Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

tot sugestie

Recommended Posts

Posted

1.bk-ul nu-si poate folosi skill-urile de la lvl 1, sm-ul poate

2.bk-ul nu poate intra la lvl 200 in arena, mg-ul poate

3.bk-ul pana la 40-50 de rr-uri e facut praf la pvp de sm

4.bk-ul are 5-6 pct/lvl, mg-ul are 7, deci face full mult mai repede decat un bk

5.bk-ul nu poate lasa afk singur pe un spot in tarkan/atlans/icarus, mg-ul cu sm-ul pot face asta.

1.bk-up lpoate folosi skilul de la arma de la lvl 1... lvl 80 faci foarte repede

2.si care e faza aici ca nu inteleg??? de ce nu tiai facut MG daca voiai sa intri mai repde arena.

3.asta e parerea ta ... Gunit VS Q-Sadi ??? ghici pe cine as paria??? cel putin eu bk 1 rr am facut duel sm 2 rr lvl asemananator >> rezultatul??? lam ars.

4.si totusi esti primul pe care vad ca se plange :))

5.si daca un sm / mg lasa afk??? ce se intampla??? a)vin eu fac preluare... :nanana: :kar: b)ia contor :>

DAR VAD CA AI UITAT CEL MAI IMPORTANT.... CINE MAI FACE +5 LA NON RR?????

ce beneficiu am daca iau un bk la party? nici unul.

elful macar mai da un buff, un heal, un defence, sau dau dmg mai mare cu el in party, dar un bk de ce sa-l iau? sa-mi dea sweal? sa fim seriosi. ca elf prinzi party tot timpul, mult mai usor chiar decat daca ai fi bk.

ti-am venit cu o sugestie si pentru elf intr-un reply din thread-urile care tocmai le-ai inchis. sa nu-mi zici ca nu-i cea mai buna de pana acum, ca nu te cred

inca o data... parerea ta poate... dupa cum spunea si bunny... primul rr este cel mai greu, eu sunt bk si de cand am dat rr... gasesc pt foarte repede, si chiar daca nu gasesc... in icarus merge ceas exp pt un bk cu 1 rr.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...