Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

tot sugestie

Recommended Posts

Posted

usor cu cearta

closed, vedeti aici de ce http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3949504

ma bucur ca va ganditi la voi, dar mai sunt si alti... care o duc si mai rau <_<

spoturi de elf = 0, nu stiu care e defavorizat

veniti cu idei pentru elf daca vreti sa faceti ceva util si dupaia discutam de imbuntatiri extra la restul raselor

ce beneficiu am daca iau un bk la party? nici unul.

elful macar mai da un buff, un heal, un defence, sau dau dmg mai mare cu el in party, dar un bk de ce sa-l iau? sa-mi dea sweal? sa fim seriosi. ca elf prinzi party tot timpul, mult mai usor chiar decat daca ai fi bk.

ti-am venit cu o sugestie si pentru elf intr-un reply din thread-urile care tocmai le-ai inchis. sa nu-mi zici ca nu-i cea mai buna de pana acum, ca nu te cred

tind sa cred ca unii dintre voi sunteti sado-maso. chiar va place sa va chinuiti asa mult intr-un joc?

bk-ul nu-si poate folosi skill-urile de la lvl 1, sm-ul poate

bk-ul nu poate intra la lvl 200 in arena, mg-ul poate

bk-ul pana la 40-50 de rr-uri e facut praf la pvp de sm

bk-ul are 5-6 pct/lvl, mg-ul are 7, deci face full mult mai repede decat un bk

bk-ul nu poate lasa afk singur pe un spot in tarkan/atlans/icarus, mg-ul cu sm-ul pot face asta.

cam astea sunt avantajele pe care un sm/mg le au, iar bk-ii nu. nu crezi ca e suficient ca sm/mg pot creste in voie si afk pe orice harta doresc fara prea mult efort?

@propun altceva:

scoaterea punctiformelor de pe toate hartile (asta in cazul in care se doreste introducerea lor si pe alte harti in afara de arena) si introducerea tarcurilor de bk/elf/dl/mgstr in tarcu de bk (cum era pe 97) si in tarcul de pheonix/drakani (cum era pe 97) si introducerea lvl-ului de acces in arena cum era initial, la lvl 200 sau 250

regula de afk pentru aceste tarcuri sa se aplice exact ca pentru orice rasa, prin contor dat doar de catre admini, pentru a se evita vanatorile cu afk tark bk de pe 97. (abea la 10 abateri de afk sesizate/postate de playeri, sa se contorizeze ca un afk dat de admin prin razie.)

Guest stefy93
Posted

Salut.

Sunt un baiat nou inregistrat pe acest forum. As avea o rogaminte daca poti sa imi explici se poate fuca gta pe net??? Mersi astept un raspuns. Daca ai id de mess baga si id asta "stefy_yo93" tot cu litere mici :)

Posted

e ciudat cum toata lumea vrea sa aiba loc unde sa faca exp singur, sincer nu intaleg de ce mai jucati mu daca va place sa stati alone... sunt jocuri in single player

si alta chestie ciudata e ca la voi toti elfi = buff & party ; ai fi mirat sa sti cata lume refuza un elf pe agil sa il ia la party

Posted

e ciudat cum toata lumea vrea sa aiba loc unde sa faca exp singur, sincer nu intaleg de ce mai jucati mu daca va place sa stati alone... sunt jocuri in single player

si alta chestie ciudata e ca la voi toti elfi = buff & party ; ai fi mirat sa sti cata lume refuza un elf pe agil sa il ia la party

ne-ai spus sa venim cu o sugestie si pentru elfi. am venit cu una. acum ne intrebi de ce mai jucam mu daca vrem sa stam singuri? :)

sugestia asta e pe termen lung dar tu te referi ca nu iti da nimeni party pe elful pe agil. pai pana la 10 rr te chinui singur sa cresti cu elfu pe agil. la 10 rr ar veni cam 15k agil. oare la 15k agil nu poti sa cresti mai repede decat un bk pe un spot obisnuit?

sa fim seriosi :)

Posted

ne-ai spus sa venim cu o sugestie si pentru elfi. am venit cu una. acum ne intrebi de ce mai jucam mu daca vrem sa stam singuri? :)

sugestia asta e pe termen lung dar tu te referi ca nu iti da nimeni party pe elful pe agil. pai pana la 10 rr te chinui singur sa cresti cu elfu pe agil. la 10 rr ar veni cam 15k agil. oare la 15k agil nu poti sa cresti mai repede decat un bk pe un spot obisnuit?

sa fim seriosi :)

Cum sa cresti linistit pe un spot cand ti se termina sagetile ? Sunt de-acord cu tine doar in ceea ce priveste tarkul bk/elf/mg(str), in rest sunt total contra.

Posted

Corect spus, si desi nu-mi place elf pe energy, am ajun la concluzia ca numai asa pot fi primit in party. Am avut numai elfi pe agility pe serv. 0.97d si imi vine greu acum sa joc cu elf pe energy si sa fiu dependent de party, plus ca autobufferul ma impiedica sa iau repede jwls sau iteme de pe jos si mereu le pierd in favoarea altora sau pur si simplu dispar pana dezactivez eu buffer-ul si il iau de jos.

Totodata, observ ca bk si dl se plang ca nu au unde face exp :))....dar de elf ce ziceti ? Macar bk si DL au defense mai bun si rezista acolo unde elfa pica la prima lovitura si sa fiti convinsi ca daca ar fi existat punctiforme pe server, ar fi exsitat multi elfi pe agility care v-ar fi concurat pe ele :)

Posted

bk si dl se plang ca nu au unde face exp

Nu am bk , deci nu am de unde sa stiu daca e asa cum zici tu sau nu , dar in schimb am dl si nu ma plang ca nu am unde face XP.Playerii care isi fac DL ar trebuii sa stie ca nu-l fac pentru party! asta e clar , lumea nu vrea dl in party(majoritatea).DL iti faci daca vrei dmg , si esti capabil sa stai on non-stop!

Posted

elful macar mai da un buff, un heal, un defence, sau dau dmg mai mare cu el in party, dar un bk de ce sa-l iau? sa-mi dea sweal? sa fim seriosi. ca elf prinzi party tot timpul, mult mai usor chiar decat daca ai fi bk.

ti-am venit cu o sugestie si pentru elf intr-un reply din thread-urile care tocmai le-ai inchis. sa nu-mi zici ca nu-i cea mai buna de pana acum, ca nu te cred

Ai dreptate. Sm'ul, mg'ul pot lasa afk peste tot... `. xD

Guest claudio91
Posted

ba da sunt spoturi de elf:) cele 2 punctiforme din arena si la bali daca te chinui putin poti tine ! spoturi cu bali si aia din cry wolf si cei din lot is vreo 20 , dar punctiforme 2 :) incearca sa mergi cu elfa sa vezi ca poti tine oricare dintre spoturi evident dupa ce mai dai 1,2 rr :) in schimb 1 bk poate tine un party intreg pe un punctiform cu o elfa dupa el :)

Posted

ba da sunt spoturi de elf:) cele 2 punctiforme din arena si la bali daca te chinui putin poti tine ! spoturi cu bali si aia din cry wolf si cei din lot is vreo 20 , dar punctiforme 2 :) incearca sa mergi cu elfa sa vezi ca poti tine oricare dintre spoturi evident dupa ce mai dai 1,2 rr :) in schimb 1 bk poate tine un party intreg pe un punctiform cu o elfa dupa el :)

La elfa se duc sagetile prea repede. Ar trebui ca la fiecare spot/tark sa existe un shop pentru sageti, mana si hp`.

Posted

fi serios - ca guilda daca vrei war nuti poti permite sa nu ai bk; sau la cs - bk e tatic dupa al 3-lea rr

zimi ca ai dat vreodata rr pe srv low xp fara elf :))

lol parca ai juca MU de 2 zile - parerea mea - e o aberatie sa joci elf agy la inceput de db - singurul avantaj al elfului agi in cazul asta este ICE - vanatoare si daca nu va jucati cu dmg la goldeni chiar se vedea utilitatea; un elf agy este inutil intrun pty non rr - si tine u spot arena in pty non rr :))

o alta aberatie este sa joci elf agy pe srv low rate - iti dai seama cite inventare de sageti iti trebuie sa dai rr ?:)) plus ca a juca elf agy este echivalent cu a da solo pe spot - so dc mai joci mu ? - ca fara 10k agy nu tii u pty

singurele justificari pt un pty sint

1. sati pazeasca posteriorul (take; dc; razie; etc)

2. sa iti cresti guilda (war, cs, vanatoare) - cazul asta este cam depasit - la cit sa dupat nu mai are sens

CS, sau chiar war - vanatoarea e singura care ramane - dar numai de placere proprie - ca sau dupat si iteme...

din xp propriu:

dk - bun la war cs vanatoare bonus xp

dw - era bun sa te bage in tarc; bonus xp; char principal la facut xp

elf - buffer este indispensabil in pty non rr; elf agy bun la vanatoare - altfel inutil

mg - char principal la facut xp; mai bun ca dw - are 7 pct

dl - bun la war cs - are dmg mare

dl si mg nu au bonus xp

Guest claudio91
Posted

in concluzie .. :> ar fi bine daca s-ar pune vreo 2 ,3 spoturi pe fiecare mapa mare :) (punctiforme) si o sa fie bine si pentru bk si pentru agility elf :) parerea mea

Posted

te sustin :D Diablo si elful e dezavantajat dar in acest tarc va face si el xp si cum zicea si boom da si buf..cand vei fi mai mare nu cred ca nu vei mai baga si ene in schimb bk va ramane la fel tot timpu...eu nu inteleg dc a fost tarc ala :hair:

si nui vb de solo acolo se da ks..stai on faci si u cva lvl asa e infernal sa cresti cu bk:| nu zic nimic de dl Dumnezeu sal ajute pe cel ce are

Posted

Am tot cautat topicuri in care sa fie propusa reintroducerea tarcului de bk, si se pare ca acesta ar cam fi.

Pana acum, din tot ce am citit (si in alte topicuri asemanatoare) nici un admin n-a dat un motiv pentru care nu s-ar pune in aplicare aceasta sugestie. Pe acest server poti creste doar daca: ai party/spot sau alergi dupa mobii care apar in afara spoturilor :)

De ce nu se reintroduce tarcul de bk? Daca nu ai unde creste (ca bk, elf, mg pe str) ce faci? Te milogesti la pty? Stai sa pandesti pe careva sa lase afk si sa-i faci preluare?

Ca elf nici nu mai vorbesc, deja nu mai este nevoie de buff, sunt foarte multi cu peste 5rr care pot tine spoturi fara ajutor :)

Ca elf pe agil cum dai rr? Party nu primesti (lvl mare :| ), spot nu poti sa ai decat daca sta careva cu tine si iti aduce sageti sau iti tine spotul pana faci refill.

Ideea cu pg la fiecare spot nu-i buna, ajuta decat elfii, dar restul? Puneti-va in situatia: sunt bk, am 3-4 rr, n-am spot, n-am puncti, nimeni nu-mi da pty ca am lvl mare. Cum dau rr? Simplu... ma duc la ks in tarcul de bk :D

Plus ca reintroducerea tarcului de bk ar diminua numarul de plangeri gen: ks pe spot, preluare incorecta etc. Ar crea un loc unde ar fi permis pk-ul si ks-ul.

So... Why not?

Posted

Salut.

Sunt un baiat nou inregistrat pe acest forum. As avea o rogaminte daca poti sa imi explici se poate fuca gta pe net??? Mersi astept un raspuns. Daca ai id de mess baga si id asta "stefy_yo93" tot cu litere mici :)

Se poate ''fuca ''GTA ...:))

Posted

Ar fi trebuit sa fie stimulat party-ul ...

Cand trag singur arena pe spot de OmegaWing iau 29 - 30 k xp

Daca fac party cu caractere de lvl aproximativ egal cu mine iau 10 k xp ...

Uite asta e problema ..

Mi-ar fi placut sa stau in party ...

Dar nu se merita

Daca xp-ul scadea cu 30% ar fi fost echitabil ...

Dar el scade cu 65% ...

Posted

Dar nu se merita

Daca xp-ul scadea cu 30% ar fi fost echitabil ...

Dar el scade cu 65% ...

asa este :( din pacate si tocmai de aceea nu se prea mai fac party=uri

trebuie sa avem un loc unde putem creste si singuri, eventual la ks :|

Posted

in concluzie .. :> ar fi bine daca s-ar pune vreo 2 ,3 spoturi pe fiecare mapa mare :) (punctiforme) si o sa fie bine si pentru bk si pentru agility elf :) parerea mea

Asta ar fi o solutie pe care o agreez si eu .

Posted

tot i s`ar trermina sagetile

pai da, si daca in tarcul de bk s-ar scoate punctiformele, si ar fi permis ks-ul n-ar mai fi problema sagetilor. Cand ramai fara, reumpli inv, si te intorci.

Dar totusi, ar fi posibila reintroducerea lui?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...