Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

3XTR3M

Info caracter

Recommended Posts

Posted

Salut,

De cateva zile m-am apucat sa strang creation si sa fac fructe.

In momentul cand am bagat un fruct cu butonul "create" am constatat ca am valoarea la extrapoints pe minus . Exemplu : in loc sa am 12 / 90 la mine scrie -12 / 90 si cand bag un fructe devine - 11/90.

Sa fie oare de la problema aceea cu rr prematur la cateva caractere cand ne-au fost scoase la toti punctele ?

Nick caracter : Kamikaze

Astept feed back-ul vostru, merci.

Guest ThuG LIFE
Posted

eu am avut la bk 134/92 deci nu bagam niciun fruct stateam pe sec fara mancare :>

Guest *ROSY*
Posted

si mie mi-s tot pe minus, aia inseamna ca tre sa mancam 100 de fructe (ex.) de la -20 la 80 ?

Decat sa mananci atatea, mai bine te lipsesti :D

Guest MagiczSm
Posted

Salut,

De cateva zile m-am apucat sa strang creation si sa fac fructe.

In momentul cand am bagat un fruct cu butonul "create" am constatat ca am valoarea la extrapoints pe minus . Exemplu : in loc sa am 12 / 90 la mine scrie -12 / 90 si cand bag un fructe devine - 11/90.

Sa fie oare de la problema aceea cu rr prematur la cateva caractere cand ne-au fost scoase la toti punctele ?

Nick caracter : Kamikaze

Astept feed back-ul vostru, merci.

cred ca ar trebui sa dai un sw :))) si nu iti mai apare nimic(asta dupa ce bagi fructele

Guest kreeper
Posted

SI cu ce te deranjeaza atata timp cat fructele pe care le mananci iti dau punctele ?

Posted

La mine problema e urmatoarea :

Cand mananc 1 fruct cateodata imi creste cu 2 puncte , altadata nu imi creste deloc....

Posted

La mine problema e urmatoarea :

Cand mananc 1 fruct cateodata imi creste cu 2 puncte , altadata nu imi creste deloc....

Pe 97 asa a fost, a fost bug ,dar pe s1 inca nu mi sa intamplat

Daca asa avea si eu minus nu m-ar deranja deloc :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...