Az. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 "If the U.S. imperialists start another war, the army and people of Korea will ... wipe out the aggressors on the globe once and for all," the official Korean Central News Agency said. Restul aici : http://www.google.com/hostednews/ap/articl...9F7R9wD9912KIO0 Ce e funny e ca in 1953 americanii si cei din Korea de nord au semnat un tratat de "oprit focul temporar" dar nu tratat de pace,deci practic sunt inca in razboi (cel putin in mintea celor din korea) Pareri?
Guest Xspeed Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 parere:+1 wipe USAconflictele astea nu au rolul de a aduce pacea in lume asa cum spun americaniifiecare cu interesele luisa speram ca nu se ajunge la asa ceva
King_Warlord Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nu cred ca se va ajunge la asa ceva cel putzin acuma korea nar avea curajul sa atace america
TombRaider Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 americanii pot sa stearga korea de pe harta in 15 minute, trebe doar asa apese un singur buton si e game over pentru Korea, xspeed esti prost!
zetulescu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 americanii pot sa stearga korea de pe harta in 15 minute, trebe doar asa apese un singur buton si e game over pentru Korea, xspeed esti prost! Esti foarte limitat in exprimare si nu numai. OT : nu duce la nimic bun un razboi , mai ales in perioada asta de "criza"
spauny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ce e funny e ca in 1953 americanii si cei din Korea de nord au semnat un tratat de "oprit focul temporar" dar nu tratat de pace,deci practic sunt inca in razboi (cel putin in mintea celor din korea) spui ca e din cauza koreenilor... ciudat este ca americanii sunt implicati in majoritatea conflictelor :P
zxzxcasqwt Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nu cred ca mintea voastra virgina intelege importanta Americii pe glob.
c3nz0r Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 V-am mai zis.Voi, activtistii de pe aici, sunteti prea prosti pentru a intelege anumite fapte.Sunteti mai rai ca hipiotii aia din anii 60 care umblau mereu fumati si strigau 'peace' cu toate ca habar n-aveau ca asta se obtine prin razboi.Fara SUA:WW2 poate ar fi continuat si acum. Poate ca pe Romania scria Rusia.Coreea de Nord ar fi fost mai mult ca sigur in razboi cu Coreea de Sud.Israelul si tarile islamice erau in razboi.Europa nu ar fi avut boase sa puna capat vreunuia din acestea.Americanii au fost cei care le-au dat un picior in fund si i-au invatat tainele militare.Harta lumii ar fi aratat altfel iar noi nu mai aveam la dispozitie tot ce avem azi.
spauny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 V-am mai zis.Voi, activtistii de pe aici, sunteti prea prosti pentru a intelege anumite fapte.Sunteti mai rai ca hipiotii aia din anii 60 care umblau mereu fumati si strigau 'peace' cu toate ca habar n-aveau ca asta se obtine prin razboi.Fara SUA:WW2 poate ar fi continuat si acum. Poate ca pe Romania scria Rusia.Coreea de Nord ar fi fost mai mult ca sigur in razboi cu Coreea de Sud.Israelul si tarile islamice erau in razboi.Europa nu ar fi avut boase sa puna capat vreunuia din acestea.Americanii au fost cei care le-au dat un picior in fund si i-au invatat tainele militare.Harta lumii ar fi aratat altfel iar noi nu mai aveam la dispozitie tot ce avem azi.sa iti spun eu cum sta treabaFara Europa:americanii si acum dormeau prin pesteri.
c3nz0r Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 sa iti spun eu cum sta treabaFara Europa:americanii si acum dormeau prin pesteri.Da, au plecat aia destepti si au reusit sa transforme un pamant gol intr-o putere mondiala.Astia sunt americanii ...
Nok!a Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Fara SUA:WW2 poate ar fi continuat si acum. Poate ca pe Romania scria Rusia.Coreea de Nord ar fi fost mai mult ca sigur in razboi cu Coreea de Sud.Israelul si tarile islamice erau in razboi.Europa nu ar fi avut boase sa puna capat vreunuia din acestea.Americanii au fost cei care le-au dat un picior in fund si i-au invatat tainele militare.Harta lumii ar fi aratat altfel iar noi nu mai aveam la dispozitie tot ce avem azi.exact.Sper numai ca zvonul cu cipurile nu e adevarat, ca astfel ar deveni mai rau ca Rusia :)
Phyxyon Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 americanii pot sa stearga korea de pe harta in 15 minute, trebe doar asa apese un singur buton si e game over pentru Korea, xspeed esti prost! Amice asta nu e Red Alert si nici vreun alt joc in care apesi un buton si game over . Scopul razboiului nu e de a obtine bani , daca distrugi o tara cum zici tu cu bombe nucleare de la cine iti mai scoti banii si profiul investit in acel razboi? c3nz0r sa lupti pentru pace e cea mai mare prostie pe care am auzit-o in ultima vreme . Cei 2 termeni sunt total in antiteza . Pentru a fi pace nu e nevoie de razboi fiindca inainte de razboiul ala a fost o pace . Atata timp cat Terra va fi formata din mai multe state diferite nu va fi niciodata pace fiindca fiecare stat isi vede de interesul lui . E adevarat ca americanii au avut o contributie foarte mare in lumea contemporana insa nu uita ca au avut un avantaj foarte mare . Spre deosebire de europeni in America nu prea au existat conflicte cum au fost la noi . Ei au inceput sa se dezvolte direct de la un nivel si sa construiasca tara cu mijloacele disponibile la acea vreme putandu-se usor industrializa ulterior spre deosebire de europeni unde vechile societati , modul cum au fost contruite orasele inca din antichitate obstructionand o dezvoltare libera . Despre importanta in WW2 nu-i plange ca nu au fost the Knight in shining armor . Au stiut cand sa intervina in razboi pentru a avea cel mai mare profit , neavand pagube cum au avut europenii .
turbomaxim2 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 americanii pot sa stearga korea de pe harta in 15 minute, trebe doar asa apese un singur buton si e game over pentru Korea, xspeed esti prost!Si de ce nu o sterso ma pana acum?Ce mai asteapta?De ce nu invadeaza si Iranul?Parca ai fi Thd, dar el e mai ciudat un picEDIT:Nu cred ca exista un razboi intre Sua si coreeni.N Korea este in legitima aparare.Ea nu a spus ca va ataca pe cineva ci se va apara.Asta ii innebuneste pe mac benacii yanks...cum? Mai poate exista vreo natiune ,afara de citeva,care nu se inchina la aroganta si satanismul lor .Pai nu este bine de loc .Pe yanks o sa ii piarda aroganta si orbirea si trufia lor .Acestea ,cred eu ,ca se pot compara doar cu cele ale imparatilor romani.De aceea cred eu ca se vor si duce dupa Roma.Sper ca atunci sa nu tirasca si lacheii lor in prapastia lor.
Guest Xspeed Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Da, au plecat aia destepti si au reusit sa transforme un pamant gol intr-o putere mondiala.Astia sunt americanii ...hello?iti recomand sa citesti ceva istorie despre cei care au populat america, si apoi sa dai un editcum sa nu ajungi o putere cand gasesti un continent cu resursele aproape intacte si cand deja ai tehnologia sa le exploatezi la maxim?crezi ca intelectualii europeni au facut toate astea?de cand mintea scoate resurse naturale?s-au dezvoltat rpd din cauza resurselor neatinse, si au avut un mod risipitor de viataacum dse cam termina toate....si se vedeamerica a fost si o sa fie reziduurile europeisi cu toti banii lor, si cu toata influenta militara...lor tot le lipsesc sute de ani de civilizatie si culturaoricum/die USA
raw^ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 daca nu erau Europenii acum America probabil era mai rau decat africa :)doar sa te gandesti ce avansati erau cei care au descoperit america fata de bastinasi care credeau ca sunt zei la inceput cat despre problema cu korea de nord si america nu pot sa zic ca careva are dreptate mai mult decat cealalta
alcholic Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Americanii astia...cauta scandal peste totinterese mari :> din partea americaniilor