Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VirusiK

Despre Contorizare

Recommended Posts

Posted

8.Regula AFK arena, icarus, cry

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena, icarus, cry este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in timp de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party )

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca (pe spot / in tarc)

La 2 abateri va primi 2 zile suspend.

La 3 abateri va primi 3 de zile suspend

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 5 abateri va primi 5 de zile suspend

etc ...

In orice alta situatie, un caracter AFK, este pasibil de Disconnect.

De exemplu .. sunt la a 5-a abatere , iau 5 zile suspend

Intrebare : Daca sunt la a 6-a abatere 6 zile ss ? a 7-a abatere , 7 zile ss ? .... si tot asa

Posted

De exemplu .. sunt la a 5-a abatere , iau 5 zile suspend

Intrebare : Daca sunt la a 6-a abatere 6 zile ss ? a 7-a abatere , 7 zile ss ? .... si tot asa

exact.

Posted

si eu mai am o intrebare:

elful, daca da buff e considerat atac?

sau... mai mult, daca isi da buff lui, heal/defence sa nu moara, si nu da la party buff, tot atac e considerat?

Posted

As avea si eu o intrebare :-? ....la 99 de abateri se da cont blocat sau mai devreme?

nici daca vrei nu ajungi la 99 de abateri.

sau... mai mult, daca isi da buff lui, heal/defence sa nu moara, si nu da la party buff, tot atac e considerat?

nu pot sa-ti zic sigur, dar eu stiu ca da, e considerat atac si se pune la contor.

Guest MagiczSm
Posted

si in plansele cu contor dak stai afk doar si nu ataci si ai pt pe spot iei contor?

Posted

si in plansele cu contor dak stai afk doar si nu ataci si ai pt pe spot iei contor?

nup, doar disconnect.

nup buf nu e considerat atac.e ca si cum ai da ms, sau sweal cu bk :) elf are arc daca trage normal,skil asa da ia contor :P

s-a luat suspend pentru ks folosindu-se sweal. ma rog...o fi ca tine.

Guest MagiczSm
Posted

ms chiar nu aveam curaj sa las afk in arena/icarus :D

Posted

din cate stiu eu, a da buff cuiva, nu este egal cu a ataca pe spot. Poti da buff persoanei care ataca chiar daca nu esti in party cu acesta.

Guest *ROSY*
Posted

Nu e considerat atack decat dak ataci mobii. Elfa nu ataca.

Posted

Inainte era considerat attack .. nu stiu cum de s-a ajuns la concluzia ca bufu nu ataca :dance:

Pai de ce sa fie considerat atac ? e ca si cum mi`as pune skilul de la scut....sau sweal`ul bk`ului

Guest *ROSY*
Posted

Inainte era considerat attack .. nu stiu cum de s-a ajuns la concluzia ca bufu nu ataca :dance:

Cand a fost considerat attack? U dak lasi buffu pe u si esti singur pe spot, omori vreun mob?

Posted

Cand a fost considerat attack? U dak lasi buffu pe u si esti singur pe spot, omori vreun mob?

pai inainte cand eram prin icarus cu autobuffu ..... luam un contor , acu pot sa stau relaxa

Posted

ce ziceti voi a luat un elf ss dar a facut reevaluare si i sa scos ,respectivu admin care a fost cu razia na observat sau nu stia reg eu inclin pe partea 2 faci usor diferenta intre un buf si atac :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...