne ce tari sunt maaa ! deci e prea tare tipul ala...iti trebuie si ceva imaginatie cele mai tari au fost alea biliardul si cu chiatara
-=Zipp0=- Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 aia cu chitara a fost cea mai tare si ultima cand ia pus pasta in mana lu ala goala )))
marius_truckerfan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Cel cu chitara a fost cel mai tare :rofl2: .
Heinekener Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 nuj cei asa FUN , doar sunt regizate... CLAR (eu nu am vzt om sa doarma nemiscat , fara sa respire sau/si cu gura inkisa nerelaxat cum sunt aia , mai ca dormeau stand in fund si sanki grasu ala punea mana exact pe chitara , se vede in clip ca 1 nu mai rezista si s-a miscat , a zambit p sub mustati ... buna idee doar dak era adevarat nu regizat
2dor Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 nuj cei asa FUN , doar sunt regizate... CLAR (eu nu am vzt om sa doarma nemiscat , fara sa respire sau/si cu gura inkisa nerelaxat cum sunt aia , mai ca dormeau stand in fund si sanki grasu ala punea mana exact pe chitara , se vede in clip ca 1 nu mai rezista si s-a miscat , a zambit p sub mustati ... buna idee doar dak era adevarat nu regizat Probabil ca sunt regizate, dar se pot realiza toate, eu unul apreciez imaginatia ))))))))