Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu_Xing

tarc bk

Recommended Posts

Posted

pai o fi separat dar es-ul nu tine cont de acel mic garduelt care separa spotul meu punctiform de mijlocul tarcului. Nu cred ca ii convine nimanui sa ia de la 17k la 11 si chiar 8 k exp.

Am zis de cand lumea sa fie interzis es-ul in acel tarc -_-

Posted

In mijloc e alt spot, deci n-ar trebui sa fie ks, am stat si eu pe un punctiform acolo, e destul de nasol daca trage unu mare in centru

Posted

o fi alt spot, dar si spotul meu este independent, atat timp cat el trage cu es si eu vad pe ecran dmg "0" si mai apare din cand in cand si cate un es iar experienta scade asa cum am spus mai sus, e clar ca-mi face ks. Exista alte vraji care se pot folosi ex: inferno.

Daca doriti pot sa aduc poze.

Guest crize3
Posted
:comp2: da nu inteleg dc au voie SM , MG in tarc de bk? aiurea..
Posted

da, daca cei de pe spotul central stau pe marginea lui, atunci fac ks

ei trebuie sa stea cat mai pe centru ca sa nu loveasca restul mobilor din spoturile punctiforme

Posted

Diablo, iti arat pozele, sper sa fie bune cu ei sa vezi ca si daca stau central tot fac ks (sau poate era ls=ul de la maroco si nu pantera :-? )

Brb cu poze

Posted

ar trebui sa ramana tarc pentru bk/dl/elf sa nu fie permise magiile si nu are mai fi astfel de discutii.

:cool2:

@si pe link iti face ks doar daca apare in ecran...si eu zic ca es ala are range cva mai mare +ca multi folosesc tot fel de rezoluti si na..

Guest MagiczSm
Posted

:comp2: da nu inteleg dc au voie SM , MG in tarc de bk? aiurea..

unde scrie ca numa bk e voie in tzarcu ala ?

Guest Sadi022002
Posted

ei trebuie sa stea cat mai pe centru ca sa nu loveasca restul mobilor din spoturile punctiforme

si la cele 2 spoturi laterale din tzarc bk daca te pui cu sm ,mg si dai cu es faci ks la cel din centru :-j

mai bine facea 3 puncte si sm , mg sa nu aibe foie cu es in tzarc bk :bananadance2:

Posted

la cele laterale se poate da cu ice storm, flame, la cel central cu inferno. Inainte in acel tarc era permis ks-ul, dar nu era delimitat niciun spot si ks-ul se putea face pt ca nu era voie sa intre acolo sm-ul sau mg-ul sa foloseasca es, deci fiecare isi vedea de raza twistingului sau sau cat il dueau sagetile.

pS. cu pozele, mai pe seara :)

Posted

si daca nu sta pe centru atunci face ks ? se poate posta? :)) o sa iasa o multe discutii daca o sa apara la plangeri ceva de genu ....

cea mai buna idee sa fie 4 spoturi punctiforme in tark si doar bk/elf/dl

Guest *ROSY*
Posted

si daca nu sta pe centru atunci face ks ? se poate posta? :)) o sa iasa o multe discutii daca o sa apara la plangeri ceva de genu ....

cea mai buna idee sa fie 4 spoturi punctiforme in tark si doar bk/elf/dl

Pai cand o sa vezi in poza ca holderul nu e pe centru si e langa spotul de pe margine... iti dai seama ca il poti posta. Pe 97 n-a fost vanatoare cu fantata, ca te mutau toti la tarc bk, ca si sm/mg. Asa o sa fie si aici dak nu esti atent cateva min

Posted

asta ai tare... si daca cumva nu sta chiar in mijloc ia ss??? eu sunt magician(cu es) dar sunt de acord interzicera la es in tark

Posted

si la cele 2 spoturi laterale din tzarc bk daca te pui cu sm ,mg si dai cu es faci ks la cel din centru :-j

mai bine facea 3 puncte si sm , mg sa nu aibe foie cu es in tzarc bk :bananadance2:

de acord :D

@rosy lasi afk e prb ta oricum regulamentu e mai stric datorita contoarelor si tot e cineva on sa`i faca poza..sa nu mai spunem ca pentru asa cva iei un ss gras :)

Posted

Pai cand o sa vezi in poza ca holderul nu e pe centru si e langa spotul de pe margine... iti dai seama ca il poti posta. Pe 97 n-a fost vanatoare cu fantata, ca te mutau toti la tarc bk, ca si sm/mg. Asa o sa fie si aici dak nu esti atent cateva min

pai daca lasi afk normal ca te muta :)))

tsu zicea ca indiferent unde e langa gard sau mai pe centru iti face ks .....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...