Jump to content
Domino628

Farse cu pasta de dinti!Cele mai bune!

Recommended Posts

Posted

dak nu sunt regizate sunt criminale fazele.. =))

Astia-s rusi beti morti care dorm ca stancile :)) ce sa regizeze...eu totusi daca eram in locu' lu' ala care e cu pasta cred ca nu ma puteam abtine sa nu rad =))

Posted

BWAAAHAAAAAA =)))))) DOamne ce tari sunt maaa ! deci e prea tare tipul ala...iti trebuie si ceva imaginatie :)) cele mai tari au fost alea biliardul si cu chiatara :))

Posted

nuj cei asa FUN , doar sunt regizate... CLAR (eu nu am vzt om sa doarma nemiscat , fara sa respire sau/si cu gura inkisa nerelaxat cum sunt aia , mai ca dormeau stand in fund :coffee: si sanki grasu ala punea mana exact pe chitara , se vede in clip ca 1 nu mai rezista si s-a miscat , a zambit p sub mustati ... buna idee doar dak era adevarat nu regizat

Posted

nuj cei asa FUN , doar sunt regizate... CLAR (eu nu am vzt om sa doarma nemiscat , fara sa respire sau/si cu gura inkisa nerelaxat cum sunt aia , mai ca dormeau stand in fund :coffee: si sanki grasu ala punea mana exact pe chitara , se vede in clip ca 1 nu mai rezista si s-a miscat , a zambit p sub mustati ... buna idee doar dak era adevarat nu regizat

Probabil ca sunt regizate, dar se pot realiza toate, eu unul apreciez imaginatia =))))))))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...