Guest hustle Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dute si arunca-te dupa bloc ca ti`a murit idolu =))
DunkelKid Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 @Andria - E într-adevăr trist, însă nu uita că MJ a avut (are și va avea) mulți, mulți fani ce-i simt (sau îi vor simți - căci mulți nu au aflat încă) lipsa! (ps: și să ignorăm spammerii...)
Andria Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 ar trebui sa ne pese ? :| in fiecare zi mor oameni,viataDe acu fac topic pentru fiecare stire de la pro tv (ora 5 )@Daca ti-ar fi un apropiat as mai zice dar asa nu vad rostu :| doar ca a fost v3d3t@,m3g@st@r,v1P e special ? :|El a fost un om special ! A fost cel mai bun cantaret din toate timpurile, ca dovada cele 26 de milioane de albume (thriller) vandute in lume ! ps: spamerii nu cunosc ce inseamna valoarea adevarata precum Freddie Mercury, George Michael, Michael Jackson si altii ... e simplu sa jignesti pe net .....
Andria Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 imi cer scuze intelepciunea ta, nu vreau sa intreb cati ani ai ca mie frica de raspuns .Nbam 19 ani, de ce ? ti se pare ciudat sa explic ceva cuiva care jigneste doar pt ca n asculta ce ascult eu si nu apreciaza ce apreciez eu ? ps: nu era pt tine special ce am spus...
Alex86 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3962577