Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HurryPoker

Sugestie Kalima Map

Recommended Posts

Guest HurryPoker
Posted

Kalima este o plansa unde se poate ajunge doar printro poarta magica!Exista 7 Kalima maps fiecare find din ce in ce mai dificila!

Insa dupa cum ati putut observa exista o foarte mare diferenta intre monstri din Kalima4 si cei din kalima5!Nu stiu probabil nu sunt setati bine poate ca ar trebui sa va uitati unpic la ei!

Nu stiu de ce nu aveti interes sa populati si sa setati bine aceste plansi!De ce oare am mai facut season1!:|

Probabil ar fii bine venite niste spoturi aici in KALIMA 1-7 dc oare nu reducem unpic spoturile din tarkan/icarus/arena si adaugam nijte spoturi si in KALIMA

eu cred ca este mul mai frumos si interesant sa faceti spoturi in KALIMA avand in vedere ca intrarea se face doar pe baza de invitatie si cerinte de lvl! Poate ca ar fii timpul sa punem un plan de populare in practica!

Posted

Sa mai dat un raspuns pentru asa ceva:

In kalima te duci ca sa te plimbi, de aia nu se vor face spoturi.

Sunt pro, dar nu cred ca se va face ceva :tiphat:

Guest HurryPoker
Posted

poai sa scoata spoturile din icarus! si sa faca spoturi in KALIMA ca e mai mare si sunt 7 plansi nu 1 :comp1:

si sa fie icarusu plansa de plimbare in aer liber! :clap:

Guest HurryPoker
Posted

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :right:

Posted

Kalima este o plansa unde se poate ajunge doar printro poarta magica!Exista 7 Kalima maps fiecare find din ce in ce mai dificila!

Insa dupa cum ati putut observa exista o foarte mare diferenta intre monstri din Kalima4 si cei din kalima5!Nu stiu probabil nu sunt setati bine poate ca ar trebui sa va uitati unpic la ei!

Nu stiu de ce nu aveti interes sa populati si sa setati bine aceste plansi!De ce oare am mai facut season1!:|

Probabil ar fii bine venite niste spoturi aici in KALIMA 1-7 dc oare nu reducem unpic spoturile din tarkan/icarus/arena si adaugam nijte spoturi si in KALIMA

eu cred ca este mul mai frumos si interesant sa faceti spoturi in KALIMA avand in vedere ca intrarea se face doar pe baza de invitatie si cerinte de lvl! Poate ca ar fii timpul sa punem un plan de populare in practica!

Kalima 7 mergi pt kundum=ancinte(daca este bagat)restu planselor mergi degeaba...dar ar fii mai bine daca s-ar baga contor la kalima 7 de 10 min sau 15 ca altfel merg 5 acolo si lasa afk toata noaptea si restu stau cu buza umflata....

Guest *ROSY*
Posted

Na ca s-au facut si spoturi :D

Posted

noroc cu tine :clap:

Posted

a fost o coincidentza :)

NU am citit acest topic si nici nu mi-a spus nimeni de el .

Eu doar am incercat sa ajut jucatorii activi , care nu mai aveau loc de cei afk si semi-afk din arena :D

noroc cu tine :clap:

Posted

acum ar mai trebui setat putin drop-ul pentru invitatii sa fie din ce in ce mai greu de gasit in functie de harta. kalima 7 pica foarte foarte usor in arena, ceea ce nu mi se pare normal :)

ar fi bn sa propui aceasta sugestie :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...