Jump to content
andix3x

Un dolar pe zi, pentru a nu ramane insarcinata

Recommended Posts

Elevele de la o institutie de invatamant din Carolina de Nord au posibilitatea de a castiga niste bani daca evita sa ramana insarcinate pana cand termina scoala. Pentru "eforturile" lor, ele sunt recompensate cu cate un dolar pe zi.

Tinerelor, cu varste intre 12 si 18 ani, li se ofera sansa de a intra intr-un program, College Bound Sisters. Misiunea acestui program este de a tine tinerele in scoala, rasplatindu-le cu 365 de dolari anual.

Saptamanal, tinerele se intalnesc si discuta despre abstinenta si contraceptive, relateaza Lemondrop.

La sfarsitul fiecarei saptamani, 7 dolari sunt virati intr-un cont, urmand ca fetele sa-i primeasca atunci cand termina scoala si sa-i poata folosi la colegiu.

Pentru a putea participa la acest program, fetele trebuie sa nu fi fost niciodata insarcinate, sa mearga frecvent la cursuri, sa-si doreasca sa-si continue studiile si sa aiba o sora care sa fi nascut inainte de a implini 18 ani. Toate locurile sunt deja ocupate.

Chiar daca programul nu este privit cu ochi buni de catre toata lumea, el va fi pastrat daca isi dovedeste utilitatea. Oricum, 365 de dolari de persoana reprezinta mai putin decat cei 9 miliarde de dolari anual, cat cheltuieste statul pentru minorele insarcinate, spun initiatorii sai.

Citeste mai multe despreeleve bani gravide eleve Carolina Nord bani abstinenta scoala

Sursa: Ziare.com

Autor: Anca Serghescu

Link to comment

numa la americani se poate asa ceva .. jur ..

nu inteleg ce ii asa tare , eu nu cred ca alea vor sa fie gravide , daca vor sa si-o traga cu careva pot folosii bine mersii si "gume" .. geez .. , le da bani de'amoaca si altii nu au ce manca! Si cica e criza ..

Link to comment

tu sau stirea ?

ot : isi primesc banii de buzunar pe o saptamana :)

Tu ai citit bine sitirea ? 1 dolar pe zi = 365 dolari anual....dolareii sunt livrati saptamanal intr`un cont dar ei pot fi folositi doar dupa ce termina scoala si sa ii foloseasca la facultate.

Deci nu primesc nici 1 dolarel pentru buzunar

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...