Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gtdorin

Problema Logica

Recommended Posts

Posted

I mi cer scuze daca postez unde nu trebuie, dar aici mi s a parut cel mai potrivit loc unde sa pun urmatoarea Intrebare

Am sa pun o schema poate o sa ma fac inteles mai bine

http://img142.imageshack.us/i/14462870.png/

Acum sa explic:

Playerul 1 este pe spot cu printuri cu spotul liber

Dupa un timp apare Payer2 face print cu o parte din spot libera cum apare in schema

Cine poate revendica spotul?

Imi cer scuze daca a mai fost pusa intrebarea asta sau daca este deja stipulata in regulament eu nu am observato.

Rog un moderator sa se uite si pe postul meu.

Multumesc anticipat.

Posted

majoritatea spoturilor sunt destul de adunate si se stie zona aproximativa unde apar mobii

despre ce spot si harta este vorba?

P.S. mutat la Informatii

Posted

http://img142.imageshack.us/i/14462870.png/

Cum a zis si Alex spoturile se stiu.... adica cerculetul din poza ta.... si in mod normal cand ajungi pe spot...el e gol si poti face poza din orice pozitie vrei....si logic te asezi in mijloc si faci poza in asa fel incat sa cuprinzi tot cerculetul.In cazul in care te-au mutat mobii unde este player 1 in schita si vine player 2 si face acea poza... tu o vei anula cu poza ta in care cuprinzi clar tot spotul si se vede ca el nu era acolo cand ai ajuns tu.In cazul in care player 1 are poza ca in schita si player 2 la fel eu cred fiecare va trebuie sa se fereasca sa intre in ecranul celulalt ... cei doi facand doua spoturi din unul singur :)

Posted

Am inteles ,dar playerul 2 poate sa zica ca el cand a facut poza nu era nimeni pe spot si a preferat sa stea in pozitia de mai sus, avand print in care cuprindea o mare parte din spot in care este doar el, am avut discutia asta cu unul din jucatori , o sa l rog sa puna si el printurile, sa vorbim pe o situatie concreta.

Oricum in mare playerul 1 are castig de cauza avand printul cu spotul complet iar playerul 2 doar cu o parte, adica asa gandesc eu logic.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...