Jump to content
Floopy

IceMan nervos pe Admini !

Recommended Posts

Guest uLise - Mg
Posted

funny :)

da , era necesar ;) du-te si fa-ti damblau la unfunmania

Posted

Salut , am primit un mass cu acest filmulet. Am ras cu lacrimi numai puteam si ma-m gandit sa il arat si voua poate voi nu il stiti in special IceMan. Daca a mai fost postat imi cer scuze , nu am verificat.

Click aici sa vizionezi filmuletul

Pareri ?

Pareri ?

Dintr-un film serios ai facut un kitsch cu subtitrarile tale stupide! Macar stii despre ce era vorba acolo? Bataie de joc.

Posted

eu am facut clipuletzul. era destinat comuntatii MTA daca nu va-ti prins. scrie mare in dreapta lui PARODIE. si trebuie tratat ca atare.

poate daca jucati si voi putin sa:mp va parea mai amuzant dar stiti doar sa criticati.

intodeuna crticati ceva , facand o comparatie cu cele bune , niciodata nu raportati la alea proaste.

Posted

Filmul se numeste Untergang.

Iar in limba romana inseamna Caderea. Cadearea celui de al III-lea Reich. Am auzit despre filmul acesta la Deutsche Welle, chiar episodul in cauza .

Posted

Pareri ?

Dintr-un film serios ai facut un kitsch cu subtitrarile tale stupide! Macar stii despre ce era vorba acolo? Bataie de joc.

Nu la-m facut eu , este facut de Legacy.

eu am facut clipuletzul. era destinat comuntatii MTA daca nu va-ti prins. scrie mare in dreapta lui PARODIE. si trebuie tratat ca atare.

poate daca jucati si voi putin sa:mp va parea mai amuzant dar stiti doar sa criticati.

intodeuna crticati ceva , facand o comparatie cu cele bune , niciodata nu raportati la alea proaste.

Mai trebuie sa fie si unu care sa critice ca altfel nu se poate , Legacy a creat filmuletul eu nu am verificat daca mai era postat si la-m postat direct. E clar o PARODIE dar voi ...

Bravo Legacy , good job.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...